konstantina_ena Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει κανένα καλό δερματολόγο-ομοιοπαθητικό!
gbras Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 ξερω εναν παρα πολυ καλο αλλα ειναι στην κρητη! ( Δερματολογο οχι ομοιοπαθητικο)
konstantina_ena Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 αθηνα αν και ειμαι απο κρητη!!!
danton Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δερματολογους καλους εχει το Ανδρεας Συγγρου.(3ευρω δινεις) Μακρια απο ομοιοπαθητικο για δερματολογικα. ΑΠοψη μου ειναι οτι η ομοιοπαθητικη δεν κανει τιποτα.Ασε που προερχεται απο προκαταληψεις που ειχανε στον Μεσαιωνα γυρω απο την γιατρικη Ανεφεραι εαν θελεις και τι προβλημα εχεις γιατι ο καθε δερματολογος ειδικευεται σε συγκεκριμενα θεματα
konstantina_ena Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 πηγα στο διευθυντη του συγγρου απλα μου είπε για ροδοχρους ακμη και επειδη πιστεύω ότι είναι ψυχοσωματικό αυτο που έχω θα ηθελα μια δευτερη γνωμη και να συζητήσω με κάποιον που να γνωρίζει απο δερμα!!!Οι μεγαλογιατροί γαμώτο όσο και αν τους πληρώνεις δεν σε ακουνε και δεν λύνουν τις απορίες σου!!!!!!!Κοιτάνε να τελείωνουν όπως και όπως!!
danton Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μπορεις να ξαναπας στο νοσοκομειο ισχυριζοντας οτι δεν εχεις καρτελα ωστε να βγαλεις καινουργια και να δεις αλλον γιατρο
konstantina_ena Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 δεν ξέρω ρε γαμώτο λες να το κάνω? τι να πω αυτός είανι σουπερ γιατρός αλλα που να καταλάβει απο ψυχοσωματικά ....αλλο δερματολόγος και αλλο δερματολόγοσ ψυχολόγος!!!
doctorkostis Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εγω θα τον εμπιστευομουνα παντως. Δε νομιζω οτι θα βρεις πολλους να γνωριζουν καλυτερα το δερμα απο τους γιατρους εκει.Το γεγονος οτι εσυ πιστευεις οτι εχεις κατι αλλο απο αυτο που σου λεει ο γιατρος, δε σημαινει οτι εχεις δικιο.Αν πας σε 10 γιατρους ισως βρεις 1 που να "συμφωνει" με τη δικη σου διαγνωση, δε σημαινει οτι ειναι και σωστος ομως. Προτεινω αν δε δουλεψει η θεραπεια που σου εδωσε, τοτε να δοκιμασεις και κατι αλλο. Αυτο που ζητας παντως δε νομιζω να υπαρχει.Δερματολογος-ψυχολογος ειναι λιγο ακυρο ετσι οπως το φανταζεσαι.
konstantina_ena Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 το ξέρω ότι ειναι άκυρο και ότι δεν υπάρχει!!!Και εγώ ως προς το να τον εμπιστευτω κλεινω είναι κορυφή στο είδος του ειλικρινα!!!Εσυ είσια γιατρός?
mindtrapper Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Αφού ανησυχείς ότι αυτό που έχεις είναι ψυχοσωματικό, πήγαινε σε έναν ψυχολόγο ή ψυχίατρο να πάρεις γνώμη. Δεν υπάρχει ντροπή. Αν και οι δερματολογοι ξέρουν να κάνουν διάγνωση και να δώσουν θεραπεία. Ίσως να δοκιμάσεις την αγωγή που σου έδωσε να δεις ότι πιθανότατα θα δουλέψει; Περαστικά σου. Sent from my iPhone using Insomnia.app
konstantina_ena Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 σε ευχαριστω αλλα τα έχω δοκιμάσει όλα μπορω να πω!!!θα ακολουθήσω τον δερματολόγο τελικα και μάλλον θα παρατήσω την ομοιοπαθητική!!!
