niksakl Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Γεια σε όλους τους χρήστες. Κατοικώ στο Ηράκλειο Κρήτης, στην περιοχή Μεσαμπελιές, κοντά στον κόμβο Παπαναστασίου και σκέφτομαι να μεταφερθώ από Forthnet που είμαι τώρα, σε Tellas. Είναι κανείς κοντά μου με σύνδεση Τελλάς? πως τα πάει? Κάποιος έστω συνδεδεμένος στο κέντρο της Λ. Κνωσού?
niksakl Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Τι εννοείς? μπορείς να πεις κάτι παραπάνω?Είσαι στην περιοχή μου?
Haldol Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εγώ συνδέομαι από κέντρο ΚΝΩΣΟΥ. Αλλά μένω πιο ψηλά από σένα κι έχω ΟΤΕ. Όλοι οι εναλλακτικοί σ' αυτές τις περιοχές τραβάνε ζόρια όμως. Μόνο η CYTA απ' όσο ξέρω τα πάει κάπως καλά.
niksakl Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Κι εγώ στο κέντρο Κνωσού είμαι. Πριν από την φόρθνετ είχα οτέ και κλείδωνα με 8mgbps ενώ τώρα με περίπου 9-11mgbps. Σε πιο ύψος είσαι φίλε Haldol? εγώ είμαι στην Ανθέων στο ύψος του Καμπουράκη/mercedes. Σκέφτομαι στην τελλας πως τελικά θα μας μένουν αρκετά χρήματα κάθε μήνα, αλλά ψιλοφοβάμαι γι αυτό ψάχνω κάποιον κοντά μου με Tellas για να μου πει την άποψή του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.