P@no- Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 παιδες καλημερα θελω ενα pc για ατελειωτο gaming mexri 1500 eyro
P@no- Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Οθόνη έχεις;[/quote οχι και δεν με ενδειαφερει ενας ssd
d3m0n Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 οχι και δεν με ενδειαφερει ενας ssd Γιατί όχι ssd; (damn και είχα έτοιμη σύνθεση)
P@no- Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 δεν πειραζει εαν υπαρχει καλοδεχουμενος αλλα απλως δεν ηταν στο μυαλο μου
Dropsreef Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Καρτα γραφικων:SAPPHIRE RADEON HD5850 1GB 261,48€ ή αν θελεις ακόμα παραπάνω Sapphire ATI Radeon HD 5870 350€ (και η 5850 σε καλυπτει για ποιοτικοτατο gaming) Πληκτρολογιο: MS SIDEWINDER X6 KEYBOARD DSP 30,23€ Τωρα σχετικα με τις υπολοιπες επιλογες μου!Το κουτι ειναι αρκετα ευρυχωρο με πολυ καλο cable management που επιτρεπει καλυτερο air flow στο εσωτερικο του και με αρκετες θεσεις για ανεμιστηρες-σκληρους δισκους!Το τροφοδοτικο στα 625 watt σε υπερ υπερ καλυπτει σε συνδυασμο με το γεγονος οτι η enermax θεωρειται μια απο τις πιο αξιοπιστες εταιριες στο τομεα των τροφοδοτικων!Μητρικη με sata3,usb 3.0 e-sata και με το ολοφρεσκο chipset που δεχεται 100% τους εξαπυρηνους επεξεργαστες της ΑMD!Μνημη ram στα 4gb και εφοσον δεν θα ασχοληθεις με ο/c τις συγκεκριμενες τις θεωρω μια χαρα επιλογη καθως ουτε τα Timings σε ενδιαφερουν ουτα τα mhz!Σκληρος δισκος ο οποιος αυτη τη στιγμη θεωρειται ενας απο τους καλυτερους που κυκλοφορουν στην αγορα!Οθονη 23'' με αναλυση 1920Χ1080 και με εγγυηση 0 καμμενων Pixels,ποντικι Logitech το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι απο τα καλυτερα εφοσον σε ενδιαφερει το gaming,το πληκτρολογιο ειναι super επιλογη ειδικα στην συγκεκριμενη τιμη! Οπως βλεπεις η συνθεση που σου εφτιαξα περιλαμβανει και περιφερειακες συσκευες οπως ποντικι,πληκτρολογιο,ηχεια!Το συνολικο κοστος ανερχεται στα 1300€ ή 1390€ αναλογως με την καρτα γραφικων που θα επιλεξεις!Αν ομως δεν χρειαζεσαι τις περιφερειακες συσκευες τοτε μπορεις ανετα να ριξεις τα χρηματα που εξοικονομεις στην αγορα ενος ssd:Intel Postville 80GB SSD 195€ με το ανωτατο budget να κινειται στα 1400€(επαναλαμβανω οτι εξαρταται απο την καρτα γραφικων που θα επιλεξεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.