Προς το περιεχόμενο

Εχω χασει το recovery disk..τι κανω?

underdawg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα

παιδια εχω χασει το recovery disk απο το λαπτοπ μου..θελω να κανω φορματ και δεν μπορω.

υπαρχει τροπος να το κατεβασω απο καπου η κατι τετοιο?η καποιος αλλος τροπος?

Μπορω να το παραγγειλω αλλα εχει 35ευρω..:mad:

το μοντελο ειναι satelite l40-16d..

thanks!!

Δημοσ.

τον κωδικο τον εχεις;λογικα ναι...τοτε κατεβασε παρομοια εκδοση των windows και βαλε τον γνησιο κωδικο...

Δημοσ.

Στο εγχειρίδιο χρήσης, στο κεφάλαιο 3 γράφει πως να επαναφέρεις τα windows από το κρυφό partition που έχει ο δίσκος.

..Μπορω να το παραγγειλω αλλα εχει 35ευρω..:mad:

...

Γιατί θυμός ; ( :mad: )

Είναι δικό σου σφάλμα, γιατί θα πρέπει να είναι δωρεάν;

Δημοσ.

gilardino θα δοκιμασω τη συμβουλη σου πρωτα..

isay μετα τη δικια σου...isay ολα τα σφαλματα μας σε μετρητα πρεπει να πληρωνονται??

Δημοσ.
...isay ολα τα σφαλματα μας σε μετρητα πρεπει να πληρωνονται??

Στο εμπόριο ΝΑΙ, στη ζωή όχι, στις πραγματικές φιλίες ΠΟΤΕ

Δημοσ.
Στο εγχειρίδιο χρήσης, στο κεφάλαιο 3 γράφει πως να επαναφέρεις τα windows από το κρυφό partition που έχει ο δίσκος.

Γιατί θυμός ; ( :mad: )

Είναι δικό σου σφάλμα, γιατί θα πρέπει να είναι δωρεάν;

θα μπορούσαν να δίνουν τη δυνατότητα να το κατεβάσει από το site της εταιρείας....

Βάλε linux :P

Δημοσ.

δεν υπαρχει καμια λογικη στην χρεωση 35 ευρω για ενα αντιγραφο ενος cd παρα μονο η λογικη της αισχροκερδιας.

τα δικαιωματα για την χρηση του λειρουγικου καθως και τις περαιτερω υπηρεσιες που παρεχει το εν λογω δισκακι τα εχει αγορασει.

το να ερθει ξανα στα χερια του χωρις φυσικα επιπλεον αδεια χρησης την οποια και δεν χρειαζεται θα κοστιζει αντικειμενικα οσο κοστιζει σε μια μεγαλη εταιρια να κανει αντιγραφο ενος cd..

ειναι αστεια πραγματα αυτα...

δυστυχως μοναδικη λυση αν δεν υπαρχει κρυφη διαμεριση στον δισκο σου ειναι να κατεβασεις μια κοπια η οποια ομως να κοιταξεις να ειναι ιδια με αυτη που εχει τωρα το λαπτοπ σου,μετα βαζεις τον κωδικο σου που ειναι κατω απο το λαπτοπ και εισαι οκ.

κριμα που πρεπει να καταφευγουμε σε ττοιες λυσεις..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...