Προς το περιεχόμενο

Αγορά Playstation 3

doutsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Η δικια μου αισθηση ειναι οτι το επομενο xbox θα βγει ΠΟΛΥ νωριτερα απο το επομενο ps και ο λογος δεν ειναι μονο το παραπανω, ειναι 1002 πραγματα. Το κυριοτερο ειναι οτι η sony δε μπορει να παρατησει το PS αν δεν βγαλει αρκετα απο την επενδυση της.....ζοριστηκε παρα πολυ για να αποφυγει την αποτυχια, και δε προκειται να παρατησει την κονσολα πρωτου βγαλει αρκετο κερδος. Επενδυσε πολλα και περιμενει πολλα. Δε θα παρει οσα περιμενε, αλλα θα παρει οσα μπορει. Η λογικη της Microsoft ηταν πολυ διαφορετικη απο την αλλη, επενδυσε μετρια, και θελησε κυριως να φτιαξει ονομα. Αυτο το καταφερε σε μεγαλο βαθμο, και απο κερδη εχει ηδη βγαλει ορα (αισιοδοξα) υπολογιζε. Δεν εχει λογο να συνεχισει να αρμεγει το 360, οσο νωριτερα βγαλει το επομενο τοσο περισσοτερο θα εκμεταλευτει τα κερδη της απο αυτη τη γεννια (ανεβασμα του brand name) και τοσο πιο πολυ χρονο θα εχει να αλωνιζει χωρις αντιπαλο.

Συμφωνω στα παραπανω.Και εγω την ιδια εικονα ειχα και εχω(οσον αφορα τις 2 κονσολες).Δεν ειμαι τοσο βεβαιος ομως οτι θα βγει πολυ νωριτερα το νεο xbox.Αν και το πιστευω οτι θα βγει νωριτερα απο το ps3.Γυρω στον 1-1,5 χρονο ομως.

Και ο λογος ειναι, οτι ξερουν πως ειναι ρισκο να παραβεις τους αγραφους κανονες της αγορας.(αν θες το αναλυουμε σε αλλο ποστ αυτο).

Αλλωστε δεν υπαρχει καποιο θεμα στη συνυπαρξη ps3 με νεο xbox. Εκει θα φανει αλλη μια φορα ποσο εχουν PCοποιηθει τα πραγματα. Οι developers θα βγαζουν τα ιδια παιχνιδια παλι και για τα 2 και απλα στο xbox θα εχουν 2-3 εφφε παραπανω και τη δυνατοτητα για 1080p ισως.....οπου αντεχει το ps3 θα την δινουν και σε αυτο την αναλυση. Αυτο ειανι ολο και ολο, και δε θα υπαρχει και καμια τρελη διαφορα απο 720p σε 1080p οπως ηταν απο 480p σε 720p οποτε ολοι ευχαριστημενοι θα ειναι...

Γι αυτο και δεν θα βγει τοσο νωρις νεο xbox.Θα βγει,οταν θα ειναι ετοιμη η τεχνολογια να δωσει το κατι παραπανω.Αν κυκλοφορουσε αμμεσα θα γινοταν αυτο που γραφεις.Μικρες διαφορες, εως ανυπαρκτες για κονσολα νεας γενιας(που θα ειναι)... Μεγαλες για την τωρινη γενια.Ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο και δυσκολο να γινει τωρα.

ΥΓ.Eγραψες οτι δεν εισαι κατα του ps3.Αυτο φαινεται απο τα ποστ σου(δεν το λεω ειρωνικα),δεν χρειαζεται να το γραφεις.Κουβεντα κανουμε.:-)

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

νομιζω οτι η επομενη γενια θα ασχοληθει πιο πολυ με συστηματα οπως το Natal, το Move και το στερεοσκοπικο 3D που γινεται πολυ trend τελευταια. Εκει μονο θα κρατησει το Ps3 λιγο εδαφος και θα σωθει μιας και εχει πιο δυνατο επεξεργαστη, που θα χρειαστει για να δουλεψει το stereo ειδικα.

