Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με RAM

Liath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία, σε ευαριστώ. Ο λόγος που θέλω να την αναβαθμίσω είναι για τα games. Θα καταλάβω διαφορά απο τα 2 στα 4;

Δημοσ.
Ωραία, σε ευαριστώ. Ο λόγος που θέλω να την αναβαθμίσω είναι για τα games. Θα καταλάβω διαφορά απο τα 2 στα 4;

Κάποια πράγματα που μπορείς να μας πεις ακόμα για να σε βοηθήσουμε είναι την ανάλυση της οθόνης σου (π.χ. 19αρα 1280 χ1024) και τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείς (π.χ. Windows XP 32bit ή Vista 64bit) καθώς και τι παιχνίδια πάιζεις ή θέλεις να παίξεις αλλα δεν μπορείς.

Η άποψη μου είναι πάντως οτι η κάρτα γραφικών σου είναι κάτι που θα χρειαστεί αναβάθμιση αν θέλεις να παραμείνεις σε αυτό το σύστημα και να παίζεις παιχνίδια με μεγάλες απαιτήσεις.

Δημοσ.
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @2.4GHz , Core Speed 1600 MHz, Multiplier x6.0

Motherboard: Gigabyte P31-DS3L, Chipset Intel P35/G33/G31, Southbridge Intel 82801GB (ICH7/R), LPCIO IT8718

RAM: DDR2, Dual Channel στα 2GB, DC MODE Symmetric, DRAM Frequency 333.5MHz, FSB:DRAM 4:5

Graphics: NVIDIA GeForce 8600GT στα 512MB, Type DDR2, Bus Width 128bits

Αν θες μια περιορισμένου ύψους αναβάθμιση , για μνήμες αυτά που σου είπαν τα παιδιά και για κάρτα μια μεταχειρισμένη GTX 260, 280 θα είναι ότι πρέπει. Ο επεξεργαστής κρατάει καλά ακόμα. Με μνήμες μόνο δεν θα δείς και καμιά σημαντική διαφορά. Το κυριότερο για gaming είναι η κάρτα γραφικών . Με κανένα 200άρι € δηλαδή παίνεις παράταση ζωής τπυλάχιστον μέχρι το χειμώνα κια τότε βλέπουμε τι παίζει.

Δημοσ.

Γειά χαρά παιδιά, λέω να ξεκινήσω να μαζέυω τα κομμάτια με τα οποία θα χτίσω το νέο μου καμάρι και γι' αυτό θα ήθελα την πολύτιμη βοηθειά σας,

τί λέτε να προτιμήσω την KHX1600C9D3K2, τήν OCZ3G1600LV4GK ή την WP200UX4G9.

Ποιό είναι το καλύτερο, η μνήμη να έχει υψηλή ταχύτητα διάυλου και υψηλό latency ή χαμηλότερη ταχύτητα διάυλου και καλύτερο latency ;;

κατα πάσα πιθανότητα η μνήμη που θα επιλεγεί θα τοποθετηθεί ή στην 890GX Extreme3 ή στήν M4A89GTD PRO/USB3

(και σε κανα-δυό μήνες θα συνεργάζονται με έναν εξαπύρηνο)

Ποιά μνήμη και ποιά μητρική θα επιλέγατε ;;

Δημοσ.

dhmak αν δεν έχεις σκοπό το overclocking μην πάρεις μνήμες πανω από 1333mhz και 1.5volt λειτουργίας δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.Αλλιώς περίμενε να σου πεί καποιο άλλο μέλος που έχει πείρα στο άθλημα του overclocking.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...