grepap Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 το πρωτο δινει destinator ενω το δευτερο δίνει agps και τα δυο ειναι μικρά και γενικά δεν εχουν μεγάλες διαφορές στα χαρακτηριστικά και την τιμή. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
basilis5 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 το πρωτο δινει destinator ενω το δευτερο δίνει agpsκαι τα δυο ειναι μικρά και γενικά δεν εχουν μεγάλες διαφορές στα χαρακτηριστικά και την τιμή. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? μαστορα και τα 2 εχουν A-GPS support
grepap Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 το touch2 το δίνει ο γερμανος με πακέτο gestinator δωρο... το agps τι είναι ακριβώς? κατεβάζεις οonline τους χαρτες καθε φορά που θέλεις..με χρέωση?
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Το agps ειναι συστημα το οποιο υποβοηθα τον κυριo gps δεκτη να βρει δορυφορους συνδεομενο στο ιντερνετ. Οι χαρτες υπαρχουν ηδη αναλογα με το προγραμμα που θα χρησιμοποιεις. Για μενα κανε την επιλογη σου διχως να λαβεις υποψη σου ποια συσκευη εχει δωρο τους χαρτες και ποια οχι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Αν το htc hd mini ειναι ενα HD2 με απλα λιγο πιο μικρη οθονη θα κανει θραυση πιστευω.Εγω το κοιταω με πολυ συμπαθεια.
grepap Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ναι εχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, και πολύ πιο μικρό απο το hd2, εχω ακομα απορία... αν δίνει και τους χάρτες δώρο με το agps,τότε δεν έχει χρέωση??????? εγω έχω το ερικσον p1i το οποίο είχε gps με χρέωση και του έβαλα σπασμένο το garmin και δούλεψε μια χαρα..
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ναι εχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, και πολύ πιο μικρό απο το hd2, εχω ακομα απορία... αν δίνει και τους χάρτες δώρο με το agps,τότε δεν έχει χρέωση??????? εγω έχω το ερικσον p1i το οποίο είχε gps με χρέωση και του έβαλα σπασμένο το garmin και δούλεψε μια χαρα.. Δεν εχουν σχεση οι χαρτες με το agps. Εχει και gps δεκτη και agps. Το δευτερο βοηθαει το πρωτο για να βρει δορυφορους. Τοσο απλα. Και ναι, το δευτερο εχει χρεωση αλλα το απενεργοποιεις αν θελεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.