alfred Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Προσέξτε χρέωση Vodafone: Vodafone Unlimited 50 Περίοδος Παροχής Υπηρεσιών από 06/04/2010 έως 10/04/2010, δηλαδή 4 ημέρες Πλοήγηση Vodafone Live, Mobile Internet & Περιεχόμενο 36,30!!!!! Όπως καταλαβαίνεται εγώ αγόρασα συγκεκριμένο πακέτο σύνδεσης, δεν ζήτησα παροχές Internet κλπ . αλλά όπως μου είπαν από την εταιρία αναφέρεται στο συμβόλαιο! Πού, πώς δεν γνωρίζω. Μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί το θεωρώ κοροϊδία για να μην πω τίποτα άλλο!
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ολα τα πακετα εχουν δυνατοτητα προσβασης στο ιντερνετ. Απο κει και περα κατα τα φαινομενα εκανες με καποιον τροπο πλοηγηση καο προφανως χρεωθηκες για αυτην...
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Πλοήγηση Vodafone Live, Mobile Internet & Περιεχόμενο 36,30!!!!! Φτηνα την γλυτωσες...Συναδελφος πληρωσε 1200 ευρω για κινητο της κορης του για τετοιες υπηρεσιες. Καλο ειναι να απανεργοποιουμε μονοι μας την δυνατοτητα το κινητο να κανει τετοιες συνδεσεις.
xjps Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Φτηνα την γλυτωσες...Συναδελφος πληρωσε 1200 ευρω για κινητο της κορης του για τετοιες υπηρεσιες. Καλο ειναι να απανεργοποιουμε μονοι μας την δυνατοτητα το κινητο να κανει τετοιες συνδεσεις. Βρε παιδιά, αφού η Vodafon, έχει το inet, όπως λέει..() με 5-10 ευρώ το μήνα..! Τι δεν πάει καλά..???
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Βρε παιδιά, αφού η Vodafon, έχει το inet, όπως λέει..() με 5-10 ευρώ το μήνα..! Τι δεν πάει καλά..??? Δεν ξερω τι ακριβως ειναι το inet, η ουσια ειναι παντως πως αν δεν εχεις καποιο προπληρωμενο πακετο δεδομενων και για καποιον λογο χρησιμοποιησεις τις υπηρεσιες δεδομενων (ιδιαιτερα χωρις ελεγχο), τοτε οι χρεωσεις ειναι πραγματικα τρελες ακομα και για ελαχιστα ΜΒ.
deantoni_21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Αν δεν το επιθυμείς καθόλου να έχεις πιστεύω η καλύτερη λύση που έχεις να κανείς είναι η φραγη του Ίντερνετ. Εγώ έχω κοσμοτε.Επειδή έχω το iPhone αυτό έκανε από μόνο του update στα προγράμματα που είχε.Μου έρχονταν λογαριασμός με χρεώσεις του Ίντερνετ.Έγινε κανά δυο φορές αλλά άλλο δεν πήγαινε.Πήγα στην κοσμοτε κ μου έκανε όμορφα κ ωραία την φραγη για το ΝΕΤ.Πιστευω ότι είναι η καλύτερη λύση αυτή φίλε μου. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Mpohalos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Η χρήση του internet χωρίς πακέτο data (σύμφωνα με υπάλληλο σε κατάστημα vodafone) κοστίζει περίπου 12€ το 1mb. ΓΙ' αυτό ΜΕΓΑΛΗ προσοχή. Όσοι δεν έχετε πακέτο δεδομένων πρέπει να βρείτε τρόπο να μπλοκάρετε την σύνδεση του κινητού σας με το internet!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.