Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το SNR Margin!!!!!!!

koser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε Poulino ξέρεις γιατί εκνευρίζομαι γιατί το σπίτι στο οποίο είμαι είναι 3 χρονών και στην περιοχή μου πέρσι περάσανε δίκτυο της forthnet και συγκεκριμένα μας είπαν οπτικές ίνες....Τώρα που ξανακοιτάω τα χαρακτηριστικά μου είμαι στα 12.5 SNR και 11 mbps ταχύτητα την τρέλα μου μέσα αρχίζω να εκνευρίζομαι πολύ άσχημα......

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε Poulino ξέρεις γιατί εκνευρίζομαι γιατί το σπίτι στο οποίο είμαι είναι 3 χρονών και στην περιοχή μου πέρσι περάσανε δίκτυο της forthnet και συγκεκριμένα μας είπαν οπτικές ίνες....Τώρα που ξανακοιτάω τα χαρακτηριστικά μου είμαι στα 12.5 SNR και 11 mbps ταχύτητα την τρέλα μου μέσα αρχίζω να εκνευρίζομαι πολύ άσχημα......

δεν καταλαβες κατι το βασικο.η οπτικη ινα δεν ειναι για σενα.η οπτικη ινα ειναι forthnet εως αστικο κεντρο.ποτε μα ποτε πελατης δεν παιζει με οπτικη ινα(εκτος αν εισαι εταιρεια και εχεις φραγκα)εσυ συνεχιζεις να παιζεις με τον χαλκο του οτε που ειναι περασμενος απο οποτε ειναι 20-30 χρονια.απλα η γραμμη σου κανει σκαμπανεβασματα για αυτο και αλλαζει το snr.πεφτει αρκετα εκει χανεις sync μετα συγχρονιζεις χαμηλα και μετα ανεβενει παλι το snr.εδω αξιζει αν παιζει σε adsl2+ και αν το υποστηριζει ο ρουτερ το seamless rate adaptation

Δημοσ.

Οκ, τί ακριβώς είναι το seamless rate adaptation και επίσης αν παίζει τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο Thomson που μου έδωσαν με το Baudtec που έχω για να το αλλάξω μια και καλή....Όσο περνάει η ώρα βελτιώνονται οι τιμές που βλέπω....

Δημοσ.

Εγώ έχω ΟΤΕ (Connex) ο τεχνικός, που έχει γίνει συχνός επισκέπτης μου είπε πως το SNR Margin πρέπει να είναι ψηλά. Δηλαδή κολώνα ΟΤΕ με κολώνα σπιτιού μου δείχνει 17. Μέσα στο σπίτι παίζει μεταξύ 9.5 και 10.5. Λέει λοιπόν, ο ειδικός, πως το πρόβλημα είναι στην καλωδίωση.

Σημειωτέον το σπίτι είναι κατασκευής 2007, και μονοκατοικία.

Τι συμβαίνει είναι άγνωστο............

post-156060-129063082683_thumb.png

• Super Moderators
Δημοσ.

πρέπει να είναι ψηλά γιατί παίζεις στα 2mbit, αν ανέβεις στα έως 24 θα πέσει δεν γίνεται αλλιώς...

Δημοσ.

Παιδιά την γνώμη σας....να κρατήσω για router το BaudTec που απέκτησα από την προηγούμενη σύνδεση μου ή να βάλω το Thomson 585 v7 που μου έδωσαν από την Forthnet.....έχουν μεγάλες διαφορές.....;

Δημοσ.
Οκ, τί ακριβώς είναι το seamless rate adaptation και επίσης αν παίζει τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο Thomson που μου έδωσαν με το Baudtec που έχω για να το αλλάξω μια και καλή....Όσο περνάει η ώρα βελτιώνονται οι τιμές που βλέπω....

googlare το αλλα δεν ξερω αν το υποστηριζει καποιο απο τα ρουτερ ουτε αμα παιζει στην πραξη.

