Προς το περιεχόμενο

Αγενέστατη υπάλληλος

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειναι απλο παιδια, σε παρομοια ενοχληση τους λετε οτι αυτο που κανουν ειναι παρανομο, ζητατε το ονομα τους και στη συνεχεια ζητατε τον προισταμενο τους ζητατε και αυτου το ονομα και ζητατε να αφαιρεθει το τηλεφωνο σας απο τους καταλογους που εχουν για την προωθηση των προιοντων τους αλλιως θα κινηθειτε νομικα.

Ποιο είναι παράνομο;

Να με πάρει τηλέφωνο να με ενημερώσει για υπηρεσίες ή να με πάρει η κυρία Αγκαθούρα για το δάνειο;

Αν είναι για τις υπηρεσίες, για πες... αν δεν έχω απόρρητο νούμερο, δεν μπορεί να πάρει τηλ?

Επίσης όλα είναι θέμα στιγμής και διάθεσης. Όταν είχα χρόνο, τους έκανα 1002 τεχνικές ερωτήσεις που προφανώς δεν ήξεραν να απαντήσουν και στο τέλος, αφού τους είχα καταστρέψει ολοκληρωτικά την ψυχολογία, αφού τελικά αυτή η δουλειά δεν είναι όσο απλή νόμιζαν, τους έλεγα ότι προφανώς δεν μπορώ να συσχετιστώ με μια εταιρία που με παίρνει να μου πουλήσει κάτι που δεν γνωρίζει. Υποθέτω ότι ο επόμενος που θα έπαιρναν, μετά το διάλειμμα για τσιγάρο, θα είχε την τύχη του topic-starter.

Ναι ήμουν κακός και τι φταίει ο υπάλληλος, αλλά τι φταίω και εγώ όμως?

Τώρα πλέον, επειδή βαριέμαι να μιλάω στο τηλέφωνο, τους το κόβω άμεσα.

- Δεν ενδιαφέρομαι να με ενημερώσετε. Είμαι ενήμερος. Αντίο.

- Μα μου του...

- [Με πιο έντονο ύφος - βοηθάει η μπάσα φωνή, ειδικά σε γυναίκες] Συγνώμη, ακούσατε τι σας είπα;

Κανένας δεν έχει συνεχίσει παρακάτω. Τι να κάνουμε, ζούγκλα, εκεί καταντήσαμε...

Δημοσ.
Επίσης όλα είναι θέμα στιγμής και διάθεσης. Όταν είχα χρόνο, τους έκανα 1002 τεχνικές ερωτήσεις που προφανώς δεν ήξεραν να απαντήσουν

Σωστός! Τους καταστρέφεις την ψυχολογία!

Δημοσ.
Ποιο είναι παράνομο;

Να με πάρει τηλέφωνο να με ενημερώσει για υπηρεσίες ή να με πάρει η κυρία Αγκαθούρα για το δάνειο;

Αν είναι για τις υπηρεσίες, για πες... αν δεν έχω απόρρητο νούμερο, δεν μπορεί να πάρει τηλ?

Επίσης όλα είναι θέμα στιγμής και διάθεσης. Όταν είχα χρόνο, τους έκανα 1002 τεχνικές ερωτήσεις που προφανώς δεν ήξεραν να απαντήσουν και στο τέλος, αφού τους είχα καταστρέψει ολοκληρωτικά την ψυχολογία, αφού τελικά αυτή η δουλειά δεν είναι όσο απλή νόμιζαν, τους έλεγα ότι προφανώς δεν μπορώ να συσχετιστώ με μια εταιρία που με παίρνει να μου πουλήσει κάτι που δεν γνωρίζει. Υποθέτω ότι ο επόμενος που θα έπαιρναν, μετά το διάλειμμα για τσιγάρο, θα είχε την τύχη του topic-starter.

Ναι ήμουν κακός και τι φταίει ο υπάλληλος, αλλά τι φταίω και εγώ όμως?

Τώρα πλέον, επειδή βαριέμαι να μιλάω στο τηλέφωνο, τους το κόβω άμεσα.

- Δεν ενδιαφέρομαι να με ενημερώσετε. Είμαι ενήμερος. Αντίο.

- Μα μου του...

- [Με πιο έντονο ύφος - βοηθάει η μπάσα φωνή, ειδικά σε γυναίκες] Συγνώμη, ακούσατε τι σας είπα;

Κανένας δεν έχει συνεχίσει παρακάτω. Τι να κάνουμε, ζούγκλα, εκεί καταντήσαμε...

ναι ειναι παρανομο. Απο τη στιγμη που δεν χρησιμοποιεις καποια υπηρεσια της εταιρειας ειναι παρανομη αυτου του ειδους η προωθηση προιοντος. Φανταζεσαι να σε επαιρναν καθε μερα τηλεφωνο 1000 εταιρειες για να διαφημιστουν;

Δημοσ.

Και εμένα μου έτυχε κάτι παρόμοιο και τους έλεγα οτι είμαι ευχαριστημένος με την εταιρία που είμαι μιας και κλειδώνω στα 8012 όσο έχω δηλαδή 8άρα. και άρχισε τα σούξου μούξου μανταλάκια.. και ζήταγε να βγούν στο τηλέφωνο οι γονείς μου επειδή είμαι 16. η συνέχεια ήταν να πάρει ο πατέρας μου το ακουστικό και να τους κατεβάσει όλα τα καντήλια.

Το σπάσιμο είναι οτι τους λες δεν ενδιαφέρομαι και συνεχίζουν .. με κάθε τί ψέμα.. να σε πείσουν.. -.-

ΚΑΨΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

- Ο κ. Παπαδόπουλος;

- Σας ακούω.

- Αγκαθούρα από την Κleftobank.

- Καλησπέρα, κυρία Αγκαθούρα, σας περίμενα.

- Εγινε κάποια κατάθεση μήπως;

- Αχ, δυστυχώς, δεν πρόλαβα.

- Αύριο θα τα καταφέρετε;

- Να σας πω, τι φοράτε αυτή τη στιγμή;

- Συγγνώμη;

- Θα ήθελα να πάρετε το ακουστικό και να το ακουμπήσετε πάνω σας και σιγά-σιγά να το κατεβάσετε προς τα κάτω και μετά, με μία κίνηση, αργή, αλλά σταθερή, με τρυφερότητα και δυναμισμό συνάμα, να το σπρώξετε μέσα σας.

- Πώς μιλάτε έτσι, κύριε Παπαδόπουλε;

- Δεν είμαι ο Παπαδόπουλος, αλλά σε άναψα πο****ίτσα, ε;

χαχαχαχ +1 θεός...

Δημοσ.

Επειδη μια ετυχε να φερθει ετσι δεν ειναι σωστο να ξεχασουμε πως και αυτοι ανθρωποι ειναι, κανουν την δουλεια τους και σιγουρα θα εχουν τυχει σε "Αγενεστατους" στο τηλεφωνο που ενας θεος ξερει τι τους εχουν σουρει.

Δημοσ.

Εγώ απλά τους κόβω στο "Καλημέρα σας είμαστε από την τάδε εταιρεία θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα μας"...λέω "ευχαριστώ πολύ δεν ενδιαφέρομαι"(macro είναι αυτό) και απλά χωρίς να ακούσω μα μου κλείνω το τηλέφωνο.Είναι αγένεια ξέρω αλλά ενώ είμαι ελεεινά ευγενικός σε κάθε άλλη περίπτωση στην ζωή μου, όταν βαράει το τηλέφωνο σπίτι για κάτι τέτοιο μου την σπάει.I've got issues I know.

Αν και με έχουν βάλει σημάδι τα τελευταία χρόνια, για φούρνους μικροκυμάτων,παπλώματα,γκάλοπ,και προγράμματα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.

Τι τα έχουμε τα fora...

Δημοσ.

Εκει τους περνεις στο δουλεμα... Οπως εκανε ο πατερας μου σε εταιρια αδυνατισματος. Τον πηραν και καλα για δωρεαν προγραμμα και τα κλασσικα τους. Και τους λεει... "Ααααα τελεια γιατι ειμαι 180 κιλα και θελω να χασω τα 80 αλλα δεν εχω καθολου λεφτα, αφου μου το κανετε δωρο χωρις να πρεπει να δωσω τιποτα, που να ερθω;" Η κοπελα που πηρε τηλεφωνω απλα το εκλεισε. χαχααχαα

Δημοσ.

Στείλε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μια επιστολή (mail) διαμαρτυρίας, και ανέφερε τους τα αυτά, όπως και την ώρα που σε πήραν. Θα πέσει παντόφλα προς τους εξωτερικούς συνεργάτες που αναλαμβάνουν τις διαφημίσεις.

Δημοσ.

Όταν με έπρηζαν από "εναλλακτικούς" έλεγα σε όλους ευγενικά ότι εργάζομαι στον ΟΤΕ (παπάτζα φυσικά) και τα έχω όλα δωρεάν.

Όταν με έπαιρναν για πιστωτικές, τους έλεγα ότι εργάζομαι στην Αγροτική και τα έχω όλα κα-τσάμπα.

Έχει να χτυπήσει το τηλέφωνο κάτι μήνες για τέτοια πράγματα, σου διαγράφουν με τη μία το νούμερο από τις λίστες τους και δεν σε ξαναενοχλούν.

Απλό.

Δημοσ.

Εγώ κάνω άλλο κόλπο.

Μόλις μου λένε περί τίνος πρόκειται, κάνω πως ενδιαφέρομαι και στη μέση της πρότασής μου κλείνω το τηλέφωνο έτσι ώστε να φαίνεται πως έπεσε η γραμμή.

Εγγυημένο και ευγενικό.:-D

• Moderators
Δημοσ.

Αν και μαλλον εχουμε ξεφυγει απο το τοπικ εγω ακολουθω την Seinfeld αντιμετωπιση (καπου εχει γινει και ποστ εδω σε βιντεο). Δηλαδη:

-Ο κυριος Χ?

-Μαλιστα σας ακουω.

-Κα Ψ απο "Δενμεενδιαφερεικαιδενθελωναμαθω", να σας απασχολησω λιγο?

-Λυπαμαι, ειμαι ηδη απασχολημενος, θελετε να μου δωσετε το τηλεφωνο του σπιτιου σας και να σας καλεσω αυριο το μεσημερι εγω?

(ΠΑΥΣΗ)

-Εεεεε δεν μπορω να το κανω αυτο.

-Α καταλαβα, μαλλον δεν θελετε να σας καλουν αγνωστοι στο σπιτι σας μεσημεριατικα... Λοιπον, ουτε και εγω, γεια σας.

Με περισση ευγενεια τα παραπανω βεβαια.

Δημοσ.

σιγα να μη κατσω να φτιαξω και σεναριο για το πως θα κλεισω το τηλεφωνο σε τετοιες περιπτωσεις,πατας το κουμπι τερματισμος κλησης κι αυτο ηταν...εγω αυτο κανω παντως...

Δημοσ.
Εγώ κάνω άλλο κόλπο.

Μόλις μου λένε περί τίνος πρόκειται, κάνω πως ενδιαφέρομαι και στη μέση της πρότασής μου κλείνω το τηλέφωνο έτσι ώστε να φαίνεται πως έπεσε η γραμμή.

Εγγυημένο και ευγενικό.:-D

Ε ,θα σε ξαναπάρει τότε ,αφού θα νομίζει οτι έπεσε η γραμμή..:P

Δημοσ.
Εγώ απλά τους κόβω στο "Καλημέρα σας είμαστε από την τάδε εταιρεία θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα μας"...λέω "ευχαριστώ πολύ δεν ενδιαφέρομαι"(macro είναι αυτό) και απλά χωρίς να ακούσω μα μου κλείνω το τηλέφωνο....

Χρησιμοποιούμε το ίδιο macro!

Αν κ ανάλογα με τις περιπτώσεις και τα κέφια μπορεί να τους κάνω ψιλο-δούλεμα, όχι σε υπερβολικό βαθμό όμως...

Δημοσ.

Μου αρέσει που κάνετε και διάλογο μαζί τους.

-Για σας, τηλεφωνώ απο την εταιρία μπουρδουμπουρδου και θέλω να σας ενημερώσω οτι... ΤΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΤΤ.....

Μην ανυσηχείτε, δεν ξαναπέρνουν, το πιάνουν το νόημα.

Και επισης, όπως δεν με σέβονται καθόλου αφού πέρνουν τηλέφωνο οτι ώρα τους κάτσει, έτσι δεν τους σέβομαι κι εγώ. Κοινώς, αν έχω χρόνο κι όρεξη, τους ρίχνω και κανα μπινελίκι, λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...