Προς το περιεχόμενο

Αγορά Playstation 3

doutsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μετά από πόστ στην ενότητα για επιλογή οθόνης-μονιτορ είναι ώρα να ανοίξω και ένα ποστ εδώ για το ps3 που ενδιαφέρομαι να αγοράσω..

Καταρχήν δεν έχω ψιλοκαταλάβει αυτό με τν σκληρό τη "διαφορά" έχει το 120 απο το 250 gb?

τα gamepad φορτίζουν όντως απο την κονσόλα..?

τι δυνατότητες έχεις αν συνδεθείς ονλινε ? έχω ακούσει οτι μπορείς να κατεβάσεις demo , trailers κ.άλλα?

και κάτι τελευταίο .. αυτό με την καρτούλα και π αγοράζεις και βάζεις πόντους που χρησιμεύει ? και τι μπορείς να πάρεις απο το ps3 store?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπέρα μετά από πόστ στην ενότητα για επιλογή οθόνης-μονιτορ είναι ώρα να ανοίξω και ένα ποστ εδώ για το ps3 που ενδιαφέρομαι να αγοράσω..

Καταρχήν δεν έχω ψιλοκαταλάβει αυτό με τν σκληρό τη "διαφορά" έχει το 120 απο το 250 gb?

τα gamepad φορτίζουν όντως απο την κονσόλα..?

τι δυνατότητες έχεις αν συνδεθείς ονλινε ? έχω ακούσει οτι μπορείς να κατεβάσεις demo , trailers κ.άλλα?

και κάτι τελευταίο .. αυτό με την καρτούλα και π αγοράζεις και βάζεις πόντους που χρησιμεύει ? και τι μπορείς να πάρεις απο το ps3 store?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

1) H Διαφορά ειναι τα 130 gb.

2)Καθε gamepad εχει και ενα usb καλώδιο που οταν τελειώσει η μπαταρία το plugaρεις και φορτίζει.

3)Να παιξεις παιχνιδια online(πάντα τσαμπα)οποια υποστηρίζουν.Demos, trailers, wallpapers και πολλα άλλα κατεβάζεις επίσης.

4)Καρτες υπάρχουν των 20 και 50 ευρώ,φορτώνεις πόντους και μπορεις να κατεβασεις παιχνιδια του ps one για ps3,παιχνίδια καινούργια,avatars,wallpapers premium και πολλα αλλα.

Δημοσ.

Εμένα σε τρείς μήνες απο 250GB μου έχει πάει 100GB περίπου ευτυχώς που πήρα το 250άρι.

Κάποια παιχνίδια έχουν τη δυνατότητα της εγκατάστασης για να τρέχουν ποιο γρήγορα επίσεις κατεβάζεις demos-video trailers αποθηκεύεις φωτογραφίες-μουσική.

Η διαφορά στη τιμή είναι πολύ μικρή οπότε δεν το σκέφτηκα καθόλου για τον 120άρι μιάς και παρέχει τη διπλάσια και πλέον χωριτηκότητα. ;)

Δημοσ.

οκ αυτό ήθελα να μάθω γιατί μου έκανε εντύπωση ρε παιδί μου λέω 250 gb τόσο πολλά? αλλα δεν είναι πολλά τελικά :P

Δημοσ.
οκ αυτό ήθελα να μάθω γιατί μου έκανε εντύπωση ρε παιδί μου λέω 250 gb τόσο πολλά? αλλα δεν είναι πολλά τελικά :P

Αν έχεις κάποιο εξωτερικό δίσκο στην κατοχή σου, τότε πήγαινε για το πιο φθηνό μοντέλο των 120GB, καθώς στο PS3 μπορείς να να συνδέσεις οποιονδήποτε εξωτ. σκληρό δίσκο σε USB, ή και ακόμα ν αλλάξεις τον ίδιο τον δίσκο του PS3 με κάποιον άλλο 2.5" εσωτερικό.

Αυξάνοντας και στις 2 περιπτώσεις τη χωρητικότητα...

Δημοσ.

Όταν η διαφορά μεταξύ 120GB και 250GB είναι στα 20€ περίπου, δεν υπάρχει λόγος να κοιτάει κάποιος την φτηνή έκδοση...

(άποψη μου)

Δημοσ.

η δικια μου αποψη ειναι οτι το 120αρι συμφερει. Γιατι αφενος αν δε σε ενδιαφερει ο χωρος, ειναι υπεραρκετο για σωσιματα και λιγα downloads, και αφετερου αν σε ενδιαφερει καλυτερα να επενδυσεις σε αυτο :

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Scorpio-Blue-WD5000BVET-500GB-HDD-2-5inches-8MB-Cache-5400rpm-SATA-3.htm

και να σου μεινει και ο 120αρης για αλλες χρησεις...

Δημοσ.

Κάποια παιχνίδια έχουν τη δυνατότητα της εγκατάστασης για να τρέχουν ποιο γρήγορα

Εγω θα έλεγα οτι παρα πολλα παιχνίδια τρέχουν μόνο με εγκατάσταση (ενα τυπικό νούμερο ειναι 4gb στο δίσκο + οτι updates),

Δημοσ.
Εγω θα έλεγα οτι παρα πολλα παιχνίδια τρέχουν μόνο με εγκατάσταση (ενα τυπικό νούμερο ειναι 4gb στο δίσκο + οτι updates),

Ναι όντως κι αν κατεβάσεις και κανά καινούργιο patch του εκάστοτε παιχνιδιού και DLC τότε μιλάμε για ακόμα μεγαλύτερο όγκο δεδομένων.

Δημοσ.

Το 120αρι μια χαρα μου ναι.Δεν το χω κανει και εξωτερικό σκληρό!

Τωρα εχω το Killzone 2,little big planet,fifa street 3 και Final fantasy xiii και κανενα δεν εχει install επιλογή απ'οσο ξερω.Ποια παιχνιδια γραφονται στον σκληρό?

Δημοσ.
Το 120αρι μια χαρα μου ναι.Δεν το χω κανει και εξωτερικό σκληρό!

Τωρα εχω το Killzone 2,little big planet,fifa street 3 και Final fantasy xiii και κανενα δεν εχει install επιλογή απ'οσο ξερω.Ποια παιχνιδια γραφονται στον σκληρό?

λίστα με τα παιχνίδια που έχουν ινσταλλ.

http://www.cheapassgamer.com/forums/showpost.php?p=4337998&postcount=2

5 παιχνίδια που έχω απο την λιστα έχουν όντως όσο γράφει ,άρα πιστέυω είναι μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...