giorgoslouk Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ευχαριστω.πες μου πρωτα πως κανω bind και unbind μεσω telnet. Κοίταξε εδώ post No6. Οι οδηγίες που δίνει ο φίλος είναι γιά Elastix. Θα κάνεις στατικές τις εσωτερικές ΙΡ του Frirz και του Server και θα ανοίξεις τις πόρτες στις συγκεκριμένες ΙΡ.
xapakias Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Κοίταξε εδώ post No6. Οι οδηγίες που δίνει ο φίλος είναι γιά Elastix. Θα κάνεις στατικές τις εσωτερικές ΙΡ του Frirz και του Server και θα ανοίξεις τις πόρτες στις συγκεκριμένες ΙΡ. οταν γραφω την εντολη service system modify name=VOIP_SIP port=5061 μου γραφει bad value for parameter name.Τι πρεπει να κανω?
giorgoslouk Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 οταν γραφω την εντολη service system modify name=VOIP_SIP port=5061 μου γραφει bad value for parameter name.Τι πρεπει να κανω? Χμ.....κάποια άλλη εντολή πρέπει να υπάρχει γιά το 585 και αυτή δεν την αναγνωρίζει. Ρώτησέ το στο adslgr στο subforum γιά τα Thomson.
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 δυστυχως απο Thomson σε thomson αλλαζουν Καποιες εντολες.αλλιως δοκιμασε να δεις τι λεει και στο manual που εχει στο Site η Thomson για το cli interface.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.