απλα στην ουσια οταν ανεβαινει το snr το sra σου ξανακλειδωνει την γραμμη χωρις ομως να χασει sync και οταν πεφτει το snr σου μειωνει ταχυτητα για πιο σταθερα

Εγώ έχω ΟΤΕ (Connex) ο τεχνικός, που έχει γίνει συχνός επισκέπτης μου είπε πως το SNR Margin πρέπει να είναι ψηλά. Δηλαδή κολώνα ΟΤΕ με κολώνα σπιτιού μου δείχνει 17. Μέσα στο σπίτι παίζει μεταξύ 9.5 και 10.5. Λέει λοιπόν, ο ειδικός, πως το πρόβλημα είναι στην καλωδίωση.

Σημειωτέον το σπίτι είναι κατασκευής 2007, και μονοκατοικία.

Τι συμβαίνει είναι άγνωστο............

με 48 attenuation δεν θα πας πολυ μακρια.ακριβως επειδη στα νεα σπιτια ναι μεν τα καλωδια ειναι New αλλα δυστυχως ειναι χαλια ενωμενα και κανουν απειρα λαθη.

Παιδιά την γνώμη σας....να κρατήσω για router το BaudTec που απέκτησα από την προηγούμενη σύνδεση μου ή να βάλω το Thomson 585 v7 που μου έδωσαν από την Forthnet.....έχουν μεγάλες διαφορές.....;

εγω θα ελεγα thomson αλλα δοκιμασε τα και τα 2 και οποιο παιξει πιο σταθερα.

Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τί είναι όλα αυτά τα Errors και μου έκανε και μία αποσύνδεση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k2ic8h.jpg

Δημοσ.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τί είναι όλα αυτά τα Errors και μου έκανε και μία αποσύνδεση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k2ic8h.jpg

το thomson εχει bug me ta errors.opote μην τα κοιτας.αλλο ενα bug toy.δειχνει μετα απο καμποση ωρα αυτο το νουμερο....:P

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι αυτά τα errors που βλέπεις μου είπε ο τεχνικός ότι είναι η αιτία που κάνει αποσυνδέσεις και ότι οφείλονται σε trojans που έχει ο Η/Υ και που «βουλώνουν» την γραμμή....Με το που έβαλα το thomson έφαγα δύο αποσυνδέσεις και ξανά έβαλα το BaudTec, δεν ξέρω τί να πω...

Δημοσ.

Φίλε Poulino δεν το λέω εγώ, ο τεχνικός μου το είπε, μου είπε συγκεκριμένα να κάνω φορμάτ τον Η/Υ μου και ότι η γραμμή μου έιναι πεντακάθαρη......αυτήν την στιγμή είμαι με 6.5 snr και 16 mbps ταχύτητα, κανονικά θα έπρεπε να πιάνω το μάξιμουμ......θα μας τρελάνουν..............

Δημοσ.

το ρουτερ ακομα και χωρις pc να το βαλεις πανω θα κλειδωσει στα 16 παλι λογω χαλκου.τα 20+ τα ξεχνας.το ποσο χαλια ειναι το pc σου επηρεαζει το ποσο κατεβαζεις σε σχεση με αυτο που κλειδωνεις.το ποσο κλειδωνεις μονο ο χαλκος το επηρεαζει.

Δημοσ.
Φίλε Poulino δεν το λέω εγώ, ο τεχνικός μου το είπε, μου είπε συγκεκριμένα να κάνω φορμάτ τον Η/Υ μου και ότι η γραμμή μου έιναι πεντακάθαρη

Τι άλλο θ' ακούσουμε Θεέ μου!!!!!

Λοιπόν φιλαράκι.

Η Forthnet συνηθίζει να δουλεύει το SNR πολύ χαμηλά γύρω στο 6.Αυτό από τη μία δίνει υψηλότερο συγχρονισμό,από την άλλη όμως αν η γραμμή είναι λίγο προβληματική όπως η δική σου οδηγεί σε αποσυνδέσεις.

Αν τους ζητήσεις να σου το ανεβάσουν ελαφρώς στο 8-9 θα σταθεροποιηθεί η γραμμή σου αλλά θα χάσεις ταχύτητα!!!!!!

Το Baudtec γενικά είναι γιά τα μπάζα.Σίγουρα συγχρονίζει ψηλότερα αλλά στις αποσυνδέσεις είναι μαίτρ.Απλά το πετάς στα σκουπίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...