default Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Το σημερινο δελτιο Crazy Sundays του e-shop http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml εχει ενα SOUNDBAR υποκαταστατο Home Cinema απο την TELEFUNKEN http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505144&u=TELEFUNKEN-TFS-1000-SOUNDBAR&sid=1 Η τιμη του ειναι πραγματι πολυ καλη απο οσο ειδα στο ιντερνετ. Σκεφτομαι να το παρω για να το βαλω στην κρεββατοκαμαρα μου που εχω μια 22" τηλεοραση. Γνωριζει κανενας τιποτα για αυτο δηλ ποιοτητα ηχου, συνδεσιμοτητα κτλ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zealavor Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Έχει κανείς άποψη για το Wireless Keyboard της Logitech? Φαίνεται μια χαρά και σε πολύ καλή τιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el_el Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Το σημερινο δελτιο Crazy Sundays του e-shop http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml εχει ενα SOUNDBAR υποκαταστατο Home Cinema απο την TELEFUNKEN http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505144&u=TELEFUNKEN-TFS-1000-SOUNDBAR&sid=1'>http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505144&u=TELEFUNKEN-TFS-1000-SOUNDBAR&sid=1Η τιμη του ειναι πραγματι πολυ καλη απο οσο ειδα στο ιντερνετ. Σκεφτομαι να το παρω για να το βαλω στην κρεββατοκαμαρα μου που εχω μια 22" τηλεοραση. Γνωριζει κανενας τιποτα για αυτο δηλ ποιοτητα ηχου, συνδεσιμοτητα κτλ??? εξαντληθηκε ηδη? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505144&u=TELEFUNKEN-TFS-1000-SOUNDBAR&sid=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Καλημέρα, ξέρει κανένας για την SAMSUNG SMX-F30 τι παίζει? Επειδή ψάχνω μια βιντεοκάμερα για απλά πράγματα αυτή κάνειΕνα μείον είναι οτι δεν έχει καθόλου φλας-φως...Την έχει πάρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xepo13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Έχει κανείς άποψη για το Wireless Keyboard της Logitech? Φαίνεται μια χαρά και σε πολύ καλή τιμή... ειναι αρκετα καλη τιμη για τη ποιοτητα του.ειναι ελαφρυ και πιανει πολυ καλα σε μακρινεσ αποστασεισ εως 8 μετρα που το δοκιμασα επιανε πολυ καλα.επιπλεον αλλο ενα θετικο ειναι το οτι εχει κουμπι για on και off οποτε χαλας λιγοτερη μπαταρια.το μονο που δν μου αρεσε εμενα ηταν στα hot keys οτι δν ειχε για τα τραγουδια επιλογη για επομενο και προηγουμενο τραγουδι αλλα εχει για play και αυξηση η μειωση της εντασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Εχω μια απορια. Ο δεκτης λειτουργει για ολα τα προιοντα της Logitech (οπως ενα ποντικι) η θα πρεπει να "καψουμε" 2 θυρες usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Εχω μια απορια. Ο δεκτης λειτουργει για ολα τα προιοντα της Logitech (οπως ενα ποντικι) η θα πρεπει να "καψουμε" 2 θυρες usb? Όπως βλέπεις και εδώ, το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζει "unifying" και άρα θα "κάψεις" ξεχωριστή usb θύρα για να λειτουργήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 το egreat m31b που δινει στην προσφορα ειναι καλυτερο απο το m34? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Καλημέρα, ξέρει κανένας για την SAMSUNG SMX-F30 τι παίζει? Επειδή ψάχνω μια βιντεοκάμερα για απλά πράγματα αυτή κάνει?Ενα μείον είναι οτι δεν έχει καθόλου φλας-φως...Την έχει πάρει κανείς? Κανείς?Κατι παρόμοιο για αγορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 το egreat m31b που δινει στην προσφορα ειναι καλυτερο απο το m34? αν και παλαιοτερο μοντελο ειναι πολυ καλυτερο.ιδιαιτερα δικτυακα! το μονο μειωνεκτημα ο μεγαλος χρονος φορτωσης και ισως λιγο οθορυβωδης ανεμιστηρας ο οποιος αφαιρειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Λοιπον, σε απαντηση της αποριας μου, παρηγγειλα το soundbar της TELEFUNKEN και οι εντυπωσεις μου ειναι μαλλον μετριες προς κακες. 1ον Ειναι μεγαλο σε μεγεθος. 2ον Η ποιοτητα κατασκευης φαινεται μετρια. 3ον Ουτε καλωδια συνδεσης, ουτε καν μπαταριες για το τηλεχειρηστηριο. (να πως οι Γερμανοι εγιναν οικονομικη αυτοκρατορια) 4ον Οι οδηγιες χρησης (συνδεσημοτητα κτλ) ειναι ανυπαρκτες. 5ον Η LCD οθονη ειναι χρησιμη μονο αν την βλεπεις σε 0 γωνια θεασης. 6ον Και βασικοτερο, εχει ενα ανεμιστηρακι μεσα το οποιο κανει ανυποφορο θορυβο, εννοω με ενταση στη μεση και το ακους κανονικα. WTF @#&*!:~6?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Όπως τα περιγράφεις, μήπως το προϊόν προέρχεται από επιστροφή? Δεν μπορεί να μην έχει οδηγίες χρήσης που να αναγράφεται στις πρώτες σελίδες τι περιλαμβάνεται στην συσκευασία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 η telefunken παντως εχει ξεπέσει παρα πολύ σαν εταιρία, γιαυτο δεν μου φαίνονται παράξενα ολα αυτα! Εβλεπα π.χ πασχα σε ενα πολυκατάστημα του τύπου καρφουρ (real) στη γερμανια κατι τηλεοράσεις τους και ειχα πάθει πλακα με την πάρα πολυ κακη ποιότητα κατασκευής!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Συγνωμη, μαλλον (δικο μου λαθος) δεν ημουν κατανοητος. Οι οδηγιες χρησης ειναι ενα 6 σελιδο μικρο βιβλιαρακι κακης ποιοτητας που λεει τι κανει το τηλεχειρηστηριο και ελαχιστες πληροφοριες για συνδεσιμοτητα. Καλωδια συνδεσης δεν περιειχε, ουτε μπαταριες για το τηλεχειρηστηριο. Διχως να ειμαι ειδικος ομως ουτε και τελειως ασχετος μου πηρε 1 ωρα για βρω τροπο να το συνδεσω με την τηλέοραση και τελικα ο μονος τροπος που λειτουργησε ηταν με ενα καλωδιο απο την εξοδο ακουστικων της τηλεορασης (ελεος!) στην εισοδο AUX1 της συσκευης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zealavor Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Παρέλαβα το Logitech Keyboard σήμερα. Δε με ενθουσίασε...μεγάλα σχετικά σκληρά και θορυβώδη πλήκτρα, και γενικά από ποιότητα δείχνει λίγο μέτριο. Όχι βέβαια για τα λεφτά του όλα αυτά, καθώς με 13 ευρώ δε παίρνεις ούτε αντίστοιχο ενσύρματο. Πολύ καλή εμβέλεια by the way... Κάποιες πληροφορίες που δεν έβρισκα στις φωτό: Τα πλήκτρα αριστερά είναι για zoom in/out, άνοιγμα browser και Mail ενώ τα πάνω αριστερά για τον ήχο και τα πάνω δεξιά για διάφορες συντομεύσεις (calculator, media Κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.