Krokodilos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 σε ευχαριστω αλλα τα έχω δοκιμάσει όλα μπορω να πω!!!θα ακολουθήσω τον δερματολόγο τελικα και μάλλον θα παρατήσω την ομοιοπαθητική!!! Την ομοιοπαθητικη να την παρατησεις, δεν κανει τιποτα, ειναι αχρηστη! Αλλά πηγαινε σε 2-3 ακομη δερματολογους ή και γενικα γιατρους να σου πουνε την γνωμη τους χωρις φυσικα να τους πεις οτι πηγες και σε αλλους γιατρους πιο πριν και χωρις να τους αναφερεις την γνωμη σου ή τιποτα για ροδοχρους ακμη. Η ροδοχρους ακμη δυστυχως απο οτι ξερω ειναι αρκετα τραγικη σαν ασθενεια και δεν γιατρευεται αν και τα συμπτωματα μπορουν να καταπολεμηθουν με καποια φαρμακα, αλλα οι γιατροι που θα πας θα σου πουνε περισσοτερα.
konstantina_ena Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 μην μου λες τέτοια γιατί θα φρικάρω ειμαι πολύ χάλια !!!!Αλήθεια δεν πιστευω οτι δεν θεραπεύεται η μάλλον δεν θέλω να πιστέψω!!!
Krokodilos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 μην μου λες τέτοια γιατί θα φρικάρω ειμαι πολύ χάλια !!!!Αλήθεια δεν πιστευω οτι δεν θεραπεύεται η μάλλον δεν θέλω να πιστέψω!!! Κοιτα μπορεις να ψαξεις και στο ιντερνετ για αυτη (πρεπει φυσικα να βεβαιωθεις οτι πραγματι εχεις ροδοχρους ακμη-τα τυπικα συμπτωματα ειναι κοκκινισμα προσωπου ανα ζωνες κυριως γυρω απο την μυτη, στην μυτη, ψηλα στα μαγουλα και μερικες φορες και μπροστα στο μετωπο, αλλά παντα ανα ζωνες που ξεχωριζουν) αλλα απο οτι ξερω δεν γιατρευεται με τιποτα και την εχεις για ολη σου τη ζωη ΑΛΛΆ αυτο μην σε απογοητευει καθως τα συμπτωματα(η κοκκινιλα του προσωπου) ελεγχονται σε αρκετα μεγαλο βαθμο με φαρμακα τα οποια ομως πρεπει να τα παιρνεις για ολη σου την ζωη. Θα μπορουσα να σου συστησω σαν λατρης της υγιεινιστικης (χωρις βεβαια να παραμεριζω την τεραστια επιστημη την ιατρικη(την οποια ομως δεν υποστηριζω απολυτα λογω των ηλιθιων εκμεταλευτων ιατρων και λοιπων παρατρεχαμενων(πχ φαρμακοβιομηχανοι) που δουλευουν παρα πολυ για το χρημα με οτι αυτο συνεπαγεται και οτι υπαρχουν ετσι και αλλιως απλως ηλιθιοι) που παντα πρεπει να σεβομαστε τα οσα λενε οι αποδεδειγμενα εγκυρες θεωριες της) ενα (ακραιο αλλά οχι παραλογο απο την αποψη της ιατρικης) προγραμμα νηστειας/υγιεινιστικης ζωης για 40 μερες οπου κατα την γνωμη μου θεραπευει ασθενειες που θα προκαλουσαν εκπληξη σε οποιονδηποτε γιατρο καθως και ανεβαζει το επιπεδο της υγειας καθε ανθρωπου στο ζενιθ, αλλά δεν θα το κανω γιατι πρωτον θα ηταν παρανομο και δευτερον ειναι σχετικα θεωρητικο και οχι αυστηρως επιστημονικα(πειραματικα) δοκιμασμενο οποτε δεν θελω να εχω καμια ευθυνη για οτιδηποτε συμβει. Anyway πηγαινε σε 2-3 αλλους δερματολογους και μαθε την γνωματευση τους, μαθε τι πιστευουν οτι εχεις και τι προτεινουν για θεραπεια και απο εκει θα δεις τι θα κανεις αναλογα με το αν συμπιπτουν οι αποψεις τους ή οχι μαζι με του ιατρου που πηγες πρωτυτερα. Και αν μπορεις απεβαλε το τυχον αγχος που εχεις(μια κουβεντα ειναι αυτο θα μου πεις!) πινε παρα πολυ νερο καθε μερα, κοψε τα τηγανητά, κοψε το αλκοολ, κοψε τα πικαντικα και το προσθετο αλατι στα φαγητα, φαε πολλες σαλατες και πολλα φρουτα, για κανα μηνα και ισως ολα πανε καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.