apoc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Omologo shmera to proi ekana ela lathos se mynhma , den to ekana on purpose , eksalou den eimai melos..ths sygkekrimenhs omadas! To diorthosa amesos! Tha parakoulousa o kirios Petros gr na einai pio eugenhs se PM tou..opos vlepei kai idios ekana thn allagh pou ithele! alla PM tou styl 'KALA TI MALAKIES EINAI AFTES RE , SVHSE TO POST SOU' ta theoro aparadekta! Siga re ...hremhste!
giannis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 As min pernoume prosopika merika pragmata tha elega ego h douleia pou exei analavei o petros einai mia douleia me eythines kai poly zori kai MEGALO RISKO kai etsi merika pragmata tha prepei na ta paravlepoume. Eksalou gia mas pernoun oloi ayto to risko. Ayta.
apoc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Ενταξει , περι ρισκου κτλ κτλ ας πουμε πως το καταλαβαινω οχι βεβαια στο βαθμο που τα περιγραφεις , αναλογος χρηστης εδω μεσα που εχει κανει μια αναλογη προσπαθεια πρεπει να θεωρηθει ηρωας, μην τρελλαθουμε! Anyway εγω τον κυριο δεν το ξερω και δεν μου αρεσε καθολου ο τροπος που μου εγραψε. Οπως ειδε θεωρω οτι ειμαι αρκετα λογικο ατομο και επραξα αυτο που περιεγραψε ...αλλα οχι ετσι! Καλο ειναι να μπορει να κρατησει καποιο επιπεδο, και οχι να βριζει! Εχω δεχτει και αλλα pm απο moderator και απο τον ιδιο τον HAL και παντα τους διακρινει ευγενεια και λεπτοτητα στους χαρακτηρισμους! Αυτα!
giannis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Ti paei na pei aspoume pos to katalaveno??????? Tha prepei na to katalavoume oloi oti einai mia prospatheia kai megali prospatheia gia olous emas edo kai mono e mas.
apoc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Φιλε θεωρω οτι εισαι υπερβολικος στους χαρακτηρισμους σου! Συμφωνα με την προσωπικη μου γνωμη.Παρολα αυτα το θεμα μας δεν ειναι αν εκτιμω η οχι ..την συγκεκριμενη (οχι ολο το forum) προσπαθεια , προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου και με αφηνει παγερα αδιαφορο! Απλα ο τροπος που αναφερθηκε σε μενα, καποιος χρηστης ηταν απαραδεκτος, thats all!
Vaggelovich Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 E tote gia pragmata pou se afinoun adiaforo min asxoleise me ayta......
apoc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 No comments! Μαλλον ειναι θεμα πως αντιλαμβανεται ο καθενας τα πραγματα. Ιts helpless!
bandito Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Αν και έχω άποψη επι του θέματος, δεν μου πέφτει λόγος, απλώς δεν ασχολούμαι. Απλώς θα ήθελα οι εν λόγω moderators να κατεβάσουν λίγο την μύτη τους (και μην μου πείτε οτι για μένα το κάνετε, εγώ δεν ξέρω κάν που πέφτει). Ζητάνε και ευχαριστώ..... Αν πρέπει να πούμε ευχαριστώ σε εσάς, στους προγραμματιστές πρέπει να πάρουμε τσιμπούκι@? Έλεος, δεν ειστε οι Μητέρες Τερέζες. Προσγειωθείτε.
Vaggelovich Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Re ante Salaga ta provata parapera..........
apoc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 περιμενεις με τετοια ποστ να σε παρουμε στα σοβαρα? εχεις κατι να πεις?
Vaggelovich Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Filoi mou kanenas den sas rotise na asxoleitheite me kati pou den sas endiaferei.Afiste na asxolountai aytoi pou theloun. Eseis asxoleithikate theletai kai ta resta tora. Oso gia ta τσιμπούκι@ kanei o kathenas opos thelei kai exei sinithisei
apoc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 ενταξει μεγαλε..οκ sorry ρε..σου θιξαμε το concept .Αντε πηγαινε να σου πεταξουν 3 ftp να κατεβασεις τιποτα..και να τους πεις ευχαριστώ. Δυστηχως επεσα στο επιπεδο σου..αλλα ειπαμε [πιπέρι] happens!
apoc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Μαλιστα...μαλιστα! Ενταξει καταρχην εισαι για γελια...τραγελαφικος θα ελεγα! Ας σε χαιροντε και τα forum Που παιρνεις μερος και οι moderator! Παρολα αυτα...τωρα που ανεφερες το παραπανω ..επειδη τον extep τον κανανε ban για κατι τετοιες μ@λ@kies οπως αυτες που αναφερεις παραπανω (δεν ξερω τελικα αν ηταν αληθεια η οχι..μονο ο HAL το ξερει) . Παρολα αυτα κυριοι εμενα το παραπανω ποστ με βαζει σε υποψιες για την ποιοτητα καποιων μελων , γενικα τι ρολο βαρανε στην ολη κατασταση...εσας δεν σας λεει τιποτα? Δεν ειανι τυχαιο οτι μια απο τις ιστοριες που ακουσα για τον extep ηταν οτι εμπορευονταν CD (και καλα) .Το παραπανω ποστ απο το Vaggelovich αποδικνυει ποσο ομορφα μπορεις να ριξεις λασπη σε καποιον! Any comments? α by the way! μεγαλε η σελιδα μου ειναι η παρακατω http://members.tripod.com/apoc_gr/
Vaggelovich Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Sygnomh ontos h selida einai la8os diko mou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.