Προς το περιεχόμενο

Κουτί για γραφείο (δε λέμε όχι σε χαλαρό gaming).... όριο 400Ε

hasodikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες... επειδή λόγω λίνουξ και μακ έχω χάσει επαφή με το χώρο... ζητώ ταπεινά τη βοήθειά σας......

Αυτή τη στιγμή στο γραφείο λειτουργώ με το Macbookpro 13" se μία LG 24", και επειδή το mac δεν είναι για αυτό τον τρόπο λειτουργίας και επειδή το αγαπάω πολύ για να το καταστρέφω έτσι... σκέφτομαι να φτιάξω ένα συστηματάκι για δουλειές γραφείου (δικηγόρος είμαι...οπότε φαντάζετσαι .. πολύ γράψιμο και τίποτε άλλο....) στο οποίο όμως να μπορώ να παίζω και κάνα παιχνιδάκι στο χαλαρό και χωρίς απαιτήσεις (π.χ urban terror).

απαιτήσεις:

1. Οριο τα 400 Ευρά... κρίση έχουμε κτλ κτλ....

2. ήσυχία.......

3. να κρατήσει... δλδ.... αναβαθμίσιμο μελλοντικά.

4. Θα τρέχει αποκλειστικά PCLinuxOS και Debian θέλει δε θέλει.....(αντε να προσπαθήσω και κανα hackintosh)

ααα...κάρτα γραφικών έχω.... θα του βάλω την ΑΤΙ 4670 (ναι ξέρω... linux kai ATI κακός γάμος αλλά αυτή έχουμε....)

λοιπόν ... με βάση τα ανωτέρω... Η πρότασή μου είναι...

Θήκη

1x45,70NZXT-Gamma Pure Black Case

Τροφοδοτικό

1x70,10Xigmatek-Go Green PSU (500W) αυτό θα αλλάξει με κάτι φθηνότερο στα ίδια Watt.

Επεξεργαστής

1x67,90AMD-Athlon II X3 425 (AM3/2,7GHz)

αλήθεια τι λέει ως cpu, είναι καλή?.... θα αντέξει στο χρόνο?

Motherboard

1x93,00Gigabyte-GA-770TA-UD3 (AM3, DDR3, 770)

Δεν είναι ότι πιο καινούργιο... αλλά είναι φθηνή και έχει τα κέρατα της πάνω... (esata, usb3)...άσε που παίρνει και τα καινούργια cpu της AMD... οπότε στο μέλλον μπορεί να του κοτσάρω κάνα phenom II... ή και εξαπύρηνο ... ποιος ξέρει?

Μνήμη

2x28,11Kingston-1GB DDR3-1333 Ram Dimm (PC3 10600, KVR1333D3N9/1G)

επιμένομεν φθηνώς

Σκληρός δίσκος

1x62,00Western Digital-Caviar Black 640GB HDD (32MB Cache, 7.200 rpm, Sata, WD6401AALS)

για να ρίξουμε την τιμή πάμε και στα 500...

Οπτικά μέσα

1x22,70LG-LS GH22LS50 DVDRW + / - (Sata, Bulk)

Τα ανωτερω σε Σύνολο: 417,62 €

Τι λέτε ωρέ παίδες? αξίζει τον κόπο? έχουτε να προτείνετε... βοηθείστε ωρέ.... γιατί θα καταλήξω σε κανα mac mini και θα το μετανιώσω είμαι σίγουρος.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και σε οπτική μορφή..

Το κουτι που διαλεξες ειναι πολυ ασχημο...Θα το βλεπουν οι πελατες και θα λακιζουν:-D:-D:-D:-D

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Coolermaster-Elite-310-Silver-Case-RC-310-SKN1-GP-RC-310-SKN1-GP.htm

τα γουστα ειναι υποκειμενικα βεβαια αλλα δες και αυτο. λiτο, ομορφο, αθορυβο και με ανεμιστηρα 120μμ πισω. για τις υπολοιπες επιλογες σου καμμια ιδιαιτερη ''ενσταση'' δεν εχω...;)

Δημοσ.

το κουτί θα είναι κάτω από το γραφειο και άλλωστε δε με πολυαπασχολεί τι λένε οι πελάτες μοπυ για το πισι μου

τέσπα... το συγκεκριμένο κουτί είναι το μόνο που δεν αλλάζει γιατί έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά... π.χ. αυτό που πρότεινες απορρίπτεται γιατί οι μπροστινές του θύρες είναι στο πάτωμα... θα γλύφω πλακάκι για να βάλω USB.....

Μερσύ για την πρόταση πάντως... με ενδιαφέρει κυρίως το θέλα cpu - mobo- psu...... και για τα άλλα βέβαια συζητάμε...

Στόχος οι επιδόσεις εισ βάθος χρόνου διά της οικονομίας.

Δημοσ.
Δημοσ.

συμφωνά με το τροφοδοτικό...

