Προς το περιεχόμενο

Αγορά Playstation 3

doutsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λίστα με τα παιχνίδια που έχουν ινσταλλ.

http://www.cheapassgamer.com/forums/showpost.php?p=4337998&postcount=2

5 παιχνίδια που έχω απο την λιστα έχουν όντως όσο γράφει ,άρα πιστέυω είναι μια χαρά.

Ωραίος Video Club απο αύριο και Installlllllllllllll!:lol:

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σιγά μην μπορούσες να τα τρέχεις χωρίς το δισκάκι! :D

Για χαζούς τους περνάς στην Sony; :P

Eλα ντε!Το πίστεψα!Μαλλον θα νυσταζα χτες!

Δημοσ.

Παιδια, η καλυτερη τιμη που παιζει αυτη τη στιγμη για ps3 ειναι 275 (το 250gb γιατι το 120 εχει μονο 10 ευρω κατω) στο EBW?

http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6819

http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6734

Θελω να παρω ενα PS3 για να παιξω μονο fifa world cup 2010 online και demon souls...και μου βγαινει στην καλυτερη περιπτωση :

275 η κονσολα, 50 το fifa 45 δευτερο dualshock3 και κανα 30αρι το demon souls απο ebay = 400 ευρω...

Πολλα τα λεφτα ρε γμτ για να παιξω 2 παιχνιδια... :(

Υπαρχει τιποτα που να μου διαφευγει, καμια προσφορα, κατι?

Ισως αν περιμενω κανα bundle με το Fifa μεσα να βγαινει σε καλυτερη τιμη?

Δημοσ.
ξέρεις υπάρχει και η επιλογή να παίξεις και άλλα παιχνίδια σε βάθος χρόνου, όχι μόνο αυτά τα δύο :P

αντε να παιξω 1-2 exclusive το πολυ....εχω 360 και PC για ολα τα αλλα οποτε δυστυχως δε πολυπαιζει αυτο...

Μονο για το Demon's souls το θελω, και για 1-2 παιχνιδια που θα θελω να παιξω online (οπως το fifa)

Δημοσ.

Δοκίμασε μήπως βρεις κανένα μεταχειρισμένο τότε σε καλή τιμή. Αν και πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα παίξεις περισσότερα από 3-4 games λόγο Online/exclusives.

Δημοσ.

Να φανταστω οτι το 360 το εχεις φλασαρισμενο γι'αυτο δεν θες να παρεις το Fifa world cup εκει και να παιξεις Online?

Δημοσ.
Να φανταστω οτι το 360 το εχεις φλασαρισμενο γι'αυτο δεν θες να παρεις το Fifa world cup εκει και να παιξεις Online?

Ειδες;Κράζουν το ps3 που δεν εχει αντιγραφα και τσαμπέ online

αλλα το θέλουν

Δημοσ.

υπαρχουν παιδια που ban-αρονται μονοι τους και δε παιζουν Online με φλασαρισμενες ...:rolleyes:

Υπαρχουν και αλλοι που παιζουν καθε μερα online με φλασαρισμενες....

Δημοσ.
υπαρχουν παιδια που ban-αρονται μονοι τους και δε παιζουν Online με φλασαρισμενες ...:rolleyes:

Υπαρχουν και αλλοι που παιζουν καθε μερα online με φλασαρισμενες....

ναι....εγω ανηκω στην 1η κατηγορια. Εχω jasper με liteon LT, ολα τα παιχνιδια χιλιοπροσεγμενα με ABGX κλπ αλλα και παλι δε μου παει να πληρωσω συνδρομη και μεθαυριο να γινω banned και να παει χαμενη...

Εχω παιξει στο παρελθον βεβαια casually ετσι με φλασαρισμενη και δεν εγινε τιποτα...αλλα το fifa θελω να το λιωσω λιγο τωρα και...

Τεσπα επειδη η τιμη του ps3 ειναι τραγικη ακομα, βλεπω να κανω μια 3μηνη συνδρομη με 11 ευρω(ebay) να λιωσω οσο μπορεσω και αμα πεσει ban ή παιξει καμια προσφορα ps3 παω εκει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...