Προς το περιεχόμενο

Πρόστιμο στον Γερμανό

dimitris74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολε τελικα και η Δωρα Insomnia διαβαζει!

Καλημέρα σας,

Στην εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 95.000€ για το εν λόγω θέμα. Έχει δημοσιευτεί σχετικό δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας.

Tzovaridi Dora - Consumer Protection ([email protected])

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά πρέπει να έχουμε συνέχεια λογαριασμό απόσβεσης δημόσιου χρέους ή μία οικονομική κρίση ώστε το κράτος επιτέλους να παίρνει δραστικά μέτρα για να γέμιζει τα ταμεία (ελπίζω) από τον κάθε κλεφτάκο που πουλάει games 2 ευρώ ή εν μία νυκτί και χωρίς προειδοποίηση στο site κάνει το 1,5GB...100ΜΒ γκχ γκχ. Άντε και εις ανώτερα

Δημοσ.
95.000€ ; Παει εκλεισε ο ομιλος τωρα........

μην αποκλεεις αν ετρωγε το 1 μυριο προστιμο να δηλωνε καμια πτωχευση...και να μετα να ξανανοιγε στη βουλγαρια η στα σκοπια με ονομα ''Ολλανδος'' ή ακομα καλυτερα ''ΚΙΝΕΖΟΣ''.:-)

μια χαρα προστιμο ειναι. θα τον πονεσει. 95000 ειναι οι μισθοι 10 υπαλληλων του για ενα χρονο.

• Super Moderators
Δημοσ.

δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα πληρωθεί πόσο μάλλον ότι θα αλλάξει νοοτροπία το κατάστημα...

• Moderators
Δημοσ.
Παίδες,εφ'όσον ανήκει στον όμιλο του Φρίτση (πιά...),έχει θεσμοθετηθεί ότι τα πρόστιμα αν και μπαίνουν δεν πρόκειται να εισπραχτούν ποτέ.Είναι νόμος του κράτους,τέλος.

Είναι ένα απ' όλα τα καλά (ανταποδοτικά) που έκανε ο υπερ-υπουργός,άντρας της κυρίας που "συμβολαιογραφεί" όλα τα ακίνητα του ομίλου Πάλαι Ποτε.

ftw,κινήσεις εντυπωσιασμού.

Ποιος ειναι ο νομος αυτος, τον εχεις ευκαιρο;

Η κοροϊδια δηλαδη δεν σταματαει ποτε στην χωρα αυτη; Ειναι οπως λεμε ο κλεψας του κλεψαντος, εδω παει το "ο κοροϊδευσας του κοροϊδευσαντος";!

Δημοσ.

Τελικά άξιζε που το κυνηγήσαμε... Έτσι για να δουν μερικοί οτι υπάρχουν ακόμα ενεργοί καταναλωτές, και οχι πρόβατα...

Δημοσ.

Γιατί μου φαίνονται ότι οι ίδιοι που κλαίγονται για τα πρόστιμα που δεν θα εισπραχθούν θα ήταν οι ίδιοι που θα κλαίγονταν αν έβγαινε αθώος ο Γερμανός, θα ήταν οι ίδιοι που θα κλαίγονταν αν επιβαλλόταν 10.000.000€ στο Γερμανό και αυτός έκλεινε και πετούσε στο δρόμο τους υπαλλήλους του, θα ήταν οι ίδιοι που θα κλαίγονταν αν αργούσε η δικαιοσύνη να βγάλει ετυμηγορία, θα ήταν οι ίδιοι που θα κλαίγονταν αν ....

Συγγνώμη, γίνομαι παράλογος ώρες ώρες.

• Moderators
Δημοσ.
μακαρι να τους γινει μαθημα, ελεος με τις πρακτικες τους!

Αν το πληρωσουν θα τους γινει μαθημα, αν δεν το πληρωσουν χ€στηκαν και θα γελανε τωρα και απο πανω αν μας διαβαζουν!

Δημοσ.

Μπραβο μας σε οσους το κυνηγησαν και κανανε οτι μπορουσαν.Ασχετως τι θα γινει στο τελος δειχνει οτι δεν ειμαστε και τοσο προβατα τελικα

Δημοσ.

Απλά, όπως έχω ξαναπεί, είναι λυπηρό να βλέπει κανείς αλυσίδες και καταστήματα με την εμβέλεια και το όνομα του Γερμανού να καταφεύγουν σε τέτοιου είδους πολιτικές. Και στην Αγγλία θυμάμαι ότι τα Sainsburys' είχαν προσφορά στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του το Modern Warfare 2 μισοτιμής αλλά όταν εξαντλήθηκαν τα πάντα από την πρώτη μέρα, έβγαλαν ανακοίνωση κι έλεγαν "μην έρχεστε, τέλος".

Δεν ήταν δα και κάτι τόοοοσοο δύσκολο...

Δημοσ.
μην αποκλεεις αν ετρωγε το 1 μυριο προστιμο να δηλωνε καμια πτωχευση...και να μετα να ξανανοιγε στη βουλγαρια η στα σκοπια με ονομα ''Ολλανδος'' ή ακομα καλυτερα ''ΚΙΝΕΖΟΣ''.:-)

μια χαρα προστιμο ειναι. θα τον πονεσει. 95000 ειναι οι μισθοι 10 υπαλληλων του για ενα χρονο.

Μια χαρά το είπε ο φίλος.

Εγώ απ' τη μεριά μου θα συμπλήρωνα:

10 υπάλληλοι λιγότεροι στον όμιλο δεν θα φέρουν και την καταστροφή!

Γιατί μη νομίζετε, κάπως έτσι θα αντιδράσει...

Το θέμα είναι σ' αυτές τις περιπτώσεις τι να πρωτοσκεφτείς, το προσωπικό σου ή το συνολικό συμφέρον;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...