Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με λαπτοπ στο ανοιγμα.

Panostheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα laptop και σήμερα το πρωί που πήγα να το ανοίξω μου έβγαζε ένα πρόβλημα. Άνοιγε και μετά από την οθόνη που δείχνει για να μπεις στο ΒΙΟΣ αρχίζει και διαβάζει κανονικά την μνήμες τους δίσκους ktlp.

εκεί αντί να μου τα διαβάσει αρχίζει από τον σκληρό δίσκο και ακούγεται σαν να gratsouniete ένας θόρυβος και στην οθόνη μου βγάζει ένα μήνυμα

'' A disc read error occurred'' Press Ctrl+alt+del το restart.

Και δεν μπορώ να κάνω κάτι.Τι πρόβλημα λέτε να ίππαρχοι ? Το laptop ούτε έπεθε κάποιο χτύπημα ούτε tpt έτσι ξαφνικά.

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα laptop και σήμερα το πρωί που πήγα να το ανοίξω μου έβγαζε ένα πρόβλημα. Άνοιγε και μετά από την οθόνη που δείχνει για να μπεις στο ΒΙΟΣ αρχίζει και διαβάζει κανονικά την μνήμες τους δίσκους ktlp.

εκεί αντί να μου τα διαβάσει αρχίζει από τον σκληρό δίσκο και ακούγεται σαν να gratsouniete ένας θόρυβος και στην οθόνη μου βγάζει ένα μήνυμα

'' A disc read error occurred'' Press Ctrl+alt+del το restart.

Και δεν μπορώ να κάνω κάτι.Τι πρόβλημα λέτε να ίππαρχοι ? Το laptop ούτε έπεθε κάποιο χτύπημα ούτε tpt έτσι ξαφνικά.

Αυτό το "gratsouniete" σε συνδυασμό με το μήνυμα λάθους, δείχνει κάποιο πρόβλημα με το δίσκο. Δες αν μπορείς να μπεις στο bios και να δηλώσεις το δίσκο εκ νέου ή στο automatic. Αν πάλι είναι τα ίδια, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το δίσκο σε άλλο υπολογιστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...