medgio01 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Χτες αγορασα την παραπανω καμερα,την συνδεσα οι drivers οερνιουνται κανονικα αλλα οταν παω να εγκαταστησω και το προγραμμα που δινει η logitech για να κανεις τις πυθμισεις της καμερας κ.λ.π. παντα κολλαει σε ενα σημειο...το απεγκατεστησα και το εγκατεστησα απειρες φορες αλλα καθε φορα τα ιδια,το προγραμμα κολλουσε και εβγαζε νοτ ρισποντιγκ...και μιλαμε για ωρα....τι να κανω δεν μπορω να την κανω να λειτουργησει και ειναι σαν να την αγορασα τζαμπα...:cry::cry:
sam4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Παντως και εγω εχω την ιδια και δεν ειχα κανενα προβλημα σε Windows 7 64 bit . ΤΙ λειτουργικο εχεις? Εικονα δε βλεπεις; Ή απλα θελεις και το προγραμμα; ΔΟκιμασε να κατεβασεις το προγραμμα απο το site της logitech?
medgio01 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Παντως και εγω εχω την ιδια και δεν ειχα κανενα προβλημα σε Windows 7 64 bit . ΤΙ λειτουργικο εχεις? Εικονα δε βλεπεις; Ή απλα θελεις και το προγραμμα; ΔΟκιμασε να κατεβασεις το προγραμμα απο το site της logitech? Κι εγω αυτο εχω...κοιτα το προγραμμα το ηθελα γιατι απο μονη της δεν εχει τις max ρυθμισεις αλλα και χωρις το προγραμμα που παω για να δω αν λειτουργει?Δεν την εμφανιζει στο my computer...
sam4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Πηγαινε σε καποιο προγραμμα Video calling οπως π.χ skype ή αλλιως στο φακελο οι εικονες θα πρεπει να σου βγαζει επιλογη να παρεις φωτο ή κατι τετοιο.
medgio01 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Πηγαινε σε καποιο προγραμμα Video calling οπως π.χ skype ή αλλιως στο φακελο οι εικονες θα πρεπει να σου βγαζει επιλογη να παρεις φωτο ή κατι τετοιο. Οκ,ετσι νομιζω λειτουργει απλα για να τραβηξω μονος μου φωτογραφιες η βιντεο δε γινεται?
sam4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Κατεβασε και απο δω το προγραμμα μπας και εχει παλια εκδοση το cd http://www.logitech.com/en-us/435/6303?section=downloads&bit=&osid=14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.