Προς το περιεχόμενο

Πως συνδεω την 5850?

vxristoforos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια χαρα θα εισαι τωρα απλα κοιτα να το συνδεσεις σε καθαρη γραμμη μην εχεις τπτ ανεμηστηρακια,δισκους,dvd πανω

3 εχει στο καθενα 3+3 pins ;-D

Δημοσ.

το τροφοδοτικο σου εχει "1 x 6-pin PCI Express Connector, 1 x 8-pin PCI Express Connector" το γραφει πεντακαθαρα.

Δηλ μια 6πινη και μια 6πινη+2πινς!

Συνηθως τα τροφοδοτικα αυτα,εχουν τα 6πινα,και απο διπλα βγαινει ενα καλωδιακι με 2πιν,ωστε να γινονται 8πινα.

Στο pc power&cooling μου ετσι ειναι πάντως.

Εσένα το ενα απο αυτα ειναι 8πινο ακριβως? δεν ειναι "σπασμενο" σε 6+2 πινς?

Και να το συνδεσεις οπως σου ειπαν τα παιδια με μολεξ σε πιν καλωδιο δε θα χεις προβλημα,μιας και το τροφοδοτικο ειναι "γαιδουρι" τα σηκωνει ανετα ολα αυτα...

Δημοσ.

kanesaxo, το 8πινο που εχει δν ειναι σπασμενο σε 6+2.. ειναι ατοφιο 8πινο.. αλλα βρηκα τη λυση με τα μολεξ!

Οντως, ολα πλεον ειναι κομπλε..! περασα και τους drives και ειμαι οκ!

σασ ευχαριστω, με βοηθησατε πολυ!

τωρα εχω αλλο προβλημα ομως.. προσπαθω να κανω τα 5.1 μου να παιζουν ολα μαζι αλλα δν μπορω..

στο παλιο πσ ειχα ενα προγραμμα, το λεγομενο "creative EAX settings". τωρα προσπαθω να το κανω download αλλα δν το βρισκω για w7 64bit... μηπως εχει ιδεα κανεισ που μπορω να το βρω?

Δημοσ.

α οκ...αφου δουλεψε μια χαρα!

Τσεκαρε την μητρικη σου,και δες αν στους drivers/προγραμμα πολυκαναλου ηχου εμπεριοχονται αντιστοιχα για 7.

Ψαξε στο σαιτ του κατασκευαστη.(αν και νομιζω πως στα 7 καπου θα χει ρυθμισεις,αλλα δν ειμαι σιγουρος μια κι εχω 2.0 ηχεια)

Δημοσ.

phycho_warhead δν ειναι αυτο ακριβως το τροφοδοτικο μου..

το δικο μου ειναι το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700497&u=THERMALTAKE-W0117-TOUGHPOWER-750W-NVIDIA-SLI-CERTIFIED και εχει μονο μια 6πινη δυστυχως... και καθομαι τωρα και τρεχω σα τον Βεγγο...

Eαν επαιρνες την εκδοση η oποια ειναι crossfire certified αντι της SLI θα ειχες 2χ6πινα (το αναφερω διοτι εχω το συγκεκριμενο psu και το παρατηρησα).

Παρολ'αυτα καλοδουλευτη η 5850 :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...