SpirosLouis Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σας, Θέλω να μάθω τις διαφορές που έχει ένα anti-virus από ένα Internet security. Τι να επιλέξω από τα 2? Ευχαριστώ πολύ.
isay Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Να επιλέξεις Internet security Αν θες παραπάνω λεπτομέρειες, γράψε σε ποιο antivirus αναφερεσαι, τι λειτουργικό έχεις και τι χρήση κάνεις
SpirosLouis Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Σκέφτομαι για AVG (που χρησιμοποιώ κιόλας τόσο καιρό). Έχω τα Vista Ultimate x32 Bit. Γενικά δεν κατεβάζω σχεδόν τίποτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κατέβει από καμιά σελίδα.(έχω αρκετά σημαντικές εργασίες στο υπολογιστή) Επίσης σε test που έκανα μόνος μου κατεβάζοντας κάποιου ίδους ιό το NOD32 δεν μπόρεσε να εντοπίσει άμεσα κάτι σε αντίθεση με το AVG που δεν με άφηνε καν να το κατεβάσω ακόμα και αν του έλεγα άστο.
isay Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Σκέφτομαι για AVG (που χρησιμοποιώ κιόλας τόσο καιρό)...Γενικά δεν κατεβάζω σχεδόν τίποτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κατέβει από καμιά σελίδα.(έχω αρκετά σημαντικές εργασίες στο υπολογιστή)... Για το AVG. Οι βασικές διαφορές μεταξύ antivirus και Internet security είναι η ύπαρξη (στο δεύτερο) firewall και φίλτρο spam. Η διαφορά στο κόστος είναι μόλις 3 ευρώ, οπότε από τη στιγμή που συνδέεσαι στο internet, να βάλεις το Internet security ...Επίσης σε test που έκανα μόνος μου κατεβάζοντας κάποιου ίδους ιό το NOD32 δεν μπόρεσε να εντοπίσει άμεσα κάτι σε αντίθεση με το AVG που δεν με άφηνε καν να το κατεβάσω ακόμα και αν του έλεγα άστο. Για το ποιο antivirus επιλέξεις, θα σου πρότεινα να διαβάσεις ΕΔΩ.
SpirosLouis Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Εσύ ποιο έχει στα υπόψην σου ως καλό σε συνδυασμό με την χρήση που κάνω;
Havik Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Για free θα σου πρότεινα comodo firewall & defence+ με antivir free (antivirus) και ισως και το Antimalware της MalwareBytes, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα συμβατότητας μεταξύ τους, το comodo μαζί με το online armor είναι δυο από τα καλύτερα firewall, και το antivir ειναι ποιο αξιόλογο (κατ'εμε) από το avg. κάποια πραγματάκια βάλε ένα firewall, απενεργοποίησε και τον win, μην εχεις παραπάνω από ένα antivirus να τρέχουν και τέλος αν είναι να μην βάλεις official καλύτερα να βάλεις free! για μένα τα free είναι εξίσου αξιόλογα με τα εμπορικά (αν και παίζει ρόλο και ο χρήστης). Firewall συγκριτικό Antivirus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.