Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όποια και να είναι η ιστοσελίδα εμένα μου μυρίζει κάτι και οι 2 από τους greekgeeks και τα ονόματα όλα γυναικεία ... στην ομάδα εργασίας

Ναι η μια μάλιστα είναι και γνωστή μου. Ψάξτε στο Linkdin και 8α βρείτε ποιοι τα έφαγαν

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

φυλακήηηηηηηηηηη λεμέεεεεεεεεεεε

http://www.greekgeeks.com/clients.fds?cat=18&pagecode=06.25&langid=1&page=1

3ο ΚΠΣ, ΕΟΤ, ΟΠΑΠ και βεβαίως Ολυμπιακoί Αγώνες του 2004...

αυτό το τελευταίο ειδικά, το πληρώσαμε (κι αυτό) 1+ εκατομμύριο και το ρίξανε

με το τέλος των Ολυμπιακών... φυσικά όλα σχεδόν αυτά τα "portals" είναι στημένα

σε Vignette, όπως και το 1 εκατομμύριο του παλιού site του δήμου Αθηναίων, που

ανέβηκε (επί Ντόρας) για 2 χρόνια και πάπαλα... κάποιοι εκεί στην greekgeeks

είναι για της φυλακής τα σίδερα, αλλά ποιος θα τους κουνήσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κριμα...Παμε κατα διαολου και αυτοι καβατζωνουν τις ξαδερφεσ τους!

Επεξ/σία από Fannis
Δημοσ.

Επειδή αλήθεια, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ:

Ποιά είναι μια φυσιολογική τιμή για μια τέτοια ιστοσελίδα;

Δημοσ.

εμ βεβαια...γιατι να μην στοιχισει 1 εκατομμυριο??λευτα δεν εχουμε??τα γαλαζια παιδια να μην παρουν και αυτα κανα φραγκο..?

Δημοσ.
Επειδή αλήθεια, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ:

Ποιά είναι μια φυσιολογική τιμή για μια τέτοια ιστοσελίδα;

Κοίτα με την καμία δεν υπάρχει αυτό που πρόκειται να πώ αλλά θα το πώ μόνο για να το καταλάβεις χονδρικά.

αν είχες 10.000 ευρώ φτιάχνεις την πιο τέλεια ιστοσελίδα που υπάρχει με effects , components , modules , flash things και ότι άλλο τραβάει η ψυχούλα σου.

Δημοσ.
Κοίτα με την καμία δεν υπάρχει αυτό που πρόκειται να πώ αλλά θα το πώ μόνο για να το καταλάβεις χονδρικά.

αν είχες 10.000 ευρώ φτιάχνεις την πιο τέλεια ιστοσελίδα που υπάρχει με effects , components , modules , flash things και ότι άλλο τραβάει η ψυχούλα σου.

φιλε που εγκυται το κοστος μιας ιστοσελιδας??αν εχεις παρει πτυχιο web designer μπορεις να δημιουργισεις μια ιστοσελιδα?δηλαδη αν εγω δημιουργησω μια ιστοσελιδα θα μου κοστισει καποιο ποσο??

Δημοσ.

Και να ήταν το μόνο έργο του δημοσίου που έχει υπερτιμολογηθεί! Τέλος πάντων ας ελπίσουμε ότι θα βάλουμε μυαλλό. Πάντως, συγγνώμη κιόλας... ούτε ο αριθμός των ατόμων που το έφτιαξαν δικαιολογείται, ούτε και το τελικό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Τυχαία τα ονόματα είναι γυναικεία;

Άλήθεια, μήπως οι άντρες τους είναι σε καίριες θέσεις και έβαλαν τις γυναίκες τους για βιτρίνα στην εταιρεία;

Δημοσ.

Ας την έδιναν να τους την φτιάξω εγω... Με 10.000 ευρω θα την έκανα... Και θα 'μουν και ευχαριστημενος, και η σελίδα θα γινόταν ανάρπαστη...:P

Δημοσ.
φιλε που εγκυται το κοστος μιας ιστοσελιδας??αν εχεις παρει πτυχιο web designer μπορεις να δημιουργισεις μια ιστοσελιδα?δηλαδη αν εγω δημιουργησω μια ιστοσελιδα θα μου κοστισει καποιο ποσο??

ο καθένας μπορεί να κάνει ιστοσελίδα και εγώ που είμαι 15 χρονών φτιάχνω ιστοσελίδες , δεν θέμα πτυχίου είναι θέμα ότι με 10.000 ευρώ σε μία σοβαρή εταιρία θα είχε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα , και όταν εννοώ καλύτερο αποτέλεσμα εννοώ 1000000000000000000000000000000000000000% καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που βλέπουμε. Τώρα αν 1εκ. ευρώ όντως πήγε σε εταιρία web-design το αποτέλεσμα θα ήταν η καλύτερη ιστοσελίδα του κόσμου κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Το κόστος της ιστοσελίδα εξαρτάται από το για τη χρήση προορίζεται (Εμπορική,Προσωπική) αν θα είναι δυναμική ή στατική και απο κει και πέρα συνεχίζει με της δυνατότητες που θα θέλεις να προσφέρεις στους αναγνώστες της σελίδας και από το πόσο κόσμο σκοπεύεις να τραβήξεις (να βάλεις στην ιστοσελίδα) :)

Δημοσ.

το αλλο το ακουσατε?εδω που κοντευουν να μας τα κοψουν ολα και μας εχει φαει το αγχος και η αβεβαιοτητα δινουν σε ολους τους βουλευτες κονδυλιο αναβαθμησης 5500€ για αγορα laptop,παντως εχω την εντυπωση πως μας θεωρουν και για πολυ μεγαλους μ*****ς:X:mad:

Δημοσ.
το αλλο το ακουσατε?εδω που κοντευουν να μας τα κοψουν ολα και μας εχει φαει το αγχος και η αβεβαιοτητα δινουν σε ολους τους βουλευτες κονδυλιο αναβαθμησης 5500€ για αγορα laptop,παντως εχω την εντυπωση πως μας θεωρουν και για πολυ μεγαλους μ*****ς

και 3ερεις τι το θέλουν έτσι?? για να τραβάνε μ.....α για να μην μας γ.....νε μετά.. (πολύ)

Δημοσ.
και 3ερεις τι το θέλουν έτσι?? για να τραβάνε μ.....α για να μην μας γ.....νε μετά.. (πολύ)

Πολύ... γιατί να σταματήσουν εντελώς δεν παίζει! Έχει γίνει συνήθεια πια! :-)

Δημοσ.

Οι πανάκριβες ιστοσελίδες είναι "μόδα" σε πολλούς τομείς του δημοσίου, ακόμα και σε ΝΠΔΔ π.χ. σε δήμους, σε πανεπιστήμια κ.α.

Υπάρχουν sites σχολών που κόστισαν 150-200 χιλ ευρώ ενώ δεν αξίζουν ούτε για 5-10 χιλ. Σε πολλές περιπτώσεις τα sites αυτά θα μπορούσαν να γίνουν δωρεάν π.χ. από μεταπτυχιακούς ή υποψ. διδάκτορες ή φοιτητές τμημάτων, που το αντικείμενό τους είναι η τεχνολογία και το διαδίκτυο.

Όμως οι διοικήσεις των πανεπιστημίων προτίμησαν να δώσουν τα λεφτά έτσι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...