VasKag Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 αν και παλαιοτερο μοντελο ειναι πολυ καλυτερο.ιδιαιτερα δικτυακα! το μονο μειωνεκτημα ο μεγαλος χρονος φορτωσης και ισως λιγο οθορυβωδης ανεμιστηρας ο οποιος αφαιρειται δλδ μπορω το συνδεσω μεσω ethernet με τον υπολογιστη και να παιζω βιντεο στη τηλεοραση? σε αρχεια 720p μεσω ethernet θα παιζει ομαλα στην τηλεοραση ή θα εχει σπασιματα? βλεπω οτι το m34 εχει 5 ευρω διαφορα. (λογω της προσφορας). ειναι σε κατι καλυτερο το m34 απο το m31? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά επειδή το mouse μου (4 χρονών) τα έχει παίξει ήμουν στην διαδικασία αγοράς ενός νέου gaming mouse.Το GX9 λέει τίποτα?Τα αξίζει τα λεφτά του ή θα τα κλαίω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Το σημερινο δελτιο Crazy Sundays του e-shop http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml εχει ενα SOUNDBAR υποκαταστατο Home Cinema απο την TELEFUNKEN http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505144&u=TELEFUNKEN-TFS-1000-SOUNDBAR&sid=1 Ποσο το ειχε βαλει; [ 1-2 μερες πριν το βαλει σε προσφορα το ειχε 149€ και το (ψιλο)ζαχαρωνα] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citiz Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ποσο το ειχε βαλει;[ 1-2 μερες πριν το βαλει σε προσφορα το ειχε 149€ και το (ψιλο)ζαχαρωνα] 65€ Και γω το πήρα και θα αναφέρω τα ίδια "προβλήματα" με τον φίλο default παραπάνω (το ανεμιστηράκι δεν έχω τσεκάρει ακόμα). Το ότι μπορείς να συνδέσεις usb stick παντως είναι αρκετά βολικό. Δεν έχω πάρει ακόμα καλώδιο για τον ήχο να το τσεκάρω για ταινία. Το σκέφτομαι αν θα το επιστρέψω ή οχι. Ως 150€ δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές λύσεις όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Για να ειμαι ειληκρηνης δε θα το κρατουσα ουτε και τζαμπα και το εννοω αυτο. Σαν τιμη ειναι σιγουρα μεγαλη προσφορα αλλα προφανως (οπως το αντιλαμβανομαι εγω αυτο για να μην παρεξηγουμαστε) ειναι χαμηλη διοτι δε λεει πολλα πραγματα. Εναλλακτικα αυτο το γνωριζει κανενας? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=109221 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Για να ειμαι ειληκρηνης δε θα το κρατουσα ουτε και τζαμπα και το εννοω αυτο. Σαν τιμη ειναι σιγουρα μεγαλη προσφορα αλλα προφανως (οπως το αντιλαμβανομαι εγω αυτο για να μην παρεξηγουμαστε) ειναι χαμηλη διοτι δε λεει πολλα πραγματα. Το πολυ περιεργο ειναι οτι το προιον υπαρχει μονο στην Ελλαδα και πουθενα αλλου! Μηπως ειναι καμια κινεζια με φασον ετικετα κατα παραγγελια και δεν ειναι καν "telefunken"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Φιλε μου δεν ξερω, σημερα το απογευμα θα το επιστρεψω παντως γιατι δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος. Υ.Γ. Ειχα οντως κανει μια μικρη ερευνα στο ιντερνετ αλλα δε βρηκα πολλα πραγματα πριν το παραγγειλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Το πολυ περιεργο ειναι οτι το προιον υπαρχει μονο στην Ελλαδα και πουθενα αλλου!Μηπως ειναι καμια κινεζια με φασον ετικετα κατα παραγγελια και δεν ειναι καν "telefunken"; εγω το βλέπω πολυ πιθανων οι τελεφουνκεν να εχει αγοραστεί απο κάποιον όμιλο κ λειτουργεί πλέων με κινεζικά προϊόντα! Διαφορετικά δεν εξηγείτε η κακή ποιότητα στα προϊόντα τους εντιτ: απ οσο διαβαζω πλέων δεν εχει καμιά σχεση με την παλιά telefunken απλα μια τούρκικη εταιρία (Profilo-Telra) αγόρασε (απο την Thompson) κάποια δικαιώματα να πουλάει προϊόντα της σαν telefunken! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Αυτη η LOGITECH 960-000044 WEBCAM NOTEBOOK DELUXE συμφερει στην τιμη προσφορας??? Εννοώ σε αυτα τα χρηματα παιρνεις κάτι καλύτερο? Σε ποιότητα εννοώ.. Με ενδιαφέρει σε σχεση με τα αλλα μοντελα 2 της LOGITECH που εχει το e-shop σε αυτα τα χρηματα, ειναι καλύτερα ή χειρότερα? Συγκεκριμένα τα LOGITECH 960-000384 WEBCAM C250 στα 29 ευρώ και LOGITECH 960-000374 C500 1.3MP WEBCAM στα 38.56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.