Προς το περιεχόμενο

Πρόστιμο στον Γερμανό

dimitris74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια χαρά το είπε ο φίλος.

Εγώ απ' τη μεριά μου θα συμπλήρωνα:

10 υπάλληλοι λιγότεροι στον όμιλο δεν θα φέρουν και την καταστροφή!

Γιατί μη νομίζετε, κάπως έτσι θα αντιδράσει...

Το θέμα είναι σ' αυτές τις περιπτώσεις τι να πρωτοσκεφτείς, το προσωπικό σου ή το συνολικό συμφέρον;

Το συνολικό συμφέρον και να προχωρήσεις στην καταγγελία.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια χαρά το είπε ο φίλος.

Εγώ απ' τη μεριά μου θα συμπλήρωνα:

10 υπάλληλοι λιγότεροι στον όμιλο δεν θα φέρουν και την καταστροφή!

Γιατί μη νομίζετε, κάπως έτσι θα αντιδράσει...

Το θέμα είναι σ' αυτές τις περιπτώσεις τι να πρωτοσκεφτείς, το προσωπικό σου ή το συνολικό συμφέρον;

Το συνολικό είναι να μη κάνεις καταγγελία.

Αλλά τι να το κάνεις να δουλεύει κόσμος για να βγάζει το ψωμί του, όπου σου πασάρει σάπια πράγματα και ψεύτικες προσφορές. Δεν φταίει αυτός που δουλεύει, αλλά σίγουρα μα σίγουρα δεν φταίω εγώ που αγοράζω!

Δημοσ.

Δε βλέπω κάποια λογική στο να μην καταγγείλεις κάτι τέτοιο. Αν είναι έτσι δεν έχουν λόγο ύπαρξης οργανώσεις όπως ο ΙΝΚΑ.

Εδώ αγανακτούμε για το πότε θα μάθουμε τα δικαιώματά μας σαν καταναλωτές...

Δημοσ.
Γιατί μου φαίνονται ότι οι ίδιοι που κλαίγονται για τα πρόστιμα που δεν θα εισπραχθούν θα ήταν οι ίδιοι που θα κλαίγονταν αν έβγαινε αθώος ο Γερμανός, θα ήταν οι ίδιοι που θα κλαίγονταν αν επιβαλλόταν 10.000.000€ στο Γερμανό και αυτός έκλεινε και πετούσε στο δρόμο τους υπαλλήλους του, θα ήταν οι ίδιοι που θα κλαίγονταν αν αργούσε η δικαιοσύνη να βγάλει ετυμηγορία, θα ήταν οι ίδιοι που θα κλαίγονταν αν ....

Συγγνώμη, γίνομαι παράλογος ώρες ώρες.

Ναι οι ίδιοι θα είναι που διαμαρτύρονται, καθόλου παράλογο, υγιέστατο το βρίσκω.

Δηλαδή σώνει και καλά πρέπει να διαλέξουμε μεταξύ κοροϊδίας καταναλωτών ή εκμετάλλευσης εργαζομένων;

Να πληρωθούν τα πρόστιμα από τα υπερκέρδη του πολυκαταστήματος π.χ δε παίζει σαν σενάριο;

:)

Δημοσ.

Είχα στείλει email σττις 13 Απριλίου για να ενημερωθώ με την εκβαση της κατταγγελίας αλλά μεχρι αυτή την Τετάρτη που τσεκαρα απάντηση δεν είχα πάρει.

Σημερα μπάινω και βλέπω ότι πήρα απάντηση και επιβλήθηκε προστιμό στον Γερμανό.95000,δίολου ασχημα,θα μπορούσε να ναι και πιο τσουχτερο αλλα είναι μια καλή αρχή (και στην τελικά να μην ειμαστε πλεονεκτες,αποότι ειδα στο δελτίο τύπου ηταν το πιο τσουχτερο προστιμο που επεβληθη σε συγκεκριμένη επειχηρηση.

Χαρηκα που είδα ότι αλλοι το εντοπισαν νωριτερα από μένα και δημοσιευθηκε η είδηση.

Αισθάνομαι κάποια ευχαριστηση και μακάρι να σηματοδοθεί η αρχή περισσοτερου σεβασμού στον πολίτη.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...