Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με RAM

Liath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω δύο νέες RAM, αλλά δε γνωρίζω το αν θα τις δέχεται ο υπολογιστής μου. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Δημοσ.

Αν δεν μας βοηθήσεις εσύ, αναφέροντας το είδος της RAM, αλλά και την σύνθεση του υπολογιστή σου, πως να σε βοηθήσουμε εμείς?

Δημοσ.

Από το ελλειπές μου μήνυμα καταλαβαίνεις πως δε ξέρω καν τι πρέπει να σας αναφέρω.

Οι RAM που έχω τώρα είναι (2χ1GB) 2Rx8 PC2-5300U-555-12.

Κάτι άλλο; Αν ζυτηθεί μητρική πλακέτα, δε γνωρίζω το που μπορώ να μάθω τι έχω.

Δημοσ.
Από το ελλειπές μου μήνυμα καταλαβαίνεις πως δε ξέρω καν τι πρέπει να σας αναφέρω.

Οι RAM που έχω τώρα είναι (2χ1GB) 2Rx8 PC2-5300U-555-12.

Κάτι άλλο; Αν ζυτηθεί μητρική πλακέτα, δε γνωρίζω το που μπορώ να μάθω τι έχω.

Από πίνακα ελέγχου - Βοηθήματα -Εργαλεία Συστήματος - πληροφορίες συτήματος , θα βρείς τι σύστημα έχεις.

Γιατί θέλεις να αλλάξεις μνήμες?

Δημοσ.

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @2.4GHz , Core Speed 1600 MHz, Multiplier x6.0

Motherboard: Gigabyte P31-DS3L, Chipset Intel P35/G33/G31, Southbridge Intel 82801GB (ICH7/R), LPCIO IT8718

RAM: DDR2, Dual Channel στα 2GB, DC MODE Symmetric, DRAM Frequency 333.5MHz, FSB:DRAM 4:5

Graphics: NVIDIA GeForce 8600GT στα 512MB, Type DDR2, Bus Width 128bits

Δημοσ.

Φίλε μου αν θέλεις να κρατήσεις τις μνήμες που έχεις δυστυχώς δεν γίνεται(διάβασε τα κόκκινα γράμματα http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2615 οι μνήμες σου είναι double-sided).

Άν θέλεις να πάς στα 4gb απ΄ότι κατάλαβα, πρέπει να αγοράσεις δύο μνήμες των 2gb(δύο τέτοιες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-Ddr2-2Gb-Dimm-800-JM800QLU-2G.htm π.χ) και να βγάλεις τις ήδη υπάρχουσες.

Δημοσ.

Ούτως η άλλως αυτό θα έκανα. Θα έβγαζα αυτές και θα έβαζα ή 2 4άρες ή 4 2άρες. Το ερώτημά μου είναι το αν μπορώ να βάλω DDR3

Δημοσ.
Ούτως η άλλως αυτό θα έκανα. Θα έβγαζα αυτές και θα έβαζα ή 2 4άρες ή 4 2άρες. Το ερώτημά μου είναι το αν μπορώ να βάλω DDR3

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις από αυτά που λές.

Δημοσ.

Πάντως έχει 4 υποδοχές για RAM. Μπορώ επίσης να αγοράσω άλλες 2 ίδιες με αυτές που έχω και να κάνω τη μνήμη απο 2 σε 4; (δηλ. 4χ1GB)

Δημοσ.

Αυτό σου είπα να διαβάσεις * Because of chipset limitations, do not populate both DIMM sockets of the same channel (e.g. DDRII1 and DDRII2), or populate 4 DIMM sockets with double-sided memory modules to prevent system's failure to start or incorrect detection of memory modules. Please refer to the user manual for the memory configurations table.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...