Για κάνε πιο λιανά για τη cpu!!!..... προτέινεις το συγκεκριμένο mobo του link.... ?

H ίδια μένει η ίδια?

---------- Προσθήκη στις 12:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:52 ----------

πανο σε ευχαριστώ για την πρόταση... σε ότι αφορά τη case δεν αλλάζει.

Το τροφοδοτικό ναι..

mobo και cpu προτείνεις ίδια.

ραμ... χμ.. λές?.....

Δημοσ.

Φιλε το PC Case που διαλεξες ειναι κορυφη και οντως το προτεινω και θα το προτεινω συνεχως εδω σε οσους θελουν ενα budget κουτι με πολυ καλα τεχνικα χαρακτηριστικα για την τιμη του.Και to design ειναι προτοτυπο οχι σαν τα φτηνα Κινεζικα coolermaster που ειναι εντελως αναχρονιστικα.

Αλλα φυσικα απο αυτα που γραφεις δειχνεις οτι ξερεις απο αισθητικη.

Για μενα ,με βαση αυτα που θελεις,παρε μητρικη,επεξεργαστη και μνημες της υπογραφης μου για να εχεις ενα τζαμπα τετραπυρηνο οπως τον ξεκλειδωσα εγω.Και για να εχεις περισσοτερες ελπιδες να σου ξεκλειδωσει ο επεξεργαστης σε τετραπυρηνο αγορασε απο το e-shop γιατι στο Πλαισο σνομπαρουν τους AMD και επομενως εχουν λιγοτερα κομματια,που σημαινει και λιγοτερες πιθανοτητες.

Δημοσ.

ΤΟ κουτί είναι κλείσει πριν αρχίσω το θρεντ..

αυτό που με ενδιαφέρει είναι το mobo και η cpu kai h ram... εδώ θέλω γνώμες...

αααα και κάτι άλλο βλέπω ότι το mobo΄εχει οκτάπινο βύσμα για την παροχή της cpu , ενώ ένα δύο τροφοδοτικά που προτείναγτε... έχουν 4πινο.... τι παίζει με το θέμα?

Δημοσ.
ΤΟ κουτί είναι κλείσει πριν αρχίσω το θρεντ..

αυτό που με ενδιαφέρει είναι το mobo και η cpu kai h ram... εδώ θέλω γνώμες...

αααα και κάτι άλλο βλέπω ότι το mobo΄εχει οκτάπινο βύσμα για την παροχή της cpu , ενώ ένα δύο τροφοδοτικά που προτείναγτε... έχουν 4πινο.... τι παίζει με το θέμα?

Σου εγραψα για mobo+cpu+ram οτι θα αγορασεις εναν διπυρηνο και θα τον κανεις τετραπυρηνο σε χαμηλοτατο κοστος.

Mobo: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526839&u=GIGABYTE-GA-MA785GMT-UD2H

cpu: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559588&u=AMD-PHENOM-II-X2-555-3.2GHZ-DUAL-CORE-BLACK-EDITION-%C2%CF%D7

ram: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553904&u=KINGSTON-KVR1333D3N9/2G-DDR3-2GB-PC10666-1333MHZ-VALUE-RAM

Δημοσ.

σε ποιους servers μπαινεις στο UT..?:P:p:p:-D:-D

γνωστός και CptMitsos_GR :-D:-D:-D

για να φτάνουμε σε συμπεράσματα....

Παρακαλώ προσέξτε καλά τις συνθέσεις..... (π.χ. λεπτομέριες όπως sata 3 σκληρός ... ενώ η mobo 785 δεν υποστηρίζει , οπότε πάμε για ίδια τιμής σκληρό με χαμηλότερες επιδόσεις)

παραθέτω σε screenshot τις δύο συνθέσεις....... Tις γνώμες σας κύριοι

@ ξεκλίδωμα με την 770 δεν παίζει?...... της 785 της λείπουν πολλά!!!!!!!

post-42350-129063082277_thumb.jpg

post-42350-129063082279_thumb.jpg

Δημοσ.

Απο οτι ξερω ,ναι,παιζει ξεκλειδωμα και με την 770.

Και τα δυο συστηματα ειναι μια χαρα για αυτα που θελεις κατα την γνωμη μου.Αν εχει καποια παραπανω στοιχεια η μητρικη με το 770 που θελεις,πηγαινε εκει.

Δημοσ.

βρε συ έχει sata 3 , usb 3 , e-sata, παραπάνω pci-e

γενικά έχει αντοχή στο χρόνο... μου φαίνεται........

πείτε παίδες τις γνώμες σας....κληρώνει λέμε

Δημοσ.

Παρε την 770,εχεις δικιο για τα extras.Τωρα αν σου αρεσει το ρισκο αγοραζεις τον 555 αν θελεις εναν αξιοπρεπεστατο τριπυρηνο σιγουρα ,αγοραζεις τον 425.Σε καλη μερια παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...