Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα αναβαθμισης

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συνφορουμιτες...ελπιζω να μη σας πρηζω με ενα ακομα θεμα μου....Λοιπον το διλημμα που αναφερει ο τιτλος του τοπικ... ειναι ο εξης:

- Αναβαθμιση του συστηματος που βλεπετε στην υπογραφη, σε ..πχ i5 ,ενα αξιοπιστο κιτ ραμ [ε 6 GB με φτανουν πιστευω] και μια καλη καρτα γραφικων.. γυρω στα 400 ευρω:rolleyes::o

ή εντιτ [η ολη υποθεση οχι μονο η καρτα γραφικων τωρα ειδα την παρανοηση]

αναβαθμιση μονο του επεξεργαστη [px Q 9550] και προσθηκη μιας καρτας γραφικων?

λοιπον, overclockin δε σκοπευω να κανω... [χορτασα με τον E5200 :devil::devil: που μου χατε προτεινει πριν 2 χρονια στο ινσομνια :o:devil::-D]

θελω να παιζω παιχνιδια,χωρις την απαιτηση να πιασω 100% details..ας πιασω το 70% ξερω γω. και τελευταιο θελω να το κρατησω κανα 2-3 χρονια ...

ξερω ζηταω πολλα αλλα πειτε μου την γνωμη σας,προτεινετε μου συνθεσεις! θα κοιταξω σε λιγο και γω και θα βαλω το τι σκεφτομαι... ευχαριστωωωω:shifty:

edit:

cpu

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0415301&catid=020100

mobo

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0422265&catid=020200 κατι τετοιο,οχι ακριβως το ιδιο γιατι βλεπω οτι λεει κατοπιν παραγγελιας..αλλα τετοιο στυλ

ραμ δε ξερω πιστευω οτι χρειαζομαι 6 GB oπως προειπα

και καρτα γραφικων τα βρισκουμε..

Δημοσ.

Η μητρική σου είναι αρκετά αξιοπρεπής.

Αν βρεις έναν used - σε καλή τιμή - q9550/q9650 @~3,6 και μια 5850 και είσαι TOYΜΠANO :-)

Δημοσ.

Καλός και άγιος ο 750 - απλά αν για χάρη του (και της μητρικής + ram που θα χρειαστείς) πας σε 5770 τότε θα έχεις ένα σαφώς πιο αδύναμο gaming rig - από ότι με έναν quad + 5850...

:-)

Δημοσ.

με εναν Used quad core(9550) στα 120€ και με μια saphire 5850(που την εχω δει στο pc1 στα 260€-και νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες τιμες που υπαρχουν αυτη τη στιγμη) εχεις κανει μια πολυ καλη αναβαθμιση για gaming υψηλων επιδοσεων!

Δημοσ.
Kαι μόνο κάρτα να αλλάξεις στο σύστημά σου, θα δεις τεράστια διαφορά.

+1000.Και όταν βρείς εναν q9550 σε καλή τιμή τον αγοράζεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...