bikey77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μόλις πήρα μια καινούργια τηλεόραση Full HD (1920x1080i) 37" με εισόδους HDMI. Μέχρι τώρα είχα μια συμβατική crt και είχα συνδέσει την TV με το IPTV της HOL μέσω scart. Τώρα, με το καλώδιο HDMI και την επιλογή 1080i από τις ρυθμίσεις του Motorola, ενώ η εικόνα είναι πολύ καλή, σε όλα τα κανάλια (πλην του SKAI που εκπέμπει σε 16:9), η εικόνα έχει κενά δεξιά-αριστερά (10-15cm από κάθε πλευρά). Δοκίμασα όλες τις επιλογής για το aspect ratio αλλά τα κενά παραμένουν. Επειδή προφανώς κάτι δεν έχω κάνει σωστά, έχετε καμιά πρόταση να δοκιμάσω? Btw, η τηλεόραση είναι αυτή.
bikey77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Όταν συνδέσω IPTV με TV με scart η εικόνα φαίνεται κανονικά, δηλ πιάνει όλη την οθόνη. Όταν χρησιμοποιήσω HDMI αφήνει κενά, φταίει το καλώδιο? Υπάρχουν διαφορετικά είδη καλωδίων HDMI πέρα από την ποιότητα?
yiannis_1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Εχει επιλογές 4:3 16:9 16:10 just scan στα options τις δοκίμασες?
bikey77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Έχω μπει σε όλα τα μενού και τις επιλογές, τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Στο Aspect Ratio έχει τις επιλογές 16:9 Just Scan Original Full Wide 4:3 14:9 Zoom Cinema Zoom εκ των οποίων η Full Wide είναι απενεργοποιημένη. Το μόνο κανάλι που φαίνεται κανονικά είναι ο ΣΚΑΪ αλλά μου φαίνεται λογικό μια και είναι το μόνο κανάλι που εκπέμπει σε 16:9. Στο Expert Settings έχει επιλογές σχετικά με χρώματα, θερμοκρασίες κλπ, δεν έχει ρυθμίσεις για ανάλυση ή aspect ratio...
arxaggelos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 έχω ακριβώς την ίδια τηλεόραση στις ίδιες ίντσες. Πάτα στο τηλεκοντρόλ κάτω αριστερά το κουμπί Q.MENU και στις ρυθμίσεις εικόνας μπορείς να αλλάξεις την αναλογία. Ργώ το έχω στο 16:9και πιάνει ακριβώς όλες τις πλευρές. Στο "κανονικό" έχει μάυρα κενά από τα πλαϊνά.
bikey77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 έχω ακριβώς την ίδια τηλεόραση στις ίδιες ίντσες. Πάτα στο τηλεκοντρόλ κάτω αριστερά το κουμπί Q.MENU και στις ρυθμίσεις εικόνας μπορείς να αλλάξεις την αναλογία. Ργώ το έχω στο 16:9και πιάνει ακριβώς όλες τις πλευρές. Στο "κανονικό" έχει μάυρα κενά από τα πλαϊνά. Με HDMI και σε IPTV αυτά? Γιατί όπως είπα, στα κανονικά κανάλια δεν έχω πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.