orangebookers Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 καλησπέρα σας, Εχω βρει διαφορες εταιριες που κανουν web site promotion/Ads και διαφορες υπηρεσίες SEO!αλλα δεν εφεραν αποτελεσματα. Ειμαι ιδιοκτητης αρκετών site και θελω να χρησιμοποιησω ολους τους τρόπους προωθησης/διαφημισης και SEO/SEM! Παρακαλώ προτεινετε μου σοβαρές εταριες που προσφερουν υπηρεσιες διαφημισης/προωθσης ιστοσελιδων και SEO/SEM που φερνουν αποτελεσματα και εχετε ηδη δοκιμασει! Σας ευχαριστώ πολυ!!
kfyros Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Όλες οι μέθοδοι προώθησης που γνωρίζω είναι παράνομες, και συνήθως εκτελούνται με spamming - phising και διάφορες παρόμοιες μεθόδους. Όσον αφορά τα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης , είναι παπαριές τα περισσότερα... Επίσης παραβιάζουν τους όρους χρήσης όλων των μηχανών αναζήτησης.. Τέτοια διαφήμιση για πελάτη μου , να μου λείπει... Η google συνεχώς βελτιώνει τον αλγόριθμο αναζήτησης και όλοι αυτοί οι μαλάκες που πουλάνε φούμαρα βγαίνουν εκτός "δουλειάς".. Η σοβαρή αντιμετώπιση για μένα είναι μέσω διαφημιστικής καμπάνιας με το adwords της google ή άλλων επιχειρησιακών υπηρεσιών που παρέχει ( http://www.google.gr/services ) όπως προβεβλημένη προβολή κλπ. Για τις άλλες μηχανές αναζήτησης δεν ξέρω γιατί δεν τις χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσθέσεις λέξεις κλειδιά σε meta tags στο head των σελίδων, και κάποια άλλα κολπάκια για την google που την διευκολύνουν στην αναζήτηση. Κατά τα λοιπά ο αλγόριθμος τους εξαρτάται πολύ από την επισκεψιμότητα του κάθε site και το pagerank, αλλά όχι μόνο.
mits77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Καλησπέρα orangebookers, καλό είναι η κατασκευή ιστοσελίδας να έχει γίνει με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί από μόνη της να ανέβει ψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Δες αυτό το link για προώθηση ιστοσελίδων και επικοινώνησε για περισσότερες πληροφορίες. Σίγουρα υπάρχουν λύσεις και μάλιστα οικονομικές.
antonisid Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Όλες οι μέθοδοι προώθησης που γνωρίζω είναι παράνομες, και συνήθως εκτελούνται με spamming - phising και διάφορες παρόμοιες μεθόδους. Τέτοια διαφήμιση για πελάτη μου , να μου λείπει... Η google συνεχώς βελτιώνει τον αλγόριθμο αναζήτησης και όλοι αυτοί οι μαλάκες που πουλάνε φούμαρα βγαίνουν εκτός "δουλειάς".. Η σοβαρή αντιμετώπιση για μένα είναι μέσω διαφημιστικής καμπάνιας με το adwords της google ή άλλων επιχειρησιακών υπηρεσιών που παρέχει ( http://www.google.gr/services ) όπως προβεβλημένη προβολή κλπ. Για τις άλλες μηχανές αναζήτησης δεν ξέρω γιατί δεν τις χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσθέσεις λέξεις κλειδιά σε meta tags στο head των σελίδων, και κάποια άλλα κολπάκια για την google που την διευκολύνουν στην αναζήτηση. Κατά τα λοιπά ο αλγόριθμος τους εξαρτάται πολύ από την επισκεψιμότητα του κάθε site και το pagerank, αλλά όχι μόνο. Υπάρχει μια έννοια που σίγουρα θα χεις ακούσει και είναι το SEO. Αν πληρώσεις σε σοβαρή εταιρεία να βελτιστοποιήσει την σελίδα σου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης τότε θα ελαττώσεις κατά πολύ την διαφήμιση μέσω adwords , διότι δε θα χρειάζεται πλέον να πληρώσεις για να εμφανίζεσαι σε κάποιες λέξεις κλειδιά. Φυσικά όλο αυτό δεν είναι παράνομο και δεν έχει καμμιά σχέση με spamming. Όσον αφορά τα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης , είναι παπαριές τα περισσότερα... Για εξηγησέ το αυτό , διότι για μένα είναι το πιο σημαντικό και καθόλου παπαριά.
