valkon_gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 για την γιαγιά μου δεν ξέρω, πάντως ο παππούς είναι προ στο counter strike
michael92 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δηλαδή οι φωστήρες λένε πως άνθρωποι οι οποίοι ζουν το "σύγχρονο τρόπο ζωής" με τους γρήγορους ρυθμούς, το άγχος, το τσιμεντένιο περιβάλλον με τα καυσαέρια και τις υπερβολικές απαιτήσεις χρειάζονται παραπάνω ένταση; Δε μπορώ να συμφωνήσω με κάτι τέτοιο. Μήπως χρειάζονται μία γιόγκα/χαλάρωση σ'ένα γυμναστήριο, ένα καλό ξέγνοιαστο χαλαρωτικό υπνάκο, ένα μπάνιο με κεριά και αρωματικά έλαια, ένα μασάζ, για τους πιο δραστήριους άθληση ομαδική/ατομική η οποία γυμνάζει αυτά τα περιβόητα αντακλαστικά αλλά και βοηθάει την υγεία και την κοινωνικοποίηση; Μήπως; Μία βολτίτσα στο βουνό για καθαρό αέρα, μία βόλτα με ποδήλατο, ένα ήρεμο περπάτημα, μία εξόρμηση για πικνίκ ή για φαγητό σε παραθαλάσσιο εστιατόριο μακριά απ' την πόλη; Επίσης ένα καλό βιβλίο δε μας κάνει πιο έξυπνους και πιο σοφούς; Μία καλή συζήτηση; Ένα καλό ντοκυμαντέρ; Μία ωραία κωμωδία; Όλα αυτά δεν είναι ωφέλιμα αλλά είναι το να χύσουμε το αίμα μερικών χιλιάδων εχθρών για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί στο "ανελέητο περιβάλλον" (που δημιουργούμε εμείς ατομικά και συλλογικά); Τόσο πολύ πρέπει να βουτήξουμε στο "σύγχρονο τρόπο ζωής" ώστε να μη μπορούμε να βγούμε με τίποτα; Δεν νομίζω ότι ταιριάζουν τα λόγια σου με το avatar σου πάντως
Giogiannis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εδώ δείτε σούπερ γιαγιά!!! [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=ofC9-BjCkI4[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα