karolos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Καλισπερα. Συνδεω τον σκληρο δισκο και μου βγαζει δικαιωματα μονο αναγνωσησ με αποτελεσμα να μην μπορω να αντιγραψω ουτε να σωισς τιποτα. Απο το ινφο δεν αλλαζουν τα δικαιωματα. Απο το ντισκ γιουτιλιτι παω να κανω verify το σκληρο αλλα μου αποτιγχανει. Τι μπορει να φτιαει και πως μπορω να το αλλαξω? Μολισ πιρα το πρωτο μου μακ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio_b27 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Προφανώς ο σκληρός που συνδέεις είναι NTFS, έτσι δεν είναι? Με γεια κ το μηχάνημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karolos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ναι ΝΤΦΣ ειναι. Το περιεργο ειναι οτι στιν αρχι δεν ειχα προβλημα αλλα μετα απο κανα 2 μερες. Το μηχανημα τα σπαει, περιμενα πως και πως να παρω μακ, ολη μερα φτιαχνω εξωφυλλα, μειλ, επαφες κτλ, τα σπαει! Στο θεμα μας τωρα τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Κατέβασε το Trial του Tuxera για να κάνεις την δουλειά σου και να βολευτείς. Αργότερα αν σου αρέσει το αγοράζεις κιόλας...!!! Εγώ βέβαια είμαι υπέρ της άποψης να μετατρέψεις τον HDD σου σε HFS Journalized (για mac δηλαδή), και να έχεις κανένα Tuxera για το άν χρειαστείς κάτι με κανένα εξωτερικό δίσκο φορμαρισμένο σε NTFS (πχ απο κανένα φίλο). (για να καταλάβεις, στον Mac μπορείς να γράψεις και να διαβάσεις σε FAT32 αλλά μπορείς μόνο να διαβάσεις σε NTFS partition αντίστοιχα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 επισης καλο θα ηταν να γραφεις utility και οχι γιουτιλιτι...κτλ μας βγαζεις τα ματια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Βάλε Macfuse και NTFS for mac os. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memtsas Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Βάλε Macfuse και NTFS for mac os. +1 επισης οπως ηδη ειπωθηκε κανε ολους τους δισκους σου Journaled (να γινουν και σωστα indexed απο το spotlight) και κρατα μονο ενα φλασακι 2gb με FAT32 (ειναι το μονο συμβατο φορματ στο οποιο μπορει να φορμαρει δισκους το disk utility) να μςταφερεις αρχεια αν ποτε χρειαστει. αντε καλοριζικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μόνο να αλλάξει κάποιος τον τίτλο αυτού του thread γιατί όποτε το βλέπω μπερδέυομαι και πανικόβλητος τρέχω να δω αν η Apple έβγαλε ελαττωματικούς σκληρούς! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Παιδια εγω μετετρεψα τον εξωτερικο μου δισκο ετσι ωστε να μπορω να τον χρησιμοποιω στο Os X και στα windows 7 εχω κατεβασει το MacDrive για να μπορω να το διαβαζω.Ετσι λυθηκε το προβλημα μου και στα 2 λειτουργικα. Τωρα θελω να κανω την εξης ερωτηση. Θα μπορει η τηλεοραση μου να διαβαζει τον εξωτερικο μου για να βλεπω ταινιες?Πριν τον κανω φορματ για να δουλευει στα μακ τον διαβαζε.Τωρα?Γνωριζει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Τί γράφει το manual της σχετικά με τα υποστηριζόμενα format; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Πρεπει να ψαξω να το βρω.αν δεν δουλευει πρεπει να τον κανω οπως πριν.υπαρχει κανενα προγραμμα για μακ που να κανει την δουλεια του mac drive αντιστοιχα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glamprou Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Paradox ntfs ψαξε θα το βρεις... Sent from my Nexus One using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Τελικα δοκιμασα τον σκληρο στην τηλεοραση μου και δεν τον αναγνωριζει. ΤΙ μπορω να κανω;πρεπει να τον ξαναφορμαρω σε ntfs λογικα για να τον διαβαζει η τηλεοραση. Σε ntfs θα τον διαβαζουν τα windows αλλα τα mac οχι.Ξερει κανεις κανενα προγραμμα που να κανει την δουλεια του macdrive στα mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Υπάρχουν 3: - NTFS-3G - Tuxera NTFS - Paragon NTFS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.