iMrP Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ASUS M4A89GTD PRO AMD PHENOM II X2 555 3.2GHZ DUAL-CORE BLACK BOX EDITION OCZ OCZ3P1333LV4GK 4GB (2X2GB) PC3-10666 XTC PLATINUM DUAL CHANNEL KIT Wd-Sata-Iii-640Gb-WD6402AAEX Κάτι τέτοιο θα φτιάξω. (VGA λίγο ποιό μετά να μαζέψω λίγα χρήματα ακόμη, για 5770 λεω) Έχει κάνει κανένας κάτι αντίστοιχο σε τέτοια parts μήπως ξέρει να μου πεί τις πιθανότητες μου? και λίγες οδηγίες για το πώς ακριβώς θα το κάνω? (η μητρικη έχει κουμπάκι unlock ! ) Και τι ψύκτρα να βάλω ? Ελπίζω να πιάσει το unlock και να έχω 4πυρίνες! Αλλιώς σε κανα χρόνο βάζω x6 και είμαι υπερκομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Για ψύξη μια S1283/S1284 είναι ότι πρέπει ακόμα και για τον μελλοντικό 6core Το ξεκλείδωμα γίνεται από το bios, από την επιλογή acc - θα το δεις στην πράξη. Για τον 555 ψάξου μπας και παίζουν πιο "τυχερά" batches - αλλιώς, μήπως να περιμένεις λιγάκι για τους 4coreT που γίνονται 6πύρινοι με την ίδια διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMrP Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Για ψύξη μια S1283/S1284 είναι ότι πρέπει ακόμα και για τον μελλοντικό 6core Το ξεκλείδωμα γίνεται από το bios, από την επιλογή acc - θα το δεις στην πράξη. Για τον 555 ψάξου μπας και παίζουν πιο "τυχερά" batches - αλλιώς, μήπως να περιμένεις λιγάκι για τους 4coreT που γίνονται 6πύρινοι με την ίδια διαδικασία; Aυτή η σειρά δεν έχει ποια acc έχει ένα switch "Core Unlocker" η διαδικασια είναι τόσο απλή οσο να βάλεις το switch στην μια ή την άλλη θέση? Τυχερά batches? επεξήγηση.... και γίνεται άμα ξέρω την παρτίδα του επεξεργαστή να γνωρίζω απο πρίν αν θα πιάσει το unlock? Είμαι newbie στο OC sorry για τις (μπορει χαζες) ερωτήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 "παρτίδα του επεξεργαστή" = batch number Δεν με βρίσκεις πρόχειρο - αλλά με ένα καλό googling θα βρεις ποιες είναι οι πιο πιθανές παρτίδες απλά δες και αυτό: http://www.hwbox.gr/news-cpu/8575-asus-m4a89gtd-pro-usb3-phenom-ii-x4-960t-6-pirines.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMrP Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 απότι φαίνεται στην μητρική αυτη γίνεται το unlock. έχω δει ένα site που έχει κάνει. οπότε πάμε στην επόμενη ερώτηση: επειδή το έχω googlαρει πάρα πολυ (και χάνω το μυαλό μου) για batch No δεν έχω συναντίσει πουθενα. Και μετά πως το βλέπω στην συσκευασία? ---------- Προσθήκη στις 20:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:19 ---------- x4 B55 και amd-phenom-ii-core-unlocking-guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Φιλε για το αν θα ξεκλειδωσει ειναι καθαρα θεμα τυχης.Τωρα οι μητρικες με τις περισσοτερες πιθανοτητες ειναι οι ASRock και οι MSI.Βασικα οσες εχουν SB710-750,εχουν επιλογη ACC η οποια επιτρεπει ξεκλειδωμα πυρηνα.Τωρα για τον επεξεργαστη που θες να παρεις δεν ξερω να σου πω τι πρεπει να γραφει,ξερω για Athlon ii x3 425.Οι πιο πολλοι που θελουν να κανουν κατι τετοιο(ειμαι και εγω μεσα σ' αυτους)αυτον παιρνουν.