jimnet13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 εχω κατεβασει και εχω περασει σε dvd διαφορα games me to imgburn. ενω 3 παιζουν κανονικα τα υπολοιπα και συγκεκριμενα τι fifa 10 kai to prison break δεν τα παιζει καθολου. μου βγαζει μηνυμα play game χωρις να βγαζει τη φωτο του παιχνιδιου και μετα βγαζει μηνυμα καθαριστε το dvd η καντε επανεκινηση.. και στο φιφα λεει mixed media disc... γνωριζει κανενας τι φταιει?? εχω κατεβασει κατεστραμμενο παιχνιδι η ειναι θεμα chip.... τα εχω αντιγραψει σε 3 διαφορετικα dvd μαρκες... αν μπορει να βοηθησει κανενας θα το εκτιμησω.. ευχαριστω Δημητρης
hollow_83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Για να τα καψεις εχεις βαλει δικο σου layerbrake sto imgburn ή ανοιγεις το arxeio dvd ? Επισης τι εκδοση firmwre εχει το dvd σου γιατι μπορει να εχεις παλιο firmware και να μην τρεχουν αυτα τα games.
jimnet13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 ανοιγω το dvd αρχειο που βγαζει απο το rar που κατεβασα η το αρχειο iso. και μετα το αντριγραφω στο dvd.. αλλα παιχνιδια τα παιζει κανονικα και αλλα οχι... χτες κατεβαζα το motogp 2 και το παιζει κανονικα. θελει καμια ρυθμιση το imgburn η να κατεβαζω αλλο προγραμμα για iso?
v0rtex Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δεν εχει να κανει το ImgBurn ... Οπως σου ειπε ο hollow, μπορει να εχεις παλαιοτερο firmware και να μην παιζει καινουργια waves. Κανε τον κοπο και γραψε ενα DVD+DL με το acticate.iso και δοκιμασε να φορτωσεις πρωτα αυτο πριν απο καθε παιχνιδι που δε σου παιζει. Αν δε δουλεψει και αυτο μαλλον πας για αλλαγη DVDRW.
gherudos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Κάνε δεξί κλίκ στο αρχείο .dvd κι επέλεξε Burn with imgburn ή στα ελληνικά Εγγραφή με το imgburn.
panbil Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 καλο ειναι να βαζεις layerbrake ή να επιλεγεις το dvd αρχειο αν εχει αλλα και να μην εχει αν τα περνας απο abgx360 θα στο δημιουργει αυτοματα δεν απαντησες ομως αν ακολουθησες τις συμβουλες των παιδιων και τι εγινε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.