Προς το περιεχόμενο

Στειλτε ενα SMS και ταϊστε ενα παιδι

xliner78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στειλτε ενα SMS και ταϊστε ενα παιδι . Το μήνυμα είναι TXT CHILD στο 54345. Εχει λίγο μεγάλη χρέωση.3 ευρώ αλλα πιστευώ αξίζει.....:-):-):-)

Δημοσ.

Δεν αξίζει καθόλου φίλε!

Να στείλουν SMS να ταΐσουν εμένα και τον υπόλοιπο κοσμάκη!

Στην Αφρική τα παιδάκια πεθαίνουν από τη πείνα, στο δρόμο άστεγοι και παιδάκια που ζητιανεύουν!

Ταυτόχρονα μετεγγραφές ποδοσφαιριστών εκατομμυρίων ευρώ και υπάρχουν διαφημίσεις που λένε "Γίνε ανάδοχος παιδιού - UNICEF, κλπ"

Ας βγει ένας νόμος όπου το 1/5 του μισθού του κάθε ποδοσφαιριστή, κλπ να πηγαίνει στα παιδάκια που πεινάνε! Ούτε ένας δεν θα πείναγε!

Ολυμπιακές μαλακίες και τελετές για να δείξει η κάθε χώρα πόσο large είναι και πόσο ωραία κάνει τους Ολυμπιακούς και π@π@ριές!

Αν έκαναν τους Ολυμπιακούς με τα μισά λεφτά όλες οι χώρες και τα άλλα μισά πήγαιναν εκεί που πεινάνε πιο καλά και από μας θα ζούσαν!

Για τα όπλα δεν το κουβεντιάζω...

Όσα λοιπόν SMS να στείλουμε και όλοι να στείλουμε δουλειά δεν γίνεται! Θέλουν να υπάρχει κόσμος να πεινάει και μάλιστα με τη προσφορά τη δική σου και τη δική μου τα πράγματα γίνονται χειρότερα καθώς η προσφορά δεν αρκεί, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν προσφορές!

Δημοσ.
Στειλτε ενα SMS και ταϊστε ενα παιδι . Το μήνυμα είναι TXT CHILD στο 54345. Εχει λίγο μεγάλη χρέωση.3 ευρώ αλλα πιστευώ αξίζει.....:-):-):-)

Ποιος φορέας το διοργανώνει; Που είναι γραμμένο (σε κάτι επίσημο); Με όλο το σεβασμό, είμαι πολύ καχύποπτος σε θέματα φιλανθρωπικής προσέγγισης. Τέλος από τα 3 ευρώ, ποιο ποσό θα πάει στα παιδιά και σε ποιον φορέα;

Δημοσ.

Ναι να φτιάξω κι εγω μια υπηρεσία να στέλνετε sms για παιδάκια που πεινάνε. Κι εγώ "παιδάκι που πεινάει" είμαι.

Μη στείλετε, μπορεί μετά να γραφτείτε σε καμία περίεργη υπηρεσία που στέλνει sms με χρέωση.

Δημοσ.
εγω δεν το δοκιμασα ακομα να πω την αληθεια απλα ενημερώνω. Οντως υπαρχουν πολλες απάτες.......

Ας το αφήσω χωρίς σχόλια!

Δημοσ.

Εγω απο μια φιλη που ειχε σπουδασει ανθρωπιστικα κ.α. και πηγε να δουλεψει σε ανθωπιστικες οργανωσεις μου ειπε σε 4 που πηγα τα λεφτα μπενανε στην τσεπη και πουθενα αλλου!!! Μαλιστα σε ενα μου ειπε συστεγαζανε 3 οργανωσεις και 2 ασφαλιστικες και δουλευανε μονο οικογενιακα αλλα αποφασισανε οτι θελουν και ενα ατομο με πτυχιο με 800 ευρω ( μην καταξοδευτουν ) και περνανε απο παντου χορηγιες, περισσοτερες ερχοντουσαν απο το δημοσιο!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Φυσικά! Θέλουν να πεινάνε παιδάκια και να υπάρχουν κράτη στη φτώχεια!

Λύσεις υπάρχουν και τις είπα και πιο πάνω και σίγουρα αυτοί θα ξέρουν καλύτερες, αλλά είπαμε...

Δημοσ.
Εχει λίγο μεγάλη χρέωση.3 ευρώ αλλα πιστευώ αξίζει.....:-):-):-)

Αρχικά καταχωρημένο από xliner78

εγω δεν το δοκιμασα ακομα να πω την αληθεια απλα ενημερώνω.

:lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...