koser Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Φίλε giorgoslouk αυτά που αναφέρεις τα ξέρω (εάν δεν βαριέσαι διάβασε το αρχικό μου post και θα καταλάβεις) γενικά να σου πω ότι το Line Attenuation είναι 10 db δηλαδή όπως καταλαβαίνεις απέχω λίγο πολύ 1 χλμ από το κέντρο....λοιπόν το θέμα είναι ότι πριν είχα SNR 12 db και δεν συγχρόνιζε τώρα έχω περίπου 6 SNR και η μέγιστη ταχύτητα που βγάζει είναι 16 mbps, πριν από λίγο είχα βάλει το thomson και έφαγε δύο αποσυνδέσεις με το καλημέρα (λίγο πιο πάνω να κοιτάξεις θα δεις τα χαρακτηριστικά μου), δεν ξέρω, τα συμπεράσματα δικά σου.....
giorgoslouk Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Φίλε giorgoslouk αυτά που αναφέρεις τα ξέρω (εάν δεν βαριέσαι διάβασε το αρχικό μου post και θα καταλάβεις) γενικά να σου πω ότι το Line Attenuation είναι 10 db δηλαδή όπως καταλαβαίνεις απέχω λίγο πολύ 1 χλμ από το κέντρο....λοιπόν το θέμα είναι ότι πριν είχα SNR 12 db και δεν συγχρόνιζε τώρα έχω περίπου 6 SNR και η μέγιστη ταχύτητα που βγάζει είναι 16 mbps, πριν από λίγο είχα βάλει το thomson και έφαγε δύο αποσυνδέσεις με το καλημέρα (λίγο πιο πάνω να κοιτάξεις θα δεις τα χαρακτηριστικά μου), δεν ξέρω, τα συμπεράσματα δικά σου..... Βάλε το Firmware 7.4.4.7 UK και θα ησυχάσεις από τις αποσυνδέσεις. Το 585v7 δεν έχεις;
koser Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ναι το έχει ήδη επάνω...το έβγαλα και έχω πάλι το BaudTec....ξαναδείχνω τα χαρακτηριστικά του Thomson, πρόσεξε τα CRC Errors
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 για τα crc σου ειπα.εχω δοκιμασει και αλλα firmware Με πιο καλο αυτο cant-p_GB_TG585v7r8690_TA.bin και σε ολες τις περιπτωσεις το thomson μετα απο λιγη ωρα μου δειξε τα παραπανω errors ακριβως που δεν παιζει δυο ατομα να εχουν ακριβως τα ιδια crc.ayto γραφουν και στο adslgr.και το βασικο ειναι οτι σε κανενα firmware δεν το εχω δει να το εχουν διορθωσει.οποτε ξεχνα τα crc errors μεσα απο το μενου που τα βλεπεις.
giorgoslouk Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ναι το έχει ήδη επάνω...το έβγαλα και έχω πάλι το BaudTec....ξαναδείχνω τα χαρακτηριστικά του Thomson, πρόσεξε τα CRC Errors] Ξέχνα τα CRC Errors όπως σου είπε και ο Poulinos.Είναι bug του firmware.Συμβαίνει σε όλα τα Thomson. Σίγουρα έχεις την 7.4.4.7; Όλα τα 585v7 που προέρχονται από Forthnet έχουν την 7.4.4.2. Γιά κοίταξέ το.
koser Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ναι την 7.4.4.7 έχω...τα HEC Errors τί είναι; Μου έβγαλε (up/down): 11/26 μετά από λίγο πήγε 0/26 errors αλλά τα CRC και τα FEC το ίδιο...
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 οποια και να βαλει παντως το bug αυτο παραμενει.εγω παντως δοκιμασα 2-3 firmware Και το πιο καλο που δεν μου εκανε restart οταν το σκιζα το wireless ηταν cant-p_GB_TG585v7r8690_TA.bin
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ναι την 7.4.4.7 έχω...τα HEC Errors τί είναι; Μου έβγαλε (up/down): 11/26 μετά από λίγο πήγε 0/26 errors αλλά τα CRC και τα FEC το ίδιο... http://en.wikipedia.org/wiki/Header_Error_Control
giorgoslouk Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δοκίμασε το Firmware που λέει ο φίλος poulinos.Ίσως σταθεροποιηθεί. Εγώ πάντως (σε συνδέσεις Forthnet πάντα) με το 7.4.4.7 δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα.Αντίθετα με το 7.4.4.2 (μαμίσιο Forthnet) είχα αποσυνδέσεις και γι' αυτό περνάω πάντα το 7.4.4.7.
koser Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δεν νομίζω να παίζει τόσο ρόλο το Firmware...ανοίγω το τηλέφωνο να ακούσω την γραμμή και είναι λες και φυσάει και κάθεται ο άλλος και μας λέει ότι έχω trοjans στον υπολογιστή που μπουκώνουν την γραμμή, με τον κάθε άσχετο που μπλέκω την τρέλα μου........
giorgoslouk Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δεν νομίζω να παίζει τόσο ρόλο το Firmware...ανοίγω το τηλέφωνο να ακούσω την γραμμή και είναι λες και φυσάει και κάθεται ο άλλος και μας λέει ότι έχω trοjans στον υπολογιστή που μπουκώνουν την γραμμή, με τον κάθε άσχετο που μπλέκω την τρέλα μου........ Το φύσηγμα είναι από το σήμα του ADSL. Μήπως κάποιο φίλτρο τα έχει παίξει; Μήπως υπάρχει συναγερμός ή τηλέφωνο χωρίς φίλτρο; Όσο γιά τα trojans,ας μην το σχολιάσω......
koser Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Τηλέφωνο χωρίς φίλτρο δεν υπάρχει, το θέμα είναι το φύσηγμα πάει κι έρχεται δεν είναι σταθερό κι επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Thomson είναι τόσο αργό στις επανασυνδέσεις ενώ το BaudTec χρειάζεται μόλις λίγα δευτερόλεπτα.....
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δεν νομίζω να παίζει τόσο ρόλο το Firmware...ανοίγω το τηλέφωνο να ακούσω την γραμμή και είναι λες και φυσάει και κάθεται ο άλλος και μας λέει ότι έχω trοjans στον υπολογιστή που μπουκώνουν την γραμμή, με τον κάθε άσχετο που μπλέκω την τρέλα μου........ οταν ακους φυσημα αμα βγαλεις το adsl φευγει?επισης χωρις κανενα τηλεφωνο πανω εχεις παλι το ιδιο? Τηλέφωνο χωρίς φίλτρο δεν υπάρχει, το θέμα είναι το φύσηγμα πάει κι έρχεται δεν είναι σταθερό κι επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Thomson είναι τόσο αργό στις επανασυνδέσεις ενώ το BaudTec χρειάζεται μόλις λίγα δευτερόλεπτα..... ειναι αναλογως στην ποση ωρα να κανει ενα ρουτερ προσπαθεια να ξαναμπει
koser Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Υπάρχει αξιόπιστος τρόπος με τον οποίο μπορώ να δω τί ταχύτητα έχω, εκτός από χαρακτηριστικά που αναγράφονται στο router.....;
scrooge Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 τα χαρακτηριστικα κλειδωματος κλπ μεσα στο ρουτερ ειναι το πιο αξιοπιστο πραμα που υπαρχει.. κατα τα αλλα υπαρχουν speedtests που μονο αξιοπιστα δεν ειναι, εκτος αν ειναι απο server πχ της οτενετ, που κατεβαζεις αρχειο που σου τιγκαρει τη γραμμη κ οχι flash-tests που δειχνουν οτι να ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.