ronnie79 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Οι δύο υποδοχές για καλώδιο τηλεφώνου στο Netfaster είναι για να συνδέεις γραμμή τηλεφώνου η για κάτι άλλο?
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 εφοσον η εταιρεια σου εχει voip υπηρεσιες ειναι για τηλεφωνα voip και συνηθως τις παραμετροποιουν αυτοι αυτες τις υποδοχες και τις κλειδωνουν για να μην τις πειραζει ο κοσμος.
Maitre Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Σε ένα Netfaster που έχω εγώ είναι ξεκλείδωτες - ρύθμισα μάλιστα και μια από τις δύο που έχει μέσω του μενού στο ρούτερ και παίζει μια χαρά.
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ναι αν απλα σου δωσαν το ρουτερ χωρις voip υπηρεσια εκει συνηθως ειναι ξεκλειδωτες.αν τωρα ομως στο δωσουν με υπηρεσια εκει δυσκολο να ειναι Unlock διοτι θα βαζε ο καθενας χερι εκει και αντε μετα ο Provider να το φτιαχνε τηλεφωνικα.
giorgoslouk Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Το Netfaster1 που δοκίμασα σε φίλο με τηλεφωνία Voip μιά χαρά συνδέθηκε και δούλεψε σε έναν Asterisk Server. Όλα λοιπόν γίνονται αρκεί να βρείς πως θα τα κάνεις.
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 αμα δεν ειναι Lock to router ολα μια χαρα.και εγω εχω ενα unlock voip 784
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.