Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με συνδεση μεσω νοβα και 4 TV

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνδεση νοβα εδω και πολλα χρονια.Εχω τον αποκωδηκοποιητη Nokia mediamaster 9802s,τον ιδιο που ειχα απο την αρχη δηλαδη.Η εγκατασταση στο σπιτι ηταν με εξωτερικα καλωδια και λογω καποιων αλλαγων καταργηθηκαν και περασα καινουργια εσωτερικα.Το προβλημα μου ειναι πως πανω στην βιασυνη μου δεν ειδα τι πατεντες ειχε κανει ο τυπος τοτε και τωρα στην TV που εχω τον αποκωδηκοποιητη ειναι ολα πενα!Σημα καμπανα σαν την διαφημιση.Στις υπολοιπες ομως παιζουν τα μισα καναλια καλα και τα αλλα με χιονια και η νοβα αφαντη.Τι ψαχνω τι δεν ψαχνω το ιδιο ειναι.Δεν ξερω γιατι.Κατεβαζω δυο καλωδια απο κεραια και πιατο που καταληγουν στην tv που ειναι ολα οκ.στον δευτερο οροφο οι 2 τηλ.ειναι διακαλαδωση και κατεβαζω ενα που παει στον αποκωδηκοποιητη.στον πρωτο οροφο παει απο την μια στην αλλη αλλα προφανως κατι εκανα λαθος και τωρα εχω ξεενωσει τις υπολοιπες μεχρι να δω τι φταιει.απο πισω εχει και μια εξοδο για RF που λεει TV/VCR που παλια ειχε καλωδιο ενω τωρα δεν ξερω πως να τα κανω..

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μπλα Μπλα. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

Εφτασες στο σημειο να ξαναπερνας εσωτερικα(εκτος κ αν εννοεις φανερα) καλωδια και δεν περασες ethernet και σημα απο αποκ/τη?

υποθετω,οτι στην τν με αποκ/τη βλεπεις απο scart h rca...

οποτε στο αποκ/τη λογικα θα ειχε ορισει καποια συχνοτητα να βλεπεις και απο κει στις υπολοιπες.

αν εχει rf in βαζεις καλωδιο αναλογικης κεραιας και μετα απο το rf out καλωδιο στον διακλαδωτη για ολες τις tv(κ αυτη που βλεπεις τωρα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...