nem52 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Λοιπον βασικα σκεφτομουνα να αγορασω μια καινουργια οθονη μιας και η παλια δεν ειναι full hd παλιωσε και τα λοιπα.. Σκεφτομουν για την 24αρα led της lg (μια ειναι μην χαθειτε στο ψαξιμο), υστερα ειδα την 23 της samsung με 5000000 αντιθεση και το ξανασκεφτομαι μονο που ειναι μια ιντσα λιγοτερη και εχω ενδιασμους... επισης τωρα τελευταια παιζει πολυ η ιστορια με το 3d και περναει και αυτο απο το μυαλο μου. σε καμια περιπτωση ομως δεν περναει η συμβατικη (ουτε led ουτε 3d) καθως υπαρχουν ανωτερα standards πλεον εκτος και αν εχετε αντιθετη γνωμη που μπορει να με κανει να το ξανασκεφτω.. τελος να αναφεφω οτι gameαρω ακοπα στο pc βλεπω παρα πολλες ταινιες full hd ακομη και αν δεν το υποστηριζει η τωρινη μου οθονη τελειως και γενικα κανω τα παντα στο pc, δεν εχω καν τηλεοραση να φανταστειτε.. (εχω καρτα τηλεορασης αλλα δεν βλεπω..) το budget ειναι 300+.. περιμενω προτασεις και γνωμες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 ips panel > all. ή http://www.skroutz.gr/s/246229/Nec-MultiSync-EA231WMi.html?keyphrase=nec+ea231wmi
nem52 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ρε παιδια και οι δυο που προτεινατε εχουν παρα πολυ μικρη αντιθεση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 έχουν το ίδιο typical με σχεδόν όλες τις οθόνες, το dynamic είναι μούφα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 1000:1 σύμφωνα με http://www.novatech.co.uk/novatech/prods/Monitors/24inchMonitors/LG/W2486L.html γενικότερα δεν έχει πέσει το μάτι μου σε οθόνη με πάνω από 1000:1 typical, που είναι και θεωρητικό έτσι...σε μετρήσεις βγαίνει πιο κάτω
nem52 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εγω βλεπω 200.000:1 και το 2000000:1 που ηξερα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 αυτό είναι Dynamic Contrast, αν πατήσεις το link Specifications μέσα στην παρένθεση λέει το typical
nem52 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 αυτό είναι Dynamic Contrast, αν πατήσεις το link Specifications μέσα στην παρένθεση λέει το typical οκ λεει και ενα DC 200.000:1 ---------- Προσθήκη στις 14:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:12 ---------- ρε παιδια μια led 120 hrz 24in θα τα ελυνε ολα!!! Μια τετοια θελω!!!!!!!!!! :cry:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 να ξέρεις ότι οι LED οθόνες της αγοράς έχουν χειρότερη ποιότητα εικόνας/χρωμάτων από πχ τα 2 monitors (IPS Panel) που σου linkάραμε παραπάνω λόγω χειρότερου Panel (TN Panel), οι καλές LED δυστυχώς είναι υπερπανάκριβες επίσης για τα 120hz + 3D θα πρέπει να πάρεις το 3DVision της Nvidia και να έχεις και Nvidia κάρτα αν δεν κάνω λάθος...
nem52 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 να ξέρεις ότι οι LED οθόνες της αγοράς έχουν χειρότερη ποιότητα εικόνας/χρωμάτων από πχ τα 2 monitors (IPS Panel) που σου linkάραμε παραπάνω λόγω χειρότερου Panel (TN Panel), οι καλές LED δυστυχώς είναι υπερπανάκριβες επίσης για τα 120hz + 3D θα πρέπει να πάρεις το 3DVision της Nvidia και να έχεις και Nvidia κάρτα αν δεν κάνω λάθος... Το προβλημα μου δεν ειναι τα γυαλια ουτε η καρτα αυτα τα παιρνω αργοτερα αφου ουτως η αλλος το 3d gaming δεν εχει αναπτυχθει ακομη πολυ και απλα το σκεφτομαι απο τωρα γιατι την τελευταια οθονη μου την κρατησα 3,5 χρονια ... Τωρα αυτο που λες για τις led δεν το εχω ξανα ακουσει... Και επισης δεν ξερω τι ειναι το ips panel... enlighten me! P.s. :πως σκατα απαντας και δεν σε βλεπω μεσα??? το κυκλακι σου ειναι παντα κοκκινο.. μπαινοβγαινεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Τωρα αυτο που λες για τις led δεν το εχω ξανα ακουσει... Και επισης δεν ξερω τι ειναι το ips panel... enlighten me! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=249057 P.s. :πως σκατα απαντας και δεν σε βλεπω μεσα??? το κυκλακι σου ειναι παντα κοκκινο.. μπαινοβγαινεις? appear offline
nem52 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=249057 appear offline Κατι τελευταιο.. Ενταξει ειπες οτι οι led αυτες δεν ειναι οι καλυτερες.. δεν ειναι ομως καλυτερες απο τις συμβατικες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.