Το Move δυστυχως φαινεται λιγο πατατα... εγω προσωπικα προβλεπω το Natal να κανει πραγματικα θραυση, οχι μονο στα video παιχνιδια αλλα και στην βιομηχανια των deleopers/3d animators σαν motion capture συστημα (εαν το αφησει η Miscrosoft να ανοιξει πανια).

Δημοσ.
ας μη τα ξαναλεμε....σκληρους εχει καινουριους 20αρηδες με 15$ στο ebay με το κιλο(υπερ αρκετος για saves και downloads και 1-2 εγκαταστασεις, ενω αν θες κρατας το κελυφος που ειναι το σημαντικο και βαζεις αλλον 2.5" μεσα), και το wireless ειναι αχρειαστο σε παρα πολλους ενω υπαρχουν και workarounds (οπως το wireless του xbox1 πχ που δουλευει μια χαρα). Γενικα η sony ποτε δε ριχνει την τιμη αυτο ειναι το κακο...περιοριζομαστε στην γενικη προσφορα του carrefour για τις κονσολες 2 φορες το χρονο...

Xbox Πηρα περσι τα χριστουγεννα με δευτερο χειριστηριο στα 169 ευρω...πηρα και ενα δισκο απο ebay και πραγματικα δε χρειαστικα τιποτα αλλο....και μαλλιστα ηθελα να παρω ps3 τοτε γιατι το ειχα δοκιμασει και παλιοτερα το xbox, αλλα η τιμη απλα δε με αφησε...

Στην επομενη προσφορα εγω θα το παρω το PS3, αλλα αυτο δε το κανει φτηνο, not even close, θα το κανω απλα επειδη ξερω οτι δεν εχω αλλη επιλογη...

Ναι αλλά δεν έχει 20GB το PS3 αλλά 120. Το αν χρειάζεται ή όχι το ορίζει αυτός που το αγοράζει.

Επίσης τη χρησιμότητα του wireless την ορίζει πάλι ο αγοραστής.

Αν σε κάποιον δε χρειάζονται ας πάρει το 360 αλλά όχι και να λέμε ότι είναι ακριβό το PS3.

Δημοσ.
Ναι αλλά δεν έχει 20GB το PS3 αλλά 120. Το αν χρειάζεται ή όχι το ορίζει αυτός που το αγοράζει.

Επίσης τη χρησιμότητα του wireless την ορίζει πάλι ο αγοραστής.

Αν σε κάποιον δε χρειάζονται ας πάρει το 360 αλλά όχι και να λέμε ότι είναι ακριβό το PS3.

Mια χαρα ειναι το ps3!Blueray,wifi,ασυρματα χειριστηρια χωρις μπαταρία ΑΑ,Βαρύ hardware,σκληρός δίσκος,γινεται media server,τσαμπε online(ο,τι και να σου δίνει) και καλή τιμή για όλα αυτά.

Ψαχτε skroutz.gr και θα το βρείτε -40,50 ευρω κατω απο τις ηλίθιες αλυσίδες καταστημάτων.:devil:

Δημοσ.
Mια χαρα ειναι το ps3!Blueray,wifi,ασυρματα χειριστηρια χωρις μπαταρία ΑΑ,Βαρύ hardware,σκληρός δίσκος,γινεται media server,τσαμπε online(ο,τι και να σου δίνει) και καλή τιμή για όλα αυτά.

Ψαχτε skroutz.gr και θα το βρείτε -40,50 ευρω κατω απο τις ηλίθιες αλυσίδες καταστημάτων.:devil:

Να ένας λόγος για να αγοράσεις κονσόλα. Το βαρύ της hardware.

Δημοσ.
Να ένας λόγος για να αγοράσεις κονσόλα. Το βαρύ της hardware.

To ''βαρυ'' για καλο το πα!:-)

Πως λέμε πηγα στον πόλεμο με βαρύ οπλισμό!

Και επειδη ειμαστε και σε εποχή που ενημερωνόμαστε απο το ιντερνετ ε δεν μπορουμε να κοιταμε ποια κοσνολα θα παρουμε αναλογα με το ποσα διαφορετικα χρώματα βγαίνει και μονο ποιοα παιχνιδια εχει βγαλει μεχρι στιγμης...τι λες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...