kfyros Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Υπάρχει μια έννοια που σίγουρα θα χεις ακούσει και είναι το SEO. Αν πληρώσεις σε σοβαρή εταιρεία να βελτιστοποιήσει την σελίδα σου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης τότε θα ελαττώσεις κατά πολύ την διαφήμιση μέσω adwords , διότι δε θα χρειάζεται πλέον να πληρώσεις για να εμφανίζεσαι σε κάποιες λέξεις κλειδιά. Φυσικά όλο αυτό δεν είναι παράνομο και δεν έχει καμμιά σχέση με spamming. Για εξηγησέ το αυτό , διότι για μένα είναι το πιο σημαντικό και καθόλου παπαριά. Για την google ισχύει η επισκεψιμότητα του site (η οποία καταγράφεται με το google-analytics) και το pagerank , ως κύριοι παράγοντες αξιολόγησης ενός site για να εμφανίζεται ψηλά στις λίστες. Όσο για το τι χρειάζεται για να βγαίνει σε σχετικές αναζητήσεις κάποιο site, αυτά τα βρίσκει κανείς στο site της google (έδωσα το σχετικό Link πιο κάτω), όπου δεν χρειάζεται να είναι μάγος για να ξέρει τι χρειάζεται. meta tags με λέξεις κλειδιά και σχεδιασμό ώστε το googlebot να βρίσκει το περιεχόμενο εύκολα. Υπάρχουν και εργαλεία στο site της google που ελέγχουν μια σελίδα και προτείνουν λύσεις. Το βασικό εργαλείο όμως θα είναι το adwords , και οι διαφημιζόμενοι σύνδεσμοι... Και οι εταιρίες που κάνουν αυτή τη δουλειά , συνήθως χρησιμοποιούν μεθόδους παραπλάνησης του pagerank (με ρομποτάκια που στέλνουν συνεχώς πλασματικά Links στη google) , παρά "βελτιώσεις" του site ώστε να βγαίνει ψηλά στα αποτελέσματα.. εξ' ου και το παράνομο του πράγματος.
platongr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 adwords για αρχή για να δώσει μία ώθηση στην σελίδα σου. Εξαρτάται βέβαια και το target group. Ο σκοπός είναι να μπορέσεις από τα έσοδα να καλύψεις τα έξοδα της διαφήμισης. Από εκεί και πέρα, ένα πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το seo της σελίδας σου. Προσωπικά επενδύω σε seo και όχι σε adwords, εκτός και αν πρόκειται για λιανική όπου θα βγάλει σίγουρα το ποσό της διαφήμισης.
paulinagreece Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλημέρα σε όλους. Η τοποθέτησή μου έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση, αλλά νομίζω ότι αρκετός κόσμος μπορεί να ενδιαφέρεται να διαφημίστει σωστά στο internet. Θα σας προτείνω λοιπόν μία εταιρεία που ασχολείται με την προώθηση[sEO] και κατασκευή ιστοσελίδων. Είναι απο τις πιο φθηνές και αξιόπιστες που υπάρχουν στην Ελλάδα, και από τις ελάχιστες που πληρώνονται κατόπιν αποτελέσματος.
pOLoS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 μετά απο 2 χρόνια που έχουν περάσει μπορει να έχει αλλάξει άποψη
newtech Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 adwords για αρχή για να δώσει μία ώθηση στην σελίδα σου. Εξαρτάται βέβαια και το target group. Ο σκοπός είναι να μπορέσεις από τα έσοδα να καλύψεις τα έξοδα της διαφήμισης. Από εκεί και πέρα, ένα πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το seo της σελίδας σου. Προσωπικά επενδύω σε seo και όχι σε adwords, εκτός και αν πρόκειται για λιανική όπου θα βγάλει σίγουρα το ποσό της διαφήμισης. Εγω που εχω βαλει 200ευρω στο ADWORDS κατόπιν εορτής ειδα οτι .. σελιδες με προγνωστικά δεν γινονται δεκτες... Ουτε στοιχηματικη σελιδα (να παιξει καποιος ουτε τιποτα)... αλλα δεν γινεται λεει.
Dimgi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Κάνοντας 5 βασικά πράγματα και ρίχνοντας και 200 ευρώ στο adwords είναι μάλλον μπακαλίστικη δουλειά. Διαβάστε λίγο τα guides που δίνει το google για να έχουν αξία τα φράγκα που δίνετε...
newtech Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Κάνοντας 5 βασικά πράγματα και ρίχνοντας και 200 ευρώ στο adwords είναι μάλλον μπακαλίστικη δουλειά. Διαβάστε λίγο τα guides που δίνει το google για να έχουν αξία τα φράγκα που δίνετε... To θεμα ειναι οτι η εν λογω σελιδα που εχω δεν ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ για διαφήμιση... Βεβαια κατι "λεφτα στο ιντερνετ και πυραμίδες μια χαρα ειναι για αυτούς"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα