anchelo Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το Windows live messenger 9.0...Έψαξα πάρα πολύ στο google αλλά δεν βρήκα καμία λύση...Στην αρχή,έτρωγε κολλήματα το messenger και για αυτό το λόγο είπα να το ξαναεγκαταστήσω...Τα κατάφερα,αλλά δεν μπορούσα να το ξαναεγκαταστήσω γιατί το αναγνώριζε σαν να είναι εγκατεστημένο...Μετά το απεγκατέστησα με το ZapMessenger και το είδε...Πάω λοιπόν να το εγκαταστήσω,από το .exe επιλέγω το messenger και τελειώνει την εγκατάσταση σε ελάχιστα δευτερόλεπτα...Αυτό για αρχή μου φαίνεται περίεργο Το θέμα είναι μετά,ότι πάω να κάνω sign in και μου βγάζει error 80040154...Έχω δοκιμάσει τα πάντα και τίποτα...Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ... Έχω 7 32bit... ---------- Προσθήκη στις 22:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:39 ---------- Επίσης παρατήρησα,επειδή έβαλα να εγκαθιστόνται ταυτόχρονα το Microsoft Office Live Add-in ότι αυτό το κατεβάζει φυσιολογικά...Είχα ταυτόχρονα ανοικτό το NetLimiter και κατέβαζε κανονικά...Αλλά στο messenger απλά κυλούσε η διαδικασία χωρίς να κατεβάζει... ---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:47 ---------- Παιδιά αρχίζω να πιστεύω ότι φταίει το Windows Live Communications Platform...Αλλά όταν πάω να το εγκαταστήσω,μου λέει ότι newer version is installed...
ss13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 http://tutorial.downloadatoz.com/fix-windows-live-messenger-error-code-80040154.html
parsifal Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Είχε γενικό πρόβλημα χθες η Forthnet. Δεν παρατήρησες πέρα από τα προβλήματα σύνδεσης στο MSN network, αργό browsing και downloading γενικότερα... ;
liopyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Και θα έχει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα. (edit, έχει ποσταριστεί και στο άλλο thread)..
parsifal Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης δεν τις λες «γενικό πρόβλημα» πάντως. Το χθεσινό δεν οφειλόταν σε αυτές...
liopyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Χμ, γιατί όχι; Αναφέρει : Την Πέμπτη 22 Απριλίου κατά το διάστημα 01:00πμ – 08:00πμ, όπου ενδέχεται να επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Που δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένες περιοχές που αναφέρονται στην ίδια παράγραφο για την ίδια μέρα. Εκτός και αν καταλαβαίνω άλλα ντ'άλλων, είμαι και άυπνος. Eγώ χθες (όσο ήμουν σπίτι τουλάχιστον) παρατήρησα πρόβλημα μόνο σε σελίδες του εξωτερικού.
parsifal Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Καταρχάς, το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες (0100-0800) της Πέμπτης, αλλά από το μεσημέρι-απογευματάκι και μετά. Και κατά δεύτερον, υπήρξαν αναφορές από (μάλλον) εταιρικούς πελάτες/σε μισθωμένες γραμμές, ότι σε γραπτή επικοινωνία με τη Forthnet παραδέχτηκε πως υπάρχει βλάβη στο backbone.
liopyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ναι, τις ώρες τις είχα δει, αλλά δεν έχω τόσο αισιόδοξες απαιτήσεις από την forthnet. Το δεύτερο ξεδιαλύνει την κατάσταση πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.