Προς το περιεχόμενο

προτασεις για αγορα modem

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια θελω να με βοηθησετε λοιπον εχω το εξής θεμα εχω ενα desktop και ενα netbook αλλα εχω ενα μοντεμ του οτε το οποιο δεν ειναι και πολυ σοι οποτε θελω να παρω ενα μοδεμ το οποιο να ειναι και ενσυρματο και ασυρματο και να μην με πεταει οταν ειμαστε και οι 2 συνδεδεμενοι ταυτοχρονα και να μην μου ελατωνη κατα πολυ την ταχυτητα του download.πληροφοριακα σας λεω οτι εχω PSTN

και να μην ξεπερνα τα 70 ευρω

Δημοσ.

me σειρα προτιμησης θα πηγαινα στο netgear μετα sto linksys η και αναποδα το ιδιο θα ηταν αλλα belkin δεν θα παιρνα με τιποτα.εφοσον εχεις επιλογη για Linksys Και Netgear μην πας belkin.αρκετα κουφα...

Δημοσ.

παιδια επειδη το dlink Που ειχα παρει απο τη φορθεντ τα επαιξε...σκεφτομαι να παρω κατι αλλο μεχρι 100 ευρω....αυτο

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-WIRELESS-MODEM-ROUTER-ANNEX-A-N-DGN2000-100ISS.htm

ειναι καλο γνκ...η υπαρχει κατι καλυτερο?

Δημοσ.

Τωρα που μου έγινε αναβάθμιση στην 8αρα γραμμή του οτε και κλειδώνει στα 12 με το χρέπι to baudtec ελεγα να αλλάξω ρουτερ και να παω σε ένα καινούργιο για να μπορέσω να κουμπώσω σε μεγαλυτερη ταχύτητα επειδη ειμαι αρκετά κοντα στο dslam. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό σταθερό μόντεμορουτερι; Γλυκοκοιτάζω το lingsys wag 200

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615270&u=LINKSYS-WAG200G-EU-WIRELESS-G-ADSL-HOME-GATEWAY-PSTN-BULK

Επίσης είχα ακούσει πως τα zyxel ειναι καλά ρουτέρια...

Θελω 4 ethernet port ( ή παραπάνω από 2 τελος πάντων) _ wifi ( παιρνει λαπτοπ η αδερφη μου οσονουπω)

Δημοσ.

θα παιρνα το Linksys wag200>οτι εισαι κοντα δεν σημαινει οτι θα δεις την τρελη διαφορα .μπορει απλα η γραμμη σου να μην ειναι στην καλυτερη κατασταση.το χρεπι δεν ειναι στο θεμα κλειδωμα αλλα γενικως.και το baudtec θα πρεπε να σου κλειδωσει καλυτερα,απο το Linksys Λογικα κανα megabit παραπανω θα πρεπει να δεις απο το baudtec.Λογικα παντα.μην ξεχασεις να του περασεις το 1.01.09 firmware

Δημοσ.

Μάλιστα...κανένα πιό φτηνό αξιόπιστο με ανάλογα χαρακτηριστικά έχεις να προτείνεις ( να σε ευχαριστήσω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σου )

Δημοσ.

στα ιδια λεφτα εχει και αυτο απλα με N

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-DGN1000-WIRELESS-MODEM-ROUTER-N150-150MBPS-ANNEX-A-DGN1000.htm

για ναγλιτωσεις 10 ευρω δεν νομιζω οτι αξιζει να πας σε κατι αλλο.αν ειχες χαλια γραμμη θα σου λεγα thomson αλλα και παλι για 10 ευρω δεν αξιζει.δεν θα το μετανιωσεις αμα παρεις καλυτερο ρουτερ.καλυτερα κατι καλο απο την αρχη παρα να τρεχεις μετα

Δημοσ.

το netgear δινει N.το linksys ειναι αρκετα παλιο μοντελο το wag200 αν και παιζει πολυ καλα.εγω θα δινα μια δοκιμη στο netgear που ολοι λενε πολυ καλο.για το thomson εχει καποια καλα και καποια ασχημα.τα ασχημα ειναι οτι το Interface ειναι λιγο παραξενο και θελει firmware update για να παιξει πιο καλα γιατι αμα το σκιζεις στο wireless τραβαει restart.(ta ξεπερασα με firmware updateσε πολυ μεγαλο επιπεδο)αλλα ειναι οτι πιο σταθερο σε θεματα αποσυνδεσεων.λογικα θα κλειδωσει λγιο πιο χαμηλα απο Linksys Και netgear αλλα ειναι βραχος οταν καποιος εχει κατι χαλια γραμμες με 40 attenuation και θεματα disconect

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...