Προς το περιεχόμενο

Γιατι πρεπει να αφαιρω την καρτα γραφικων????????

anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν προσπαθω να παιξω ενα παιχνιδι στο pc, παγωνει η οθονη και εμφανιζονται κατι περιεργα χρωματα στην οθονη.Για να συνεχισω πρεπει να επανεκκινησω το pc.

Aν βγαλω την καρτα γραφικων και την ξανατοποθετησω,θα μπορεσω να παιξω ενα παιχνιδι-αλλα για 1 ή 2 μερες.Μετα εμφανιζεται το ιδιο προβλημα-και πρεπει παλι να βγαλω και να βαλω την καρτα γραφικων για να δουλεψει το συστημα για 1-2 μερες.

Τι συμβαινει?????

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την εχω γυρω στα 6 χρονια.

fx5900 leadtek.

προβλημα θερμοκρασιας της καρτας εννοεις?

και τι μπορει να αλλαζει βγαζοντας τη?(Δεν την αφηνω να κρυωσει και μετα την τοποθετω)

Δημοσ.
Την εχω γυρω στα 6 χρονια.

fx5900 leadtek.

προβλημα θερμοκρασιας της καρτας εννοεις?

και τι μπορει να αλλαζει βγαζοντας τη?(Δεν την αφηνω να κρυωσει και μετα την τοποθετω)

5900?? Αυτή τη τρισάθλια κάρτα έχεις? Ούτε κάν ΑΤΙ 9800pro/xt δηλ...Άλλαξε κάρτα αν έχεις τα χρήματα...

Δημοσ.

Τρισαθλια???????

Γιατι ρε φιλαρακι?Αφου 6 χρονια,λεω,οτι δουλευε μια χαρα και ειναι τρισαθλια?Δν νομιζω.Μακαρι και αλλες να αντεχαν τοσο(...αν τα εχει φτησει αυτη..?.)

Να δωσω λεφτα για αλλη καρτα γραφικων-δν παιζει.Καποια στιγμη θα αλλαξω ολο το pc.

Προς το παρον ομως,τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Ένα προϊόν δεν το κρίνουμε αν είναι καλό ή όχι από το πόσο κρατάει και αντέχει τέλος πάντων.

Αυτό μας έλειπε στα 6 χρόνια να χαλάνε κάρτες γραφικών και γενικότερα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα!

Ότι δεν έχει μηχανικά μέρη δεν έχει τη φθορά που πιστεύουν κάποιοι, συνεπώς δεν χαλάει εύκολα.

Εννοεί ότι αυτές οι κάρτες γραφικών ήταν όπως οι Pentium 4... Κακές!

Όσον αφορά το γεγονός που βγάζεις και βάζεις τη κάρτα και μετά παίζει, μάλλον για τυχαίο γεγονός μου κάνει.

Αν κλείσεις το τροφοδοτικό πατήσεις το Power να ανοίξει το PC (ώστε να φύγει ότι ρεύμα υπάρχει σε τροφοδοτικά, MOBO, κλπ) και μετά ανοίξεις το PC κανονικά με το τροφοδοτικό στο ON, μήπως πάλι σου παίζει για 1-2 μέρες?

Δημοσ.

Τ αρνητικά σχόλια είναι λόγω του ότι η σειρά 5xxx παίζει να ναι η χειρότερη που χει βγάλει η nVidia. Αλλά εφόσον σε καλύπτει τους υπόλοιπους μας περισσεύει :)

Τρέξε ένα furmark και παρακολούθησε θερμοκρασίες. Πιθανόν να θέλει απλώς ένα καθάρισμα το fan της.

Δημοσ.

Λογικά δε κάνει καλά επαφή, και στο παραμικρό ταρακούνημα του case δείχνει ανωμαλίες.

Είναι καλά βιδωμένη;

Το case βρίσκεται σε σημείο ευάλωτο από πόδια - χέρια - σφουγγαρίστρες;

Δημοσ.

Πρωτον,να πω οτι δεν με ενδιαφερει καθολου να υπερασπιστω την συγκεκριμενη καρτα.Απλα αναφερω οτι για 6 χρονια την εχω λιωσει στα παιχνιδια και μεχρι πριν λιγο καιρο λειτουργουσε ΟΚ. Οποτε...δεν μπορω να την πω τρισαθλια.

Heatspreader μην ειναι τοσο απολυτος στο οτι δεν αξιολογουμε κατι απο το ποσο ανθεκτικο ειναι στο χρονο.Δυστυχως, υπαρχουν αρκετα πραγματα στο pc που εξαιτιας της θερμοκρασιας στην οποια μπορει να λειτουργουν για ωρα παρουσιαζουν προβληματα(δεν θα επρεπε αλλα..).Οσο για το αν ειναι τυχαιο το γεγονος του ΄βαλε-βγαλε και να λειτουργει΄ δεν νομιζω γιατι δεν εγινε μια φορα αλλα συνεχεια. Αυτο με το τροφοδοτικο που λες θα το δοκιμασω την επομενη φορα και θα σας πω.

antonl τη θερμοκρασια την εχω τσεκαρει και ειναι φυσιολογικη.οπως και τα fan της λειτουργουν κανονικα.

liopyr το case ειναι σε απολυτα σταθερη θεση.και η καρτα μια χαρα βιδωμενη.

τι να πω?

Παντως, σας ευχαριστω πολυ ολους ρε παιδια.

Δημοσ.

Μάλλον όπως είπε ο liopyr είναι θέμα επαφής …

Το έχω συναντήσει μερικές φορές σε παλιά ΠιΣι με GPU & Ram και ιδίως σε (Θειός 'σχωρέσει την) QDI mobos ! Δοκίμασε το κλασσικό με τη γομολάστιχα ( καθάρισε τις επαφές της κάρτας ) αν και στις ποιο πολλές περιπτώσεις δεν...

:devil: Α! Και η κάρτα σου μια χαρά είναι άμα κάνει τη δουλειά της :shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

Αυτο με το τροφοδοτικο το δοκιμασα αλλα τπτ.

Το αλλο με τη γομα δεν το ηξερα. Δλδ να καθαρισω τις επαφες της καρτας με τη γομα(σα να σβηνω πανω σ'αυτες)?

Θα το δοκιμασω μπας και γινει κατι.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον cabdik.Το οτι την έλιωσες στα παιχνίδια για 6 χρόνια δέ σημαίνει οτι η κάρτα σου δέ "χαλάει".Δοκίμασε μια άλλη VGA να σιγουρευτείς.

Μπορεί να φταίει και το mb.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ιδεες σας.

Το προβλημα,ενταξει,παραμενει.

Μαλλον η καρτα τα εφτησε. Θα κανω υπομονη μεχρι να αλλαξω τον υπολογιστη.

Και παλι thnx!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...