yincyun Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 googlαρα αρκετά μπορώ να πω για εκείνους που φωνάζουν οτι δεν ψάχνεις κατι πρίν ρωτήσεις... για να πω την πικρή αλήθεια είχαν και λίγο δίκιο... απο τότε που σταμάτησα να ρωτάω και άρχισα να ψάχνω και να ψάχνομαι έμαθα αρκετά που μπορεί κάποια απο αυτά να μου ειναι και αχρείαστα.... τέσπα δε πειράζει.. να ναι καλά τα παιδειά πάντως... και να φωνάζουν λιγότερο... κανένας δεν είναι χαζός... και ούτε εκείνοι ειναι τόόόόόόόσσοοοο έξυπνοι... :/:) στο θέμα μου. αναγκάστηκα να μάθω το orcad pspice για να μπορώ να παραδίδω εργασίες για ενα μάθημα για τη σχολή μόνος μου (για εσάς που φωνάζεται λέω το μόνος μου)... ακόμα το ψάχνω βέβαια γιατί απο οτι κατάλαβα είναι τεράστιο το πρόγραμμα και η βιβλιογραφία των tutorials και των guides είναι τεράστια... ένα πράγμα δε μπορώ να βρω... τη βιβλιοθήκη που έχει τους μετασχηματιστές... όποιος ξέρει θα μου γλιτώσει την εργασία Υ.Γ. : σορρυ αν το θέμα μου δεν ανήκει εδω αλλά δεν ήξερα που ακριβώς πάει και επίσηε συγνώμη για τον τόσο μεγάλο πρόλογο... τα παράπονά μου είπα....
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ρίξε μια ματιά στις ANL_MISC.OLB και BREAKOUT.OLB .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.