Προς το περιεχόμενο

Μεταλλικο Νερο

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα πληροφοριες για το μεταλλικο νερο διοτι τον τελευταιο καιρο πινω θα ελεγα υπερβολικα μιλαο πχ για το Ιολη Fizzy πχ κατι αναλογο της σουρωτης , ειναι καλο ή κακο μπορει να προκαλεσει κατι το περισσοτερο μαγνησιο που εχει πχ πετρα στα Νεφρα κ.τ.λ

οποιος γνωριζει κατι ας απαντηση Ευχαριστω.

Δημοσ.

χονδρικα χονδρικα σου λέω οτι όσο πιο "νόστιμο" το νερο, εχει περισσότερα μέταλα μεσα , και κατα συνέπεια ειναι πιο επιβαρυντικό για την υγεία

με ενα ωαξιμο στο google θα εβρισκες αρκετες απαντήσεις πιστεύω

Δημοσ.
Καλησπερα θα ηθελα πληροφοριες για το μεταλλικο νερο διοτι τον τελευταιο καιρο πινω θα ελεγα υπερβολικα μιλαο πχ για το Ιολη Fizzy πχ κατι αναλογο της σουρωτης , ειναι καλο ή κακο μπορει να προκαλεσει κατι το περισσοτερο μαγνησιο που εχει πχ πετρα στα Νεφρα κ.τ.λ

οποιος γνωριζει κατι ας απαντηση Ευχαριστω.

Εγω ζωντας σε ενα μερος οπου το νερο της βρυσης δεν εχει χαρακτηριστει και το πιο καταλληλο προς ποση, πινω αποκλειστικα εδω και 12 χρονια μεταλλικο νερο(τα γνωστα εμφιαλωμενα). Και δεν εχω παθει τιποτα. Γιατι αλλωστε να παθω??

Απορω με την ανυσηχια σου δηλαδη.:whistle:

Οσο για αυτο που λες μαλλον εχω την εντυπωση οτι θεωρεις τα αεριουχα(αυτα που αναβλυζουν αεριο οταν τα ανοιγεις-πχ ανθρακουχα) ποτα σαν μεταλλικα αλλά αυτο ειναι λαθος. Μεταλλικο με την εννοια οτι περιεχει μεταλλα μεσα ειναι και το νερο της βρυσης. Αν και μαλλον υπαρχει καποιος ορισμος συγκεντρωσης ιχνοστοιχειων μεσα στο νερο πανω απο την οποια το καθιστα μεταλλικο, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

χονδρικα χονδρικα σου λέω οτι όσο πιο "νόστιμο" το νερο, εχει περισσότερα μέταλα μεσα , και κατα συνέπεια ειναι πιο επιβαρυντικό για την υγεία

E????:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...