Εγω θα σου ελεγα καλυτερα παρε εναν Athlon που εχει και 67 euro. ---------- Προσθήκη στις 20:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:31 ---------- "παρτίδα του επεξεργαστή" = batch number Δεν με βρίσκεις πρόχειρο - αλλά με ένα καλό googling θα βρεις ποιες είναι οι πιο πιθανές παρτίδες απλά δες και αυτό: http://www.hwbox.gr/news-cpu/8575-asus-m4a89gtd-pro-usb3-phenom-ii-x4-960t-6-pirines.html Τι εκαναν,τον ξεκλειδωσαν κιολας σε 6πυρηνο,ακομα δεν βγηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Ναι, και οι 4core T μάλλον, κυρίως, γι αυτό βγήκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Ναι, και οι 4core T μάλλον, κυρίως, γι αυτό βγήκαν Α καταλαβα.Τους εβγαλαν για να τους ξεκλειδωνουμε. Ωραια η AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ASROCK 880G Extreme3+Phenom II X4 960T = 6 πυρήνες! :lol: αν ειναι να περιμενω και να μην παρω Χ6.πωπω.. αυτα ειναι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 παρε εναν Χ2 550 με 83e. με την ASUS 890 θα ξεκλειδωσει πανευκολα. τωρα για το αν θα ειναι οκ με 4 πυρηνες ειναι θεμα τυχης, αλλα ακομα και αν δεν ειναι οκ θα εχεις ενα πολυ ισχυρο διπυρινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Φιλε για το αν θα ξεκλειδωσει ειναι καθαρα θεμα τυχης.Τωρα οι μητρικες με τις περισσοτερες πιθανοτητες ειναι οι ASRock και οι MSI.Βασικα οσες εχουν SB710-750,εχουν επιλογη ACC η οποια επιτρεπει ξεκλειδωμα πυρηνα.Τωρα για τον επεξεργαστη που θες να παρεις δεν ξερω να σου πω τι πρεπει να γραφει,ξερω για Athlon ii x3 425.Οι πιο πολλοι που θελουν να κανουν κατι τετοιο(ειμαι και εγω μεσα σ' αυτους)αυτον παιρνουν.Εγω θα σου ελεγα καλυτερα παρε εναν Athlon που εχει και 67 euro. ---------- Προσθήκη στις 20:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:31 ---------- Τι εκαναν,τον ξεκλειδωσαν κιολας σε 6πυρηνο,ακομα δεν βγηκε? Lou, Να συμπληρωσω οτι και οι μητρικες της Gigabyte ξεκλειδωνουν καλα.Αυτη της υπογραφης μου ερχεται στο e-shop και μεσα σε 2 μερες το πολυ γινεται μη διαθεσιμη.Καταλαβαινεις γιατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Για τον 425 έπαιζε και αυτό -> http://www.hwbox.gr/95692-post6.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Lou, Να συμπληρωσω οτι και οι μητρικες της Gigabyte ξεκλειδωνουν καλα.Αυτη της υπογραφης μου ερχεται στο e-shop και μεσα σε 2 μερες το πολυ γινεται μη διαθεσιμη.Καταλαβαινεις γιατι. Ναι και οι Gigabyte.Aπλα τις ξεχασα.Η γνωμη μου ειναι να μην μπλεξει με Asus.Και το καλυτερο ειναι ενας 425.Αλλιως ειναι να πρεπει να ξεκλειδωσεις 2 πυρηνες και αλλιως 1.Πιο πολλες πιθανοτητες κατα τη γνωμη μου εχει ο 425.Ο 555 ομως ειναι Black Edition αλλα και πιο ακριβος.Διαλεγει και παιρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMrP Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Με μπερδέψατε τελέιως.... Ο 425 πέρνει Χ γιατι δεν έχει L3 Cache Αυτο που μου δίνετε να καταλάβω είναι ότι με τον 555 δεν έχουμε πολλά "success"? οπότε να πάρω 550? Όμως ο benign έχει κάνει unlock με acc μάλλον. η Asus έχει Core unlocker switch. Κάτι τέτοια διαβάζω και κάτι τέτοιαβλέπω και λέω ότι απο άποψη μητρικής θα είμαι εντάξυ. Τώρα απο CPU μπορεί να σταθώ άτυχος... το ποιό λογικο αφου τα πρώτα parts έχουν πουληθει. γιαυτο λέω μήπως τζογάρω στον 555 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Με μπερδέψατε τελέιως.... Ο 425 πέρνει Χ γιατι δεν έχει L3 Cache Αν τον ξεκλειδωσεις θα εχεις και l3 cache 6MB κανονικα.Παντως οι 425 εχουν παρα πολλες πιθανοτητες.Καλα εσυ βεβαια αν θες παρε τον 555 η τον 550.Μη σε παρω και στο λαιμο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.