Προς το περιεχόμενο

Dell:Congrats!

antepali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγχαρητήρια στην τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Dell στην Ελλάδα,για άμεση και επί τόπου εφαρμογή της εγγύησης,στο χώρο μου!!!

Μέσα σε 50' (min) έλυσε το laptop,άλλαξε μητρική,ενημέρωσε το bios για τις αλλαγές και το ξανάδεσε,αφήνοντάς με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Έχει κάποιος αντίστοιχες εμπειρίες μ' αυτή την εταιρεία ή θα θεωρηθώ spammer;:o

Δημοσ.

Σκέφτομαι σοβαρά να σκοτώσω ό,τι άλλη μάρκα έχω και γω κι οι γνωστοί μου και να πάμε όλοι μαζί Dell.

Αλλά θυμάμαι τις πρώτες μέρες καθιέρωσης της Ericson Hellas,τότε που μου άλλαξαν τζάμπα το dect με καινούργιο,ενώ είχε λήξει η εγγύηση.Μετά κάνανε κολεγιά με την Sony και για να σου πουν καλημέρα θέλουν 25€.

Σε μένα ήρθε δυό μέρες* μετά την επαφή μου με την Dell,άνθρωπος της CPI,ένα ευγενέστατο και λαλίστατο παιδί,ελπίζω νάχουν τη λογική να κρατήσουν τέτοιους υπαλλήλους.

*Ήταν καινούργιο μοντέλο και δεν πρόλαβαν να stockάρουν αντ-κά,συνήθως στο 24ωρο είναι η εφαρμογή της εγγύησής τους στο χώρο μας!

Και πάνω στην κουβέντα αναφέρθηκε και μια αλλαγή μητρικής (προς εφαρμογή ext εγγύησης...) σε laptop 8ετίας.Κάθε τόσο αγόραζε εγγύση ο τυπάκος και του βγήκε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...