Προς το περιεχόμενο

να αναβαθμησω η οχι

mitsakhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια λοιπων ειμαι σε δηλιμα να αναβαθμησω σε εξαπιρινο

η να παρω μια μητρικη και να ξεζουμισω των επεξεργηαστη και

να κρατησω τα λευτα για μελοντικες αναβαθμησης

θα δω μεγαλη διαφορα σε games ?? η το περναω το καλοκαιρη με ο/c ??

το πσ στην υπογραφη περιμενω αποψεις... :-)

Δημοσ.

Είσαι ευχαριστημένος απ την απόδοση του υπολογιστή σου; Αν ναι, μην αναβαθμίσεις τίποτα. Αν όχι σε τι πάσχει; Η μητρική σου δε σηκώνει καθόλου o/cing;

Δημοσ.

Στα παιχνίδια λογικά δε θα δεις καμιά διαφορά. Τι να τον κάνεις τον εξαπύρηνο. Εδώ ο τετραπύρηνος με το ζόρι χρησιμοποιείται.

Μια χαρά μου φαίνεται ο υπολογιστής σου. Τι παράπονα έχεις και θέλεις να τον αναβαθμίσεις?

Δημοσ.

η μητρηκη ειναι τελειος ακαταληλη για κλοκαρισμα βρηκα

μια που μπορει να παει τον επεξεργαστη μου στα 3,2 ghz περιπου στα 40 ευρω

απο stock house πιστευετε αξιζει??

Δημοσ.

Μέχρι να δεις παιχνίδια και εφαρμογές που θα αξιοποιούν 6 πύρινες θα περάσει αρκετός καιρός, εδώ το direct 11 με τα χίλια ζόρια αξιοποιείται από μερικούς τίτλους. Άσε που καλώ θα είναι να περιμένεις να βγουν νέες υλοποιήσεις με sata 3 και usb 3, γιατί όλες οι μητρικές δίνουν νομίζω μέχρι 2 usb και sata3

Δημοσ.
Μέχρι να δεις παιχνίδια και εφαρμογές που θα αξιοποιούν 6 πύρινες θα περάσει αρκετός καιρός, εδώ το direct 11 με τα χίλια ζόρια αξιοποιείται από μερικούς τίτλους. Άσε που καλώ θα είναι να περιμένεις να βγουν νέες υλοποιήσεις με sata 3 και usb 3, γιατί όλες οι μητρικές δίνουν νομίζω μέχρι 2 usb και sata3

οκ τοτε παραμενουμε ωπος εχουμε και αλλαζουμε μητρηκη εχετε να πρωτηνετε

κατι φθηνο ??

Δημοσ.
...κάτι σε p5q deluxe ή καμιά p45tr2s ή ud3p αν θέλεις 500+ fsb... πάντα p45 :-)

απο αφτες που με πρωτηνες μονο την p5q deluxe ξερω και αυτη ειναι :X

στην τιμη....

Δημοσ.
...μόνο για used/stock - καινούργιες είναι πίκρα! (dfi και giga είναι οι άλλες αντίστοιχα) :-)

οντως ετσι ειναι βρηκα αυτην http://www.plaisio.gr/ProductPreview.aspx?Catalog=20&Category=69977721&Product=1166336

αλλα δεν ξερω ειναι εμπιστω το στοκ χαουζ.... ????

Δημοσ.
Πήγαινε μια βόλτα - τι έχεις να χάσεις; Αν δεν παίζει, rma :-)

το θεμα ειναι οτι δεν μενω αθηνα και θα πρεπη να στηλω την θεια μου.... :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...