louben Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δε ξερω αν ποστερω σε σωστο σημειο.Εντελως ενημερωτικα το get it now ανοιξε καταστημα στα Χανια της κρητης.Το καταστημα δε λειτουργει(το ειδα απο εξω) αλλα ειναι κομπλε με το λογοτυπο αιθουσα αναμονης κτλ.Απο οτι καταλαβα εγω θα ειναι στυλ e-shop οπουπαραγγελνεις και παραλαμβανεις.
xouzel Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δε ξερω αν ποστερω σε σωστο σημειο.Εντελως ενημερωτικα το get it now ανοιξε καταστημα στα Χανια της κρητης.Το καταστημα δε λειτουργει(το ειδα απο εξω) αλλα ειναι κομπλε με το λογοτυπο αιθουσα αναμονης κτλ.Απο οτι καταλαβα εγω θα ειναι στυλ e-shop οπουπαραγγελνεις και παραλαμβανεις. Που, σε ποιο δρομο ;
louben Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Στην Οδο κισσαμου, απο χανια, λιγο πριν το ΙΝΚΑ,Αριστερα.
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Και στην Καβάλα είδα κατάστημα (απλά δεν τσέκαρα αν έχει ανοίξει ή είναι ακόμα υπό κατασκευή)
xouzel Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Στην Οδο κισσαμου, απο χανια, λιγο πριν το ΙΝΚΑ,Αριστερα. AAAAAχαχαχαχα, θα πηδηχτω απο το παραθυρο !!!! Σχεδον απεναντι ειμαι. Ναι το ειδα τωρα.
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Στην Οδο κισσαμου, απο χανια, λιγο πριν το ΙΝΚΑ,Αριστερα. κάτι ξέρουν και το έκαναν κοντά στο ΙΝΚΑ
tasosvel Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Και στην Αθήνα πέτυχα ένα στη Συγγρού πάνω... και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχα δει και ένα στον Πειραιά πριν μερικές μέρες...
default Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Οι τελευταιες προσφορες ειναι τελειως ακυρες...
Billys100 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Και στην Αθήνα πέτυχα ένα στη Συγγρού πάνω... και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχα δει και ένα στον Πειραιά πριν μερικές μέρες... που φιλε μου Συγγρου ? μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος...? για μενα (και πολλους φανταζομαι!) που σιχαινομαι να δινω στοιχεια πιστωτικων & να στηνομαι περιμενοντας τον κουριερ, ειναι πολυ καλο πιστευω,να υπαρχει κ 'φυσικο' καταστημα!.
Genatos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Παντως εγω περιμενω τις προσφορες απο τα "εγκαινια" του καταστηματος, λογικα θα ναι κραχτες. Ελπιζω βεβαια να γινεται και κρατηση ηλεκτρονικα...
androu Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ηράκλειο Εθνικής αντιστάσεως λίγο πρίν το φανάρι της Γερονυμάκη. 250m μετά το e-shop. To είδα και το φτιάχνουν σήμερα αλλά δεν έχω καταλάβει, θα πουλάει 1 αντικείμενο κάθε μέρα; θα φέρνει εκεί τα αντικείμενα που παραγγέλνουμε για να τα παίρνουμε;;
hydro9 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Οχι, λογικα θα μετατραπει σε "κανονικο" e-shop.. Το γραφουν και στην σελιδα τους... Συντομα κοντα σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.