Προς το περιεχόμενο

θητεία και Πολύτεκνοι

MindSpank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα φόρουμ,

είμαι καινούργιο μέλος και έχω μια ερώτηση στον τομέα τις θητείας. :-D

από ότι έψαξα βρήκα ότι από τα τέσσερα αδέρφια,συγκεκριμένα μονο οι δυο μεγαλύτεροι,έχουν μειωμένη θητεία στον στρατό.

Στην δίκια μου περίπτωση,ο ένας μου αδερφός πέρασε αστυφυλάκων και δεν χρειάστηκε να κάνει την θητεία του...ο άλλος πήγε κανονικά και φυσικά με μειωμένη θητεία,τώρα για την αδερφή μου δεν χρειάζεται να πω χαχα

Από την στιγμή που μονο ο ένας από τους μεγαλύτερους πήγε γιατί ο άλλος πέρασε αστυφυλάκων..εγώ ως τελευταίος θα δικαιούμαι αυτήν την μείωση?

και κάτι ακόμα.. τώρα δίνω πανελλήνιες και σκέφτομαι αν περάσω εκεί που θέλω..να πάω πρώτα στρατό...είναι καλύτερα έτσι; άκουσα ότι θα αυξήσουν την θητεία στους 16 μήνες απο το 2011..αν ισχυει κατι τετοιο δηλαδη !

σας ευχαριστώ

και ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός και έχει ξανά ειπωθεί κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Ξέρω ότι το δικαίωμα μπορεί να μεταβιβαστεί από αδερφό σε αδερφό αλλά αρμόδιο είναι το στρατολογικό γραφείο που ανήκεις για το αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη ρύθμιση για μειωμένη θητεία και τι δικαιολογητικά θέλουν.

Μην ξεχάσεις ότι δικαιούσαι και παραπάνω αποζημίωση.

Δημοσ.

το δικαιωμα δεν μεταβιβαζεται,(ρωτα ομως και τους στρατολογους αν και δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι...) οποτε θα κανεις 9μηνο

ενα πιστο/κο οικογ. καταστασης αρκει,

να το καταθεσεις στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...