Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η HTC έχει απομακρυνθεί οριστικά από οποιαδήποτε κίνηση εξαγοράς της Palm για την οποία κατασκεύαζε κινητά μέχρι πριν λίγα μόλις χρόνια.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, η HTC ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησε στα λογιστικά βιβλία της Palm, απέσυρε το ενδιαφέρον εξαγοράς της τελευταίας. Αναλυτές που μελέτησαν το ενδεχόμενο μιας οριστικής συμφωνίας, κατέληξαν πως δεν υπήρχε η απαραίτητη δυναμική έτσι ώστε να προχωρήσει η συνεργασία.

Ύστερα από το ναυάγιο της συμφωνίας Palm και HTC, επικρατεί έντονη φημολογία ότι στο παιχνίδι της εξαγοράς της Palm βρίσκεται η Huawei, εταιρεία γνωστή όχι τόσο ως κατασκευάστρια κινητών τηλεφώνων αλλά περισσότερο για την κατασκευή τηλεπικοινωνιακών υποδομών. Επίσης, στο παιχνίδι φαίνεται να είναι και η Lenovo, η οποία θέλει να εισέλθει δυναμικά στην αγορά των ΗΠΑ ώστε να αντιμετωπίσει των ανταγωνισμό.

Τέλος, η εξαγορά της Palm κοστολογείται περίπου στα £780εκατ, αριθμός που μπορεί να μειωθεί αν αναλογιστεί κανείς το μέλλον της εταιρείας που προβλέπεται δυσοίωνο, καθώς ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και πιο δύσκολος.

Link.png Site: techradar.com

Δημοσ.

Και όμως, την συμφέρει και με το παραπάνω.

Οι περισσότεροι που έχουμε κινητό της HTC το προτιμήσαμε για το γραφικό περιβάλλον και το custom home page της HTC (Touch LFO ή Sense UI το λέει).

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι στα windows 7 mobile θα απαγορέψει το customization αυτού του είδους ώστε όλα τα κινητά με windows mobile να έχουν ίδια λειτουργικότητα.

Άρα μοναδικός τρόπος να μας κρατήσει ως πελάτες η HTC είναι να χρησιμοποιήσει είτε τα παλιότερα windows mobile (6.1 ή 6.5) είτε να στραφεί σε άλλη εταιρεία.

Δημοσ.

Όπως το βλέπω, σαν κάτοχος συσκευής htc (Nexus One)η htc έχει καλό design το οποίο δεν έχω :P αλλά σίγουρα δεν έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Κάτω από την οθόνη μπορώ να δω 5-10 κόκκους σκόνη όταν το κρατάω κόντρα στον ήλιο με την οθόνη σβηστή, όχι πως είναι τραγικό αφού πρέπει να στο πουν για να το προσέξεις και αυτό κάτω από προϋποθέσεις. Tο αντίθετο δηλαδή από την samsung η οποία από τη άλλη έχει απαράδεκτο UI design.

Πού θέλω να καταλήξω;

Ότι δεν την υποστηρίζει τόσο το hardware όσο το software αφού προς το παρόν κρατάει την πρωτιά στις android συσκευές που είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί, σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως των smartphones δεν είναι ώρα για τέτοια πειράματα. Άρα λογικό που την έκανε.

Όπως επίσης το hd2 για wm6.5

Έκπληξη θα μου έκανα άμα αγόραζε την palm

Δημοσ.

Γιατί καλέ;

Μπορεί τα πλαστικά της να ξεγελάνε που ούτε εμένα με ενθουσιάζουν samsung αλλά από ότι έχω ακούσει (από σχετικό άτομο) σαν ποιότητα κατασκευής, πλακέτα/hardware είναι πιο ποιοτικά.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το touch wiz το βρίσκω κακάσχημο και δύσχρηστο, και το omnia I που είχα του είχα ρίξει το spb που βρήκα εξαιρετικά βολικό και όμορφο.

Το sense ui της htc δεν το βρίσκω τόσο βολικό όσο εφετζίδικο, έχει δηλαδή αυτό το eye candy, αλλά όλα αυτά είναι θέμα γούστου.

Δημοσ.
Το sense ui της htc δεν το βρίσκω τόσο βολικό όσο εφετζίδικο, έχει δηλαδή αυτό το eye candy, αλλά όλα αυτά είναι θέμα γούστου.

Tι δεν βρίσκεις βολικό ;

Γι'αυτό υπάρχει και το cookie home tab βέβαια που λύνει πολλές γκρίνιες χρηστών. ;)

Δημοσ.

Προσωπικά τ οTouch LFO με έχει καλύψει πλήρως.

Όπως και να χει το πράγμα, με τα windows 7 ούτε η HTC, ούτε η Samsung ούτε καμία άlλη εταιρεία θα μπορεί να έχει το δικό της interface.

Δημοσ.

Παιδες να βγει το ρημάδι να δούμε τι θα δούμε.

Παντως εγω θέλω γραφίδα να το αφήνω κατω και να "ζωγραφίζω" αν δεν, παω να παρω αλλο ενα omnia τωρα που έπεσε η τιμη του να το εχω και να γουστάρω για καμια 10αρι χρονια :P

Πως να το κάνουμε δηλαδή γραφιδα = επαγγελματισμός και άνεση μαζι φυσικά και ενα friendly μενού πρεπει να υπάρχει πχ sbp κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...