thanassissis Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Γεία σας, Έχω ένα speedtouch της Forthnet και πάνω έχω 4 υπολογιστές.. Οι 2 συνδέονται ασύρματα και οι αλλοι 2 ασύρματα.. Τα ενσύρματα έχουν το ένα xp και το άλλο windows 7. Τα ασύρματα έχουν το ένα xp και το άλλο(laptop) vista.. Ενώ όλα δούλευαν κανονικά, από εχθές ξαφνικά το ίντερνετ είχε πρόβλημα σε όλα τα pc.. Ενώ έβαλα να κατεβάζω κάτι torrent τα κατέβαζε με φουλ ταχύτητα, όταν μπαίνω στον firefox ή στον Opera, δέν μπαίνει σε όλα τα site.. Μου βγάζει σφάλμα και πατάω ανανέωση συνέχεια..Κάποια στιγμή ίσως μπεί αλλά και παλι σερνεται... Έκανα και αναβάθμιση τον firefox στην 3.6.4 αλλά τίποτα.. Άλλαξα και ρούτερ, έβαλα ένα inksys WAG54GS αλλά τίποτα.. Κανονικά η σύνδεση, αλλά στα pc τίποτα.. Δοκίμασα τα firewall των windows να τα βγάλω αλλά τίποτα... Να πώ επίσης ότι στο google και στο youtube για παράδειγμα μπαίνει με άνεση.. Τι να φταίει ξαφνικα; Περιμένω την βοήθειά σας.
isay Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Επειδή μπερδεύτηκα: -Αν κατεβάζεις full torrents είναι λογικό να μην έχεις internet για άλλες χρήσεις. Έχει συζητηθεί εκτενώς -Η forthnet έχει ενα γενικό πρόβλημα σήμερα. Σοβαρή βλάβη και ταχύτητες ... στο πάτωμα.
thanassissis Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Α.! Όχι.. Δεν κατεβάζω και έχω πρόβλημα.. Απλά έβαλα κάτι να κατεβαίνει για να τεστάρω ταχύτητες και είδα ότι κατεβάζει full.. Το πρόβλημμα είναι γενικό και σε όλα τα pc του δικτύου..Στους περιηγητές..Και συγκεκριμένα στον firefox που χρησιμοποιώ.. Δε ξέρω.. Από εχθές το βράδυ και σήμερα είναι πολύ χάλια.. Έκανα και scan με NOD32 και spybot μήπως κόλλησε κάτι όλο το δίκτυο αλλά τίποτα το ιδιαίτερο..
trebelas Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Και εδώ Καβάλα τα ίδια φίλε μου.Μπορεί να είναι λόγω ΟΤΕ που αναβαθμίζει τις ταχύτητες..;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εχει προβλημα σημερα ολη μερα η Forthnet. Ελπιζω αυριο να στρωσει το πραμα... σερνεται το συμπαν.
thanassissis Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Τώρα σα να έφτιαξε κάπως.. Πολλοί είχαν πρόβλημμα.. Δεν ξέρω αν φτέει μόνο η Forthnet ή γενικά αλλάζουν γραμμές..
stergi17 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εμενα απο σημερα το πρωι τρεχει πολυ καλα χθες ειχα 600ms
thanassissis Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Άσε και εγω εχθές τόσο είχα.. Τελικά τι κάνουν; Κάπου είδα σκάβανε και νομίζω περνούσαν οπτικές..
stergi17 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εγω ακουσα οτι χθες κοπηκαν σε καποιο μερος οι οπτικες ινες που συνδεουν Αθηνα με Θεσσαλονικη...Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο...
thanassissis Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Το θέμα είναι να γίνουν καλύτερες υποδομές σε όλη την Ελλάδα.. Και να φτάσουμε σε ταχύτητες που άλλα κράτη έχουν εδώ και χρόνια.. Και άμα δεν φέρουν σε κάθε σπίτι οπτική ίνα δεν εκμεταλευόμαστε τις έστω υπάρχουσες ταχύτητες..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3302688&postcount=1221 από εδώ και κάτω συζητάμε (κράζουμε δλδ) το χθεσινό πρόβλημα της Forthnet...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.