Προς το περιεχόμενο

msi 9800gtx ...kinda dissapointed

Akboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω το παρακατω συστημα intel core duo 8400 3.00 GHZ ,4 giga ram 800 mhz ddr2,

msi 9800gtx 1g και windows 7 ultimate 32b.Το συστημα το πηρα Ιουλιο 2009 και δεν λεω ευχαριστημενος ως ενα βαθμο.Αλλα παροτι η καρτα τα εχει ολα (cuda,pure hd,physx)

και οταν την πηρα απο eshop ειχε 140-150 ευρω δεν αντεχει και πολλα στα 1650χ1080 που παιζω τα πιο πολλα games.πχ το mass effect 2 ok,to assassins 2 ε μερικα frame drops αφου τα τρεχω σε full settings αλλα το ατιμο το just cause 2 δεν εχετε ιδεα τι υποχωρησεθς εχω κανει για να παιζει σε οκ frames...οι drivers παντα updated οπως και directx kai physx..το ερωτημα

αναβαθμιση καρτας η επεξεργαστη

ειμαι antialising maniac τι να κανουμε???:P

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
4gb ram και 1gb στην καρτα και χρησιμοποιεις 32μπιτο λειτουργικο;;

Σφαλμα

+1

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

noob question ο 8400 o/c πως?official programme η τπτ αλλο? μην το καψουμε το ατιμο.

και γιατι win 7 64b?δεν εχει προβληματα συμβατοτητας με τα πιο πολλα games???

αφου τον εχω μονο για games..

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι έχει προβλήματα συμβατότητας με παιχνίδια...

...σε dos

Δημοσ.
noob question ο 8400 o/c πως?official programme η τπτ αλλο? μην το καψουμε το ατιμο.

Μη το σκεφτεσαι και πολυ ...

Βαλε τα 7 x64 ...Δε θα εχεις κανενα προβλημα...

Θα βλεπεις και παραπανω μνημη ραμ ...

Δημοσ.
Μη το σκεφτεσαι και πολυ ...

Βαλε τα 7 x64 ...Δε θα εχεις κανενα προβλημα...

Θα βλεπεις και παραπανω μνημη ραμ ...

Που μπορει να frame drops να ειναι και λογο μνημης. Tο εχω δει να συμβαινει... Ειχε βαλει ο κολλητος μου 32βιτ παραθυρια και δεν εβλεπε ολη τη μνημη. Μολις περασαμε 64βιτ ειδε και τα 4GB και ειδε και αυξηση στις επιδοσεις στα games

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε για τα 32vs64 αλλά σε μένα τα 3d mark φάγανε ενα κάποιο hit μόλις πήγα στα 64bita.

Όχι πολύ σαβαρό αλλά ενα 3-4% κάτω το εχω με τα 7 64bit σε σχέση με τα xp.

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι λέτε για τα 32vs64 αλλά σε μένα τα 3d mark φάγανε ενα κάποιο hit μόλις πήγα στα 64bita.

Όχι πολύ σαβαρό αλλά ενα 3-4% κάτω το εχω με τα 7 64bit σε σχέση με τα xp.

Kατι δεν γινεται καλα... στο vantage σιγουρα θα δεις παραπανω σκορ. Στο 01 βλεπεις καλυτερο σκορ με 8600 παρα με 980Χ :P

Δημοσ.
Kατι δεν γινεται καλα... στο vantage σιγουρα θα δεις παραπανω σκορ. Στο 01 βλεπεις καλυτερο σκορ με 8600 παρα με 980Χ :P

Παίζει το vantage σε xp???

Εγω για το 06 λέω.

Δημοσ.

Παιδιά μη κολλάμε σε λεπτομέρειες. Η διαφορά σε επιδόσεις απο τα 32άρια στα 64άρια είναι αμελητέα στην πράξη. Το ότι είναι σωστότερο να έχει 64άρια για να εκμεταλλευτεί τα 4gb μνήμης ναι, το ότι θα είναι εντάξει με αυτή και μόνο την αλλαγή στα games φυσικά και όχι. Όπως είπα εφόσων έχει αυξημένες απαιτήσεις (οι οποίες δεν καλύπτονται πλέον απο την 9800gtx) θα πρέπει να πάει σε αλλαγή κάρτας της τάξεως 57χχ ή καλύτερα 58χχ και να ανεβάσει ακίνδυνα και εύκολα τον Ε8400 στα 3,6 χωρίς να μπλέξει με εξτρά ψύξη για να έχει και περισσότερη επεξεργαστική δύναμη. ;)

Δημοσ.
Παιδιά μη κολλάμε σε λεπτομέρειες. Η διαφορά σε επιδόσεις απο τα 32άρια στα 64άρια είναι αμελητέα στην πράξη. Το ότι είναι σωστότερο να έχει 64άρια για να εκμεταλλευτεί τα 4gb μνήμης ναι, το ότι θα είναι εντάξει με αυτή και μόνο την αλλαγή στα games φυσικά και όχι. Όπως είπα εφόσων έχει αυξημένες απαιτήσεις (οι οποίες δεν καλύπτονται πλέον απο την 9800gtx) θα πρέπει να πάει σε αλλαγή κάρτας της τάξεως 57χχ ή καλύτερα 58χχ και να ανεβάσει ακίνδυνα και εύκολα τον Ε8400 στα 3,6 χωρίς να μπλέξει με εξτρά ψύξη για να έχει και περισσότερη επεξεργαστική δύναμη. ;)

Δεν γινεται να παιζω τα παντα με GTS250 πιτες ακομα και με 8800GT 512 OC και να μην παιζει τα παντα με 9800GTX...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...