Προς το περιεχόμενο

Καταστημα Get it now

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξερω αν ποστερω σε σωστο σημειο.Εντελως ενημερωτικα το get it now ανοιξε καταστημα στα Χανια της κρητης.Το καταστημα δε λειτουργει(το ειδα απο εξω) αλλα ειναι κομπλε με το λογοτυπο αιθουσα αναμονης κτλ.Απο οτι καταλαβα εγω θα ειναι στυλ e-shop οπουπαραγγελνεις και παραλαμβανεις.

Δημοσ.
Δε ξερω αν ποστερω σε σωστο σημειο.Εντελως ενημερωτικα το get it now ανοιξε καταστημα στα Χανια της κρητης.Το καταστημα δε λειτουργει(το ειδα απο εξω) αλλα ειναι κομπλε με το λογοτυπο αιθουσα αναμονης κτλ.Απο οτι καταλαβα εγω θα ειναι στυλ e-shop οπουπαραγγελνεις και παραλαμβανεις.

Που, σε ποιο δρομο ;

Δημοσ.

Και στην Καβάλα είδα κατάστημα (απλά δεν τσέκαρα αν έχει ανοίξει ή είναι ακόμα υπό κατασκευή)

Δημοσ.
Στην Οδο κισσαμου, απο χανια, λιγο πριν το ΙΝΚΑ,Αριστερα.

AAAAAχαχαχαχα, θα πηδηχτω απο το παραθυρο !!!! Σχεδον απεναντι ειμαι. Ναι το ειδα τωρα.

Δημοσ.
Στην Οδο κισσαμου, απο χανια, λιγο πριν το ΙΝΚΑ,Αριστερα.

κάτι ξέρουν και το έκαναν κοντά στο ΙΝΚΑ :P

Δημοσ.

Και στην Αθήνα πέτυχα ένα στη Συγγρού πάνω... και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχα δει και ένα στον Πειραιά πριν μερικές μέρες...

Δημοσ.
Και στην Αθήνα πέτυχα ένα στη Συγγρού πάνω... και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχα δει και ένα στον Πειραιά πριν μερικές μέρες...

που φιλε μου Συγγρου ? μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος...?

για μενα (και πολλους φανταζομαι!) που σιχαινομαι να δινω στοιχεια πιστωτικων & να στηνομαι περιμενοντας τον κουριερ,

ειναι πολυ καλο πιστευω,να υπαρχει κ 'φυσικο' καταστημα!.:-)

Δημοσ.

Παντως εγω περιμενω τις προσφορες απο τα "εγκαινια" του καταστηματος, λογικα θα ναι κραχτες.

Ελπιζω βεβαια να γινεται και κρατηση ηλεκτρονικα...

Δημοσ.

Ηράκλειο Εθνικής αντιστάσεως λίγο πρίν το φανάρι της Γερονυμάκη. 250m μετά το e-shop.

To είδα και το φτιάχνουν σήμερα αλλά δεν έχω καταλάβει, θα πουλάει 1 αντικείμενο κάθε μέρα; θα φέρνει εκεί τα αντικείμενα που παραγγέλνουμε για να τα παίρνουμε;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...