Προς το περιεχόμενο

αναμονη συνδεσης wi fi

gyiama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιαδια να ρωτησω για ενα προβλημα που εχω αντιμετοπισει τον τελευταιο καιρο σε 2 διαφορετικους υπολογιστες και wi fi router!! ενω ενω ολα ειναι ενταξει οταν παει ο υπολογιστης να συνδεθει ασυρματα ζηταει κανονικα τον κωδικο προσβασης τον βαζεις και κανει συνεχεια συνδεση!!δλδ ειναι συνεχεια στην φαση που προσπαθει να συνδεθει με το ασυρματο !! αυτο συμβαινει σε ενα υπολογιστη με router linksys και σε εναν υπολογιστη με netfaster !!!! στο linksys απο κινητο πχ μπαινεις κατευθειαν αλλα απο τον υπολογιστη δειχνει συνεχεια οτι προσπαθει να συνδεθει!!!στο netfaster να πω την αληθεια δεν το δοκιμασα με κατι αλλο εκτος του υπολογιστη!!!

Δημοσ.

αλλο κλειδωμα εννοουμε αλλο τυπο κλειδιου πχ wep psk κλπ??? αλλο καναλι τι εννοεις?σορυ που ρωταω αλλα δεν το κατεχω καλα το θεμα των router:cry:

Δημοσ.

δυστυχως παιδια δοκιμασα ολες τις παραπανω επιλογες και τπτ!!!! συνεχεια κανει συνδεση και τπτ!!!αν το ρουτερ το αφησω ξεκλειδοτο συνδεεται μια χαρα μολις βαλω κλειδι τπτ!!!!ο ανταπτορας ειναι ο BELKIN MIMO USB adapter!!σε thomson ρουτερ συνδεεται μια χαρα με κωδικους και ολα!!!σε αυτο της HOL δεν μπαινει με τπτ!!!!

Δημοσ.

μετα μου λενε γιατι βριζω τα χαζο ρουτερς οπως και τα belkin>δοκιμασε αλλο firmware για τον ρουτερ η αλλους drivers για το usb adapter>αν δεν πιανει τιποτα τοτε η αλλο Usb adapter η εστω κλειδωμα με mac address.σπαει ευκολα αν και δυσκολο να βρεθει τωρα καποιος εκει να το σπασει αλλα σιγουρα καλυτερο απο το τιποτα.δοκιμασε wpa2 με tkip και με aes και wpa2+wpa και οτι εχει?βαλε κατι ευκολο για κωδικο πχ μονο νουμερα και δοκιμασε.

Δημοσ.

το belkin εχει μονο τους drivers που δινει η εταιρεια στο σιτε της οι οποιοι δεν αναβαθμιστηκαν ΠΟΤΕ απ την μερα που βγηκαν!!τελος παντων μαλλον θα παω για ενα αλλο wi fi adapter να τελειωνουμε!!!!!εχει καποιος να μου προτεινει καποιο οχι και πολυ ακριβο τη δουλεια του να κανει !!!!

Δημοσ.

εγω σε κανα netgear θα πηγαινα. ο bro εχει netgear που του εβαλα εναν n στα 37 ευρω και οκ.δεν υπαρχει λογος να πας σε N βεβεα αν δεν εχεις ρουτερ N

επισης μια δοκιμη αν θες να κανεις ειναι να βαλεις τον ρουτερ σε b mode αντι για g Να δεις αν θα παιξει.max speed 11 mbps Νομιζω βεβεα

Δημοσ.

εχει γινει reset router με ολους τους τροπους(κομπακι με καρφιτσα απ το μενου κλπ κλπ)γι αυτο εφτασα στην τελευταια λυση να αλλαξω wi fi ανταπτορα!!!!!οποτε ας παμς σε ενα